hairsprayqueen  

adana çık aradan

1. nesildaşım , okuldaşım ,
    gamzelerine ve alev rengi saçlarına bittiğim sıcakkanlı hatun kişi.
    okunası yazar.
    yirim yirim.
    (sos, 01.10.2007 22:00 ~ 05.10.2008 22:14)
  2. sözlüğün kendi halinde yazan yazarlarından.muhtemelen en güzelini yapıyor.
    (mücrim, 19.12.2007 02:12)
  3. (bkz: traduttore italiano)
    (mücrim, 25.04.2008 23:48)
  4. nickaltı girisi azmış, benim de gaza gelip "tamam lan, söz yazıcam" dediğim insan. şimdi de yazıyorum.

kendisi analiz ettiğim kadarıyla konuşmayı seven, özünde neşeli bi yazar. ama anathema da ne işi var o zaman diye düşünmeden edemiyor insan. kendisine tavsiyem az içsin, hatta hiç içmese daha iyi, kızartmalardan ve kırmızı etten uzak dursun. her gün yürüyüş yapsın. hiç bişey kalmaz.
    (alkolik2000, 26.04.2008 16:53 ~ 16:53)
  5. (bkz: saç spreyi kraliçesi)
    (divine spleen, 26.04.2008 16:58)
  6. beni karşılamış olan ilk yazarlardan olmasını hemen nickaltı ile şereflendirme gereği duyduğum yazardır.henuz detaylıca tanınmamakla beraber misafirperverliği ile takdir toplamıştır kendileri...
    (orpheus, 25.05.2008 21:44)
  7. bir ara beraber müzik yapma olayına girmişliğim olan,sözüyle ortamdaki minimum bütün canlılara giydirmekte olan aksi ama tatlı hatun.
    (gyroscope, 02.01.2009 02:04)
  8. okulda artık göremeyeceğimi düşünüp hüzünlendiğim yazar,
    hayır en çok neye üzülüyorum,
    o sikindirik okula neden gitmek zorundayım.
    ama neden!
    (sos, 05.08.2009 11:07)
  9. samimi bir insan ki bu bir insanı sevmek için en mühim nedenlerden biridir bana göre. kısacık bir zamandır tanışıyor olmamıza rağmen, kendisini rahatlıkla 'arkadaşım' olarak adlandırabilirim. ki bu da pek mühimdir benim için.

her neyse. asıl yazma sebebim, yarın gireceği güzel sanatlar fakültesi mülakatında başarılar dileme isteğimdir.

telefonda diledim ancak bu yazdığım, gördüğünde moral olur belki.

başarılar arkadaşım, gönlünce olsun, herşey..
    (the crestfallen, 07.08.2009 00:46)
  10. herşey güzel olacak!

cuma günü hayati evet, kahkahalarla başlayabilirsin güne, eşlik ederim. ağlarsın belki, yine burdayım.

bayılıyorum idealleri olan, onlar uğruna çabalayan insanlara. can bedende durduğu sürece umut olduğunu bilenlere. hayalleri fakir olmayanlara. önlerine çıkan basamaklarda nereye ne adım atsam diye düşünerek, atabileceği adımı kaçıranlardan olmaktansa, basamağı görür görmez adımını en yükseğe atmaya cesareti olanlara. nefes alıyor yaptıkları her şey, attıkları her adım.

rengarenk, heyecan verici benim için varlığın.

yarın için, başarılar. bir şekilde, herşey gönlünce olucak zaten, biliyorum.

şans seninle olsun.
    (the crestfallen, 25.08.2009 03:04 ~ 03:07)
  11. biz, seninle, biz, görürsün, hayal ettiğimiz hayatı yaşayacağız.

o kadar söylüyorum.
    (the crestfallen, 28.08.2009 23:55)
  12. müridleri dünyanın dört bir yanına savrulmuş, büyük lideri haketmediği şekilde yargılanıp hüküm giymiş, fakat birbirlerini nerede görse gözlerinden tanıyan, konuşmadan anlaşabilen, konuştuklarında da birbirlerinin cümlelerini tamamlayacak kadar kalplerinin ta içini görebilen bir tarikatın, kalabalık içinde farkedilemeyen iki gizli üyesi olduğumuzu farkettiğim yazar.
    umarım her şey gönlünce olur.
    (damdanakan, 29.08.2009 22:27)
  13. dört senedir canım olan ve nefes aldığım sürece de canım olmaya devam edecek olansın. bunu sana son bikaç gün içinde ne kadar fazla söylediğimi biliyorum ama bir de buraya yazmak istiyorum hayatımda en içten kurduğum o cümleyi: iyi ki de doğmuşsun!
    tabi göz dolduran bir 4. nesil olarak, çiçeği burnunda bir 6. nesille daha resmi olmak istersen anlarım şimdi * ama bugün doğumgünün, resmi falan olamam ben, ne dersen de. kardeşimsin, canım ciğerimsin. gönül resmiyete boyun eğer fakat eller uzanır klavyeye hairsprayqueen, buna engel olamazsın. eller günahkar... yok hayır buraya uymadı o. duygulandım ben ne dediğimi biliyor muyum.

saç spreyini bilemem ama gerçekten de kraliçedir bu insan. taht kurmuştur gönülde. bu girimden ötürü kellemi uçurtacaksa da varsın uçurtsundur. (ne güzel bağladım lan)
    tekrar, iyi ki doğdun güzel dostum. seviliyorsun. hem de çok.
    (redelus, 19.09.2009 19:49 ~ 19:50)
  14. geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlamış,bu sefer de katılamadığım için beni garip bir hüzüne gark etmiş kişidir.

geçte olsa,nice mutlu yıllara...
    (gyroscope, 19.09.2009 19:55)
  15. uzun uzadıya yazıları var. hepsi de nitelikli. aklına sağlık.
    (ruhanileştirilmiş, 25.10.2009 21:19)