görseller
hairspray 

belki ilginizi çeker
  1. · metal müzik
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · zongul ducks
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · yeşim salkım
  8. · lass
  9. · erkeğin sevişmek istememesi

hairspray  

1. john travolta'ya kadın olmanın çok yakıştığı, zayıfların soğuk, şişmanların sevimli olarak gösterildikleri, sıcacık ve komik bir müzikal.
    (chocolattes, 12.02.2008 09:16)
  2. benim gibi müzikal filmlerden nefret eden bir insana bile kendini izlettirmeyi başarabilmiş film. onca müzikal izleme denemesi yapmama rağmen hiçbirini tamamen izleyemedim ama bu film farklı.

ilk başta seçilen müzikler harika, oyuncuların gereksiz yere her repliği şarkı ile anlatmamaları güzel, danslar ise gerçekten muhteşem, insanın kalkıp oynayası geliyor. en önemlisi oyuncuların performansı ve senaryonun harika olması. filmde yapılan espriler harika, insanı hiç sıkmıyor, sürekli filmin içinde tutuyor.

sanırım bu filmi izlememin ve beğenmemin tek bir nedeni var o da gereksiz yere şarkı söylenmemesi. biliyorsunuz müzikallerde her bok şarkı ile anlatılır, adam karısından tuzu isteyecek, adam gibi söylemez şarkı eşliğinde söyler ve daha nice saçma örnek. ama bu filmde bu olaya rastlamıyorsunuz. şarkılar öyle bir yerde giriyor ki, girmezse ayıp olur diye düşünüyorsunuz.
    buradan müzikal film sevmeyenlere sesleniyorum. bulun izleyin bu filmi pişman olmayacaksınız. olana parasını iade ederim. o derece güveniyorum bu film. *
    (amedian, 29.07.2008 22:42)
  3. (bkz: hair)
    (heidi, 29.07.2008 22:57)
  4. (63, 29.03.2009 11:26)
  5. john travolta'nın kadın rolünde pek bir başarılı olduğu film. sanırım grease filminden sonra bir müzikalde oynamak için şişman ve hantal bir kadın karakteri canlandırmak, bu yaşında daha kolay olmuştur.
    ayrıca şişman olmak kötü değildir ve beyaz-zenci ayrımına son verin mesajı taşıyan sosyal yönü de olan bir müzikal filmdir.
    (ceyus, 08.11.2009 00:08)
  6. benim bu filmden aldığım mesaj* : eğer farklı olmak, kendini gerçekleştirmek, kendin için birşeyler yapmak istiyorsan, hem korkusuz olacaksın hem de ailenin ve toplumun, seni kendi görüşleriyle engellemesine izin vermeyeceksin.
    (ceyus, 09.11.2009 02:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil