hafızalara kazınan evlenme teklifleri 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. (bkz: a beautiful mind)
    (hansvoralberg, 19.11.2005 22:47)

2. yiyeceklerin ve içeceklerin içine yüzük saklayıp teklif etmek olabilir... örneğin bir filmde adam çin yemeğinin içine yüzüğü koyuyor ve kadın yüzüğü buluyor böylece teklif gerçekleşmiş oluyor...
    (karde, 19.11.2005 23:17)
  3. (bkz: senden çocuğum olsun istiyorum)
    (rafael, 19.11.2005 23:20)
  4. evlenme bu duruma gelindiyse olası bişeydir ama teklifin illa ki özel olması istenir.
    (japon, 20.11.2005 03:32)
  5. hayata dair çok önemli bir adım olduğundan alınan evlenme teklifleri hafızalara kazınır.
    (uniquemathematician, 14.01.2006 12:59)
  6. boğazdaki teknelere kocaman pankart açıp "benimle evlenir misin?" diye yazdırıp sonra da aşkım bak şu geçene diyenlerde var.

(bkz: bir gazete haberidir)
    (selenikom, 14.01.2006 14:11)
  7. - nuran, kıs..
    - ne var cevdeeeğğt, ekiki !
    - şu belediye binası var ya..
    - ?!!
    - ..n..n'oldu kızım? niye değişti suratın yau ?
    - seni hiç böyle tanımamıştım, doğru düzgün isteyebilirdin cevdet. bitmiştir, ben gidiyorum !
    - l-lan ! hay eb.. yau öle değil, nikah.. mem.. belediyenin verdiği yetk.. hay ebemi..
    (lefteyenine, 14.01.2006 14:59)
  8. gelmiş geçmiş en iyisi kesinlikle stepmom'da yaratılmıştır.okyanus gözlü ed harris, kendinden genç yaştaki sevgilisi julia roberts'a ve izleyiciye küçük bir oyun oynar.yüzük kutusundan çıkardığı ipliği julia'nın şaşkın bakışları arasında kızın parmağına dolar.cebindeki yüzüğü ise ağzıyla kavrayıp,iplikten geçirip parmağa ulaşmasını sağlar.
    (tutkuyakar, 14.01.2006 15:02 ~ 22.01.2006 13:59)
  9. arkadaşların yanında kıza evlenme teklif edilir. arkadaki arkadaşlar da "evlenmeyen ibnedir yalelee yaleelee evlenmeyen ibnediirr yalelellii" şeklinde tempo tutar. bu çeşitleme de hafızalara kazınır.

(bkz: tribün kültürü)
    (tapioca, 15.01.2006 14:47)
  10. e-çiftlik işi zor ama iki oğlum gelince bu daha kolay olacak.
    k-demek oğulların var??
    e-hayır, ama bu konuda bana yardım etmeni istiyorum.

(bkz: braveheart)
    (saçmaladı yine bu, 02.03.2007 02:59)
  11. + selamunaleykum genç
    - buyrun
    + nasılsın, okul, iş, ne yaparsın?
    - sen kimsin be?
    + ben bi hayranınım. geçende bi gece seni gördüm...
    - lan siktir git, ağzını topla...
    + hişş, (bu esnada el yavaşça arkaya gider, tırsıtır)
    - ne diyon sen ya (tırsarak)
    + geçen gece seni gördüm. yanında bi kız vardı, allah sahibine bağışlasın ilik gibiydi
    - olum bak ağzını topla, doğru konuş
    + kes lan, bacımla nasıl konuşacağımı senden mi öğrenecem?
    - (gulp - yan çiz) abi anca bacın olur zaten
    + ulan o benim bacım be
    - (yan bastık...) a, memnun oldum tanıştığımıza
    + neyse, gece 11:30 gibi bi yerden çıktınız sarmaş dolaş. elin kolun hiç durmuyodu, hep orda burda geziyodu...
    - abi şimdi
    + kes lan! neyse, o gece bi vukuattan ben ekip otosundaydım, sesimi çıkaramadım. dedim nasılsa bulurum ben bu zibidiyi
    - abi bak ayıp ediyon
    + <caps>ayıpını sikerim lan senin, ibine<caps> (2 "b" ile)
    - abi kusura bakma, yanlışım olduysa...
    + olur, olur. gençsin daha tabi yanlışın olacak.
    - sağol abi
    + ha ben ne diyodum. ertesi sabah saldılar beni, dedim bulacam o arkadaşı.
    - ....
    + delikanlı bi çocuktur herhalde, adam gibi konuşup sadede gelecem
    - ...
    + bacımla evlenir misin?
    - abi ben daha okulda ikinci sınıftayım
    + ha ben de öyle düşünmüştüm zaten. dedim bunlar daha küçük. beklesinler.
    - abi yani aslında...
    + ulan sen benim bacımla sikini mi eğlendiriyon? pezevenk miyim lan ben?
    - estağfurullah abi
    + alma ulan allah'ın adını ağzına, yavşak! (arkadan bıçak çıkar) yürü lan, anana babana gidiyoz. onlar da hırt zırt ederse şerefsizim öldürürüm seni
    - (ağlamaya başlar) abi yapma, babam öldürür beni
    + baştan düşünecektin

(çocuk zorla arabaya tıkılır, abi direksiyona geçer, çocuk da arabada arka koltuğa iki çam yarmasının arasına oturtulur.)

gerçek bir olaydır. neyse ki çocuk altına işemeden hepsinin şaka olduğu açıklanır. çam yarmaları çocuğa bira ikram eder, gökten üç elma düşer...

(ek: diyaloğun aslı buradaki kadar kısa değildir, delikanlı yaklaşık 20 dakika terletilir)
    (chaghdash, 02.03.2007 03:33 ~ 05:49)
  12. bon jovi nin all about loving you isimli şarkısının klibindeki gibi empire state in tepesine çıkıp, kız aşağıdan geçerken seslendikten sonra(nası duyuyosa artık allah ın işi işte), aşağı atlayıp, iç tarafında "will you marry me?" yazan paraşütü açmak ve işi garantilemek te var tabi...

ha ama kız "defol manyak yüreğim ağzıma geldi böyle teklif mi olur?" der ve arkasını dönüp giderse hayatın en büyük g.t oluşu da yaşanabilir tabi, bilinmez...
    (evilmaddox, 02.03.2007 04:41)
  13. büro tipi evlenme. hatun 15-20 kişilik kalabalık bir ofiste çalışıyordur. kocaman bir kutu kargoyla patronun odasına gelir. herkes dikkat kesilir. patron kutuyu açar. içinden çıkan kutudan şirkette çalışan diğer x şahsının adı yazmaktadır. patron x'e gider. x kutuyu açar, içinde diğer bir çalışan y'nin adı vardır. kutu sırayla bütün ofisi dolaşır, en son şanslı bayanın adı küçük bir kutuda yazmaktadır. herkeste bayanın başındadır. sonra mutlu son
    (alatrka, 12.05.2007 02:31)
  14. - sevgilim, sıkı dur! anneme anne demeni istiyorum.. (oh söyledim allahım!)
    + e derim ne olacak, ayten teyzem o benim, annem!
    - hayır nurcan, babama da baba demen çok hoşuma gider mesela benim..
    + atıf amcam babam sayılır, hani amca baba yarısı ya, ekieki..
    - nurcan?
    + efendim sevgilim..
    - beni de artık kardeş bil e mi.. yordun tükettin çünkü, kendime kalmadı faydam..
    (dirtypain, 26.05.2007 21:56)
  15. anadolu lisesi öğrencilerinin hatırlayabileceği bir ders kitabı streamline' ın bir ünitesi marry me fiona adını taşımaktaydı. evlilikten uzak küçük beyinlerimize evlenme teklifi senayosuyla kibar cümle kurmayı amaçlayan bu ünite ben de ve arkadaşlarımda bir hayli yer etmişti. öyle ki adamın biri fiona adlı bir bayanı kendisiyle evlenmeye ikna için şekilden şekle girmekte tabiri caizse kıçının çatalından terlemekteydi. hala hatırlar hatırlar güleriz. neden yazdım ben de bilmiyorum çok fazla sual etmeyin..
    (12monkeys, 26.05.2007 22:12)
  16. sanırım yalan rüzgarında ya da cesur ve güzelde görmüştüm. çocuktum o zamanlar e haliyle net hatırlamıyorum ve yine çocukluğun verdiği düşünceyle o zamanlar beğenmişim. şimdi yalan oldu tabi herkes yapınca...

adamla kız yemek yemektedirler. şık bir yemektir. adam kadının şampanyasına yüzüğü bırakmıştır önceden kadında kör herhalde bardağa falan bakmadı önceden içerken farketti...

bana göre hafızalara kazınacak en süper evlenme teklifi opya edilmemiş olandır. yaratıcı olmak lazım azıcık. sen azıcık uğraş dur kafan çalışır en azından sonra gel bana o yaratıcılığını göster benim dibim düşsün ama en kuulllll halimle sana hayır diyeyim ya da düşünmem lazım falan.

kız evi naz evi kardeşim...

bir önceki giriden ilhamla (bkz: hepimiz fiona'yız.)
    (miraystrawberry, 26.05.2007 22:26 ~ 23:04)
  17. kızın doğumgünüdür, bir anda sahnede erkek arkadaşını görür ve ne olduğunu anlamaya çalışırken sevgilisi diz çöker. bu arada cebinde bir kutu çıkarır, açar içindeki yüzük görünür ve " benimle evlenir misin?" der. kız deli gibi mutlu olur ve "eeveett" diye haykırır.
    (the girl with red hair, 27.05.2007 00:04)
  18. akademi ödüllerinin yapıldığı gün oscar'ı aldıktan sonra sevdiği kişiye seslenerek "x! evlen benimle" diye bağırmak. tabi böyle birşey olmadı ben kendi aklıma kazıdım o ayrı.
    (orchidaceae, 27.05.2007 00:06 ~ 30.05.2007 00:09)
  19. (bkz: portakal kabuğunda gizlenmiş tek taş yüzük)*
    (seçilebilirkişi, 27.05.2007 00:10 ~ 02.06.2007 23:35)
  20. karayip korsanları dünyanın sonu'nda will'in elizabeth'e flying dutchman mürettabatıyla savaşırken ettiği evlenme teklifi.bir yandan balık herifleri(!!) biçerken bir yandan kaptan nikahı kıydırmaya çalışmak. hoştu, ilginçti, doğal olarak romantikti. bir gün korsan olursam öyle evleneceğim (pöeh! nerdeee)...

not: spoiler tadında oldu bu biraz filmi izlemeyenler için, affınıza sığınıyorum artık...
    (lindorie, 27.05.2007 00:26)
  21. taraftarlığı holiganizm boyutlarında olan bir arkadaşım, kız arkadaşı ile maça gider. klasik tayfası kale arkasında yerini almıştır, kendisi ise kale arkasına yakın bir yerdedir.maç başlamadan bir süre önce elemanlar tezahürata başlar, romantizme bile futbolu sokmayı beceren bu holigan adam kız arkadaşına "bak ne diyorlar aşkım, dinle." der. elemanlar "ayşe ahmet'le evlesene oooo evleseneee." şeklinde tezahürat yapar. o sırada yüzük çıkar. evlenme teklif edilir. harika bir şeydir bu, efsanedir. hala anlatılır. sonuçta gerçi bi bok olmamıştır, erkek milleti...

not: bunu yapan insan fenerbahçeli değildir. bir anadolu kulübü taraftarıdır.
    (fb, 27.05.2007 00:30)
  22. "x ile romantik bir akşam yemeğinden sonra, soğuk gecede kolkola yürümeye başladınız. dünyadaki bütün keder ve endişeler uzaklardaydı. x durdu, elini tuttu ve şöyle dedi: ascella, sen benim hayatımın aşkısın. bazıları hayatları boyunca bu aşkı ararlar - diğerleri bu aşkın varolduğuna bile inanmazlar. bu emin ol hayatta bir kere gerçekleşir ve ben bu hayatı seninle yaşamak istiyorum. benimle evlenir misin?" *
    (ascella, 27.05.2007 01:00)
  23. evlenme teklifi değil de kız isteme konusunda vecihi ' yi tek geçerim.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (jellyjam, 27.05.2007 02:25)
  24. statlarda pankart açılıp edilen teklifler de vardır, unutulmaz heralde..
    (catch your dream, 27.05.2007 02:27)
  25. zamanında bunun tv de programı yapılmıştı. kızla oğlan sinemaya gidiyolardı sonra film bitince ekranda çocuğun bant kaydı çıkıodu, işte kıza evlenme teklif ediodu. ışıklar yanıodu. herkes ayağa kalkıp alkışlıodu. kızcağız pek bi ağlıodu. romantizmin dorukları tabi. ama sora boku çıkmıştı. hatta sinemaya giderken belki benim de başıma gelir diye pek bi süslenip püslenir olmuştum.
    (skin, 27.05.2007 02:30)
 sayfa  / 2