belki ilginizi çeker
  1. · belleklere kazınmış saçma şarkı sözleri
  2. · yettim gari
  3. · yettigari
  4. · her kadın en az üç çocuk doğurmalı
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 2012
  6. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · nihat doğan ın antonio banderas a benzetilmesi
  9. · gitan

hadigari  

1. haydinin anlamı pekiştirilmiş hali
    ayrıca hadigari yetti gari, hadigari yetti gari gibi bir şarkı
    (bkz. belleklere kazınmış saçma şarkı sözleri)
    (dibap, 27.03.2004 22:15)
  2. gece 12'den önce girişin beleş olduğu, 1:30'a kadar damla geldiğiniz takdirde beleşe girebildiğiniz, 3:00'dan sonra da sap olarak da beleşe girebildiğiniz ve turist kızlara rahatlıkla asılabildiğiniz bodrum'un uğrak mekanı
    (agust bocuu muittin, 15.07.2004 01:53)
  3. "siz yettigari ye koyarsınız" derseniz her dakka bedava girersiniz.
    (sizofrenkedi, 15.07.2004 18:18)
  4. son dönem dans oryantal star vb. yarışmalardan nasibini almış gece kulübü. bir ara sahneye çıkan dansöz sepetinin içinden 3 metre bir yılan çıkarak şov yapmıştır. bir de devamlı olarak sağda solda kulelerde dans eden rus kızları vardı ki mekandaki tüm erkeklerin gözleri konuşrken eşlerinde değil yukarlardaydı hep.
    (ynitm ynits, 27.08.2006 10:52 ~ 10:54)
  5. ege yöresi şivesine mahsus bir söz olup, hadi artık, gel artık, gidelim artık, yap artık, olsun artık, bitir artık gibi kelimlere vesile olmaktadır. yapılan seslenmenin sonuna gari kelimesinin eklenmiş halini herhangi bir ege bölgesinde duyabilmeniz olağandır. şehir merkezlerinde pek değil ama, ilçelerinde ve köylerinde sıklıkla rastlanılabilir.
    (ccuk, 27.08.2006 11:38)
  6. bir dönem maltepe'de açılmış fast food dükkanı. tutunamamış, kapanmıştır. ilginç anahtarlıkları hatıra olarak kalmıştır. sahibi şu an tabelacı olmuştur, ilginçtir.
    (steel, 13.04.2007 03:17)
  7. akşehir'de postahanenin yanında sabah dersanesinin karşısındaki pastane.
    (buyukdusunuryinebuyukdusundu, 01.06.2007 21:47)
  8. bodrum'un içinde gidilebilecek birçok anlamda en temiz yer. no abazan diyelim daha açıklayıcı olsun. giriş ücretlidir. ayrıca burda rus bir dansçı bağyan var* bir kız olarak ben bile hastası oldum.
    (fb, 07.08.2007 20:27 ~ 20:28)
  9. bodrum'un en gidilesi eğlence yeridir, barıdır, diskosudur.

geçmiş yılların aksine bu sene ünlü türk şarkıcı ve gruplarını da sahnesini çıkartmış ve güzel mekanda daha güzel anılara sebep olmuştur. mekandaki marlboro kızından alınan bilgilere göre emre aydın, ekürisi gripin, kargo gibileri daha önce çıkmış. ben mor ve ötesi'ne yetiştim. ege turnleri kapsamında, bir kez daha iyi bir mor ve ötesi konseri izledim. hele bir derdim var'ı böyle ilk kez canlı dinledim, süperdi.

mekana giriş evet ücretli. bu senenin rayici 30 ytl'dir. konser de aynı fiyattan gitmiştir. saçma ama öyle. dam olayı burada da var ama dışarda satılan giriş biletlerinden 82 erkek arkadaşınızla içeri girmek mümkün. çalınan müzikler de daha bir türk insanına hitaben.

hadigari yer olarak fena bir yerde değil, manzaralı. oturma eğlenme yerleri ise düzenli içerde. ilerleyen saatlerde şöyle herkes koptuğunda üst kat tavsiye edilir. denize nazır masaları güzel, hem katamaran dico'nun doluşunu ve denize açılışı syredilebilir. tabi mekandakiler ihmale gelmemeli.

ayrıca burda rus bir dansçı bağyan var* bir erkek olarak ben bile hastası oldum
    (dereotundannefretederim, 27.08.2007 15:49)
  10. "hadigariye gitmediyseniz bodruma geldik demeyin" gibi bir sloganı olan mekan.
    (labarba, 27.08.2007 21:01)
  11. fenerbahçe'nin 100. yıl kutlamalarının bodrum ayağı bu mekanda yapılmıştır. ayrıca şu sözlükte smile adsl reklamındaki kız, beşiktaşta kaykay yapan sarışın kız,braun reklamındaki godoş tarzındaki başlıkları her görüşümde lan acaba ben de hadigari'deki sarışın dansçı kız diye başlık açsam mı diye düşündürtecek güzellikte bir dansçıya sahipler. aww. çok güzel lan.
    (fb, 27.08.2007 21:26)
  12. aynı zamanda salihli de harika bir lokantadır pidesi falan ayrı bir güzeldir. öğrencilerin dere tepe düz tabanvay gittiği vazgeçemediği mekandır.
    (simliboya, 15.07.2008 11:42)
  13. bodruma girişe doğru tabelasını görünce içini bir hoş eden olleeyy dedirten yer

(bkz: bodrum)
    (leon de bruxelles, 08.02.2009 23:33 ~ 23:37)
  14. bodrumun bana göre en güzel eğlence mekanı.
    bir kere ortam güzel. ayrıca son derece güzel şarkılar çalıyorlar ve giden insan profil hiç de fena sayılmaz.
    girişlerin paralı olması belki bir nebze sıkıntı yaratabilir ama engel asla .
    (thenoose, 27.07.2009 21:23)
  15. www.hadigayri.com
    (tutkulu düş, 27.07.2009 21:38)
  16. aysun kocatepe şarkısı

hadi gari hadi gari
    hadi gari yetti gari
    hadi gari gel öp kokla al gönlümü

çok eğlenceli bir şarkıydı.
    (bir hangi şey, 27.07.2009 21:39)
  17. (bkz: yetti gari) murat başaran

(bkz: serbest çağrışım)
    (abdüş şuküfe, 07.09.2009 00:18)
  18. (bkz: hadi gari sen de gel) burdur burdur, çift 'r'
    (kekremsi, 07.09.2009 00:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil