|
|
- kimse doldurmayınca yapımcısı olarak tanım yapma işinin bana düştüğü itü sözlük radyosu programı. her salı gecesi çarşamba'ya ilk girdiğimiz dakikalardan başlayıp 1 saat sürecek ve genel olarak kesin bir konsepti olmayacak. yani bir hafta bir şarkıcı veya gruba ayrılıp, diğer bir gün jeff buckley ardından zeki müren çalınabilen bir program olacak bu.
konsept olarak böyle iken, ayrıca eklemek istediğim nokta; gecenin o saatinde çok rahat konuşamayacağım için muhtemeldir ki anonslarımı daha önceden kaydedicem. yani bu da demek oluyor ki programım dışına çıkıp istek almam oldukça zor. tek istek alma şansı mesaj yoluyla gelip "abi bak şu grup süper, şu şarkı da manyak çalsana" derseniz olabilir. bu önden kayıt mevzuusuna geri dönersek, pazar günü yaptığım acaip amatör kayıtta bol bol "eeee" "genel olarak" "yani" "umarım" "evet yeniden birlikteyiz" "güzel bir şarkı" "şarkısı gelecek" "hemen ardından" "sonrasında gene birlikteyiz".... duyacaksınız. ilk programım olmasından ve zaman darlığım yüzünden beni affetmenizi diliyorum hepinizden. üstüne daha çok düşmediğim için de kendime sinirleniyorum bu arada. neyse günahıyla sevabımla bir şeyler oldu sanıyorum.
son söz olarak söylemek gerekirse, akbillerinizin bir hafta boyunca dolu kalmasını sağlama amaçlı bir program bu. haftaya dinlerseniz sevinirim. bakalım tepkiler ne olacak...
http://radyo.itusozluk.net/...
- an itibariyle çalmış olduğu norah jones parçasıyla* beni benden alan program...
- tam'ı 40, öğrenci versiyonu 20 ytl'ye dolan sınırsız akbil çeşidirdir.
- her biri kendi tarzında en iyilerden olan şarkıları derleyip leziz bir türlü şeklinde bize sunan, an itibariyle ilk bölümü yayınlanan, sycrone one imzalı dinlenesi program. salı günlerinin eğlenceli geçmesini sağlayacak üçüncü bomba. diğerleri için (bkz: mavi) (bkz: ıslak düşler).
not: diğer salı günü programlarını henüz dinleyemedim, onlar kötüymüş gibi anlaşılmasın sakın.
- eksikleri ve gedikleriyle bu haftayı pek fazla hasar almadan atlatmış program. uzun süredir başımda olan netten belirsiz aralıklarla düşme gibi bir problemim vardı. yayının hemen başında bu problem kendini gösterdi ve kısa sürede geri dönmem sonrası yayın sonuna kadar sorun çıkarmadı(çok şükür). umarım bu gibi teknik ve anonssal sorunları aşınca her şey daha güzel olacak.
7 mart 2007 tarihli yayının playlisti;
norah jones - thinking about you
jeff buckley - lover,you should've come over
damien rice - 9 crimes
malt - gol
cake - perhaps,perhaps,perhaps
radiohead - karma police
regina spektor - fidelity
robbie willams - feel
queen - somebody to love
louis armstrong & nat king cole - as time goes by
michael jackson - billie jean
foo fighters - best of you
pinhani - istanbulda
- bu gece dj konuşmaları olmadan karşınızda olacak program. teknik olanaksızlıktan ve zaman eksikliğinden kaynaklanan bu sorun için tüm potansiyel dinleyicilere özürlerimizi sunarız.
ama aslında konuşma yerine daha fazla güzel şarkı dinleyeceksiniz. bir nevi güzel bir şey.
- winamp'le yaşanan problem dışında bu haftayı da kazasız belasız atlatmış program. sunucusuz oldu ama iyi oldu zannımca.
14 mart 2007 tarihli yayının playlisti;
1. seether - fine again
2. jimi hendrix - crosstown traffic
3. pearl jam - state of love and trust
4. rem - i'll take the rain
5. jamiroquai - love foolsophy
6. led zeppelin - immigrant song
7. helldorado - just like fire
8. howie day - she says
9. belle and sebastian - get me away from here,i'm dying
10. red hot chili peppers - dani california
11. john mayer - waiting on the world to change
12. the tea party - drawing down the moon
13. nezih ünen - çingene yüreğim
14. blur - out of time
15. sunrise avenue - fairytale gone bad
16. rogue wave - eyes
- bu akşam jeff buckley gecesi yapılacak, bir saat boyunca şahsımın gözündeki en güzel jeff baba şarkıları çalınacak program. gelecek haftalarda da farklı kişilere özel programlar olacak büyük ihtimal.
- bu akşam değişik bir konseptle dinleyicileriyle buluşacak çılgın program!!!
durun heyecanlanıp sandalyelerinizden düşmeyin. hemen anlatıyorum neler olacağını;
şöyle ki; şimdi efendim bugün bir şarkıdan başlıyoruz. sonraki parçanın isminde mutlaka bir önceki parçanın isminde bulunan bir kelime olmalı. böyle böyle bir saati dolduracağız(aslında 57 dakikayı kasarak çıkarabildim)
bir örnek vereyim; misal rhcp under the bridge çaldım ilk şarkı olarak, hemen ardından queen'den under pressure gelecek mesela...
bugünün ilk parçası anathema'dan flying olacak. son şarkımız da robbie williams'dan love somebody. hadi tahmin etmeye çalışın aradaki 12 şarkı ne diye...
haftalık akbil saatler 00.00'ı vurduğunda itü sözlük radyosunda
- bahsettiğim konsept için aşırı kasıp çeşitli kombinasyonlar deneyerek yaptığım şarkı listesi ilişikte görülebilecek program.
anathema - flying
foo fighters - learn to fly
beck - everybody's gotta learn sometimes
jeff buckley - everybody here wants you
queen - i want to break free
whitesnake - don't break my heart again
john mayer - dreaming with a broken heart
aerosmith - dream on
u2 - walk on
patsy cline -i go walking after midnight
ok go - here it goes again
norah jones - be here to love me
jim carrey - somebody to love
robbie willams - love somebody
- yaşanılan bağlantı sorunları nedeni ile geçen hafta olduğu gibi bu gece de yayınlanamayacak program. kasılsa düşe kalka yapılır belki ama ne parçaları rezil etmek hakkım ne de sizin sinirlerinizi bozmak. umuyorum ki haftaya cillop gibi bir programlar dönüş yapıcam.
|