kimse doldurmayınca yapımcısı olarak tanım yapma işinin bana düştüğü
itü sözlük radyosu programı. her salı gecesi çarşamba'ya ilk girdiğimiz dakikalardan başlayıp 1 saat sürecek ve genel olarak kesin bir konsepti olmayacak. yani bir hafta bir şarkıcı veya gruba ayrılıp, diğer bir gün
jeff buckley ardından
zeki müren çalınabilen bir program olacak bu.
konsept olarak böyle iken, ayrıca eklemek istediğim nokta; gecenin o saatinde çok rahat konuşamayacağım için muhtemeldir ki anonslarımı daha önceden kaydedicem. yani bu da demek oluyor ki programım dışına çıkıp istek almam oldukça zor. tek istek alma şansı mesaj yoluyla gelip "abi bak şu grup süper, şu şarkı da manyak çalsana" derseniz olabilir. bu önden kayıt mevzuusuna geri dönersek, pazar günü yaptığım acaip amatör kayıtta bol bol "eeee" "genel olarak" "yani" "umarım" "evet yeniden birlikteyiz" "güzel bir şarkı" "şarkısı gelecek" "hemen ardından" "sonrasında gene birlikteyiz".... duyacaksınız. ilk programım olmasından ve zaman darlığım yüzünden beni affetmenizi diliyorum hepinizden. üstüne daha çok düşmediğim için de kendime sinirleniyorum bu arada. neyse günahıyla sevabımla bir şeyler oldu sanıyorum.
son söz olarak söylemek gerekirse, akbillerinizin bir hafta boyunca dolu kalmasını sağlama amaçlı bir program bu. haftaya dinlerseniz sevinirim. bakalım tepkiler ne olacak...
http://radyo.itusozluk.net/...