benim gibi müzikal filmlerden nefret eden bir insana bile kendini izlettirmeyi başarabilmiş film. onca müzikal izleme denemesi yapmama rağmen hiçbirini tamamen izleyemedim ama bu film farklı.
ilk başta seçilen müzikler harika, oyuncuların gereksiz yere her repliği şarkı ile anlatmamaları güzel, danslar ise gerçekten muhteşem, insanın kalkıp oynayası geliyor. en önemlisi oyuncuların performansı ve senaryonun harika olması. filmde yapılan espriler harika, insanı hiç sıkmıyor, sürekli filmin içinde tutuyor.
sanırım bu filmi izlememin ve beğenmemin tek bir nedeni var o da gereksiz yere şarkı söylenmemesi. biliyorsunuz müzikallerde her bok şarkı ile anlatılır, adam karısından tuzu isteyecek, adam gibi söylemez şarkı eşliğinde söyler ve daha nice saçma örnek. ama bu filmde bu olaya rastlamıyorsunuz. şarkılar öyle bir yerde giriyor ki, girmezse ayıp olur diye düşünüyorsunuz.
buradan müzikal film sevmeyenlere sesleniyorum. bulun izleyin bu filmi pişman olmayacaksınız. olana parasını iade ederim. o derece güveniyorum bu film.
*