an itibariyle baktığımızda 10da 9u 4. nesiller tarafından parsellenmiş liste. bu 9 yeni nesil arkadaşı incelediğimizde sadece 3ünün en sevilen eseri mevcut ve toplamda 4 en sevilen esere sahipler. öte yandan en sevilmeyenlerine baktığımızda bazıları daha şimdiden 10luk listeyi doldurmuş durumda. ayrıca 9 yazardan 2sinin çaylak durumda olması düşündürücü. zamanla düzelir düşüncesi de bu kadar zamandır okur olarak sözlüğü takip eden bir güruhun bu kadar çok hata yapması, bunca zaman "yazar alımı açılsın" diye talep ederken gerekli hazırlığı yapmamış olmaları elem verici. gene de umudumuzu yitirmemeliyiz.
not: bu giri yeteri kadar kötülendikten sonra kendini imha edecektir.
bir zamanlar birinci sırasında bulunduğum için çok pis havaya girip salıp şimdi hiçbir yerinde bulunamadığım, bir de yüzsüz bir şekilde bunu nedensiz olarak garipseyiverdiğim bu yüzden derin üzüntü içinde olduğum çeşit.
coşarak asosyalleştiğim ve kendimi sözlüğe vurduğum 1 hafta sonunda içine girdiğimi farkettiğim "şey". yersiz bir sevinç enjekte ediyor insanın damarlarına. buradan aya koşarım ben şimdi. pehey be.
(bkz: bilgisayara yapışmak)
genelde bu listede uzun süreli (10-15 gün) kalan kişilerin, ansızın bir gün sözlüğe giriş yapmaya çalıştıklarında itü sözlük hesabınız kapatılmış uyarısı ile karşı karşıya kalabilmesine neden olabilecek istatistiki bilgi.
haftanın ağzı ishal olan yazarları demektir. yok lan ne ağzı bildiğin eli istemsiz kas hareketlerine maruz kalmış adamı demek. hatta bu sayede k.çı oturmaktan düzleşmiş, sevişmemiş ama sırt ağrısından gebermiş de olabilir.
zorunlu not: edibe sözen' den bu entryim için de özür diliyorum. gençlerin ahlakını bozmaktan mütevellit yasaya beni de dahil ederse müteşekkir olacağım.
zorunlu not 2: bu dalga motoruyla gidersem bu hafta içinde olacağım liste diye bir tanım yapmadım farkındaysan...
şahsım kısmında son bir haftadaki girilerimin 142 olarak gösterilmesine ve haftanın atraktifleri sıralamasının taban değerinin 126 olmasına rağmen içinde olmadığım istatistik...
bug mıdır nedir..bilemedim ki..metanetli olmalıyım ama çok kaygılanıyorum...ben bunu hak edicek ne yaptım yarabbim?!
edit: klavyemi skiyim...m ye basmaz 4e basmaz...ne boka yararsın sen köpek!
girmek için kasmaya gerek olmadan, 120-140 arası giri oranını geçtiğinizde girdiğiniz istatistiktir. şahsım butonunun dibine yerleşir kalır girince de.