sevgili özhan canaydın başkanımızın ortağıdır kendisi.özhan başkana dünya yıldızı transferlerinde katkısı büyüktür.real madrid başkanıyla çok samimidir,paris saint germain de sözü çok geçer,premier leauge de ondan sorulur.ancak bu ilişkilerini galatasaray için kullanarak galatasarayımızın haksız şekilde rakiplerine üstünlük kurmaması için lukunku,christian,tusubasa,almaguer(bi fark göremiyorum ya siz) gibi
3. dünya yıldılarını getirmiştir.bir musevinin özhan canaydın ile ortaklık kurmasından anlamıştım zaten bunda bir bit yeniği olduğunu..
galatasarayımızın ön libero transferine el atmasını beklediğimiz hatta devreye girmesini istediğimiz iş adamı.
böyle bir adam cidden var mı çok merak ediyorum. yoksa o da galatasaray'ın transfer listesindeki isimler gibi ''hayali bir kahraman mı'' sorusu geliyor akıllara.
bana göre efsanevi bir kahraman. galatasaray'ın her transferinde devreye girdiği söylenir. iyi ilişkileri varmış kulüp başkanlarıyla. hatta bir rivayete göre boyu 3.86, kilosu ise 1200 imiş. diğer bir rivayete göre ise mitolojide futbolcu tanrısı olmasıymış
var olduğuna inanılmayan insandır. gerçi varlığı ile yokluğu galatasaray taraftar için pek önemli değildir. görmek isteyenler için kendisi ve karısı hakkında bir haber ; !:http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=34756,4&tarih=02.04.2006!:
elini attığı söylenen transferleri sonuçlandıramaması, negatif etkisi ile ünlü bir zat; zira bu sene kendisinin esamesi okunmamakta ve işler iyi gidiyor görünmektedir galatasaray için.
galatasaray'ın bu seneki transferlerinden sonra taraftarın akıbetini merak ettiği kişi.
bence böyle bir adam gerçekte hiç yoktu,össan abinin sanal arkadaşıydı.
galatasaray efsanesi. devrede olduğu transferlerin çoğu(belki de hepsi) yalan olan insan. acaba adnan polat başkanken de transferlerde devreye girecek mi.
kendisinin ne çekiciliği var hiç anlamadım. özellikle birinci özhan canaydın döneminde kendisi galatasaray'ın hemen hemen bütün transferlerinde devreye girmiş, sonuç olarak dünya starı sözü veren özhan başkan'ın getirebildiği isimler bratu, petre gibi vasat altı oyuncular olmuştu. galatasaray çakma futbolcuya doydu, haim fresco devreye girmekten bıkmadı aga.. gerçi sanırım şu sıralar tatilde, fazla adı çıkmıyor basında. eğer çok canı çekerse gelsin bizim mahalleye, bizim takıma ayarlasın 3-5 adam, bağrımıza basarız biz onu, severiz umarsızca..
galatasarayımın perişan mali durumuna rağmen fotomaç gibi, fanatik gibi basın tarihine adını altın harflerle yazdırmış gazeteler tarafından sık sık manşetlere taşınan isimlerden sadece biridir. bundan başka manşetlerden tanıdığımız isimler:
- gallardo: futbola galatasarayda dönerim
- hamit aslana yakın
- lunderoth: bavulum hazır!
- zidane: neden olmasın?
lost adasındaki jacob neyse bizim fresco da odur..adı vardır,kendisi yoktur..google images'de arama yaptırdığınız bir adet fotografı çıkmazken,adamın ismi geçtiği tüm futbolcu isimlerinin resmi ortaya çıkmaktadır..