gece 12'den önce girişin beleş olduğu, 1:30'a kadar damla geldiğiniz takdirde beleşe girebildiğiniz, 3:00'dan sonra da sap olarak da beleşe girebildiğiniz ve turist kızlara rahatlıkla asılabildiğiniz bodrum'un uğrak mekanı
son dönem dans oryantal star vb. yarışmalardan nasibini almış gece kulübü. bir ara sahneye çıkan dansöz sepetinin içinden 3 metre bir yılan çıkarak şov yapmıştır. bir de devamlı olarak sağda solda kulelerde dans eden rus kızları vardı ki mekandaki tüm erkeklerin gözleri konuşrken eşlerinde değil yukarlardaydı hep.
ege yöresi şivesine mahsus bir söz olup, hadi artık, gel artık, gidelim artık, yap artık, olsun artık, bitir artık gibi kelimlere vesile olmaktadır. yapılan seslenmenin sonuna gari kelimesinin eklenmiş halini herhangi bir ege bölgesinde duyabilmeniz olağandır. şehir merkezlerinde pek değil ama, ilçelerinde ve köylerinde sıklıkla rastlanılabilir.
bir dönem maltepe'de açılmış fast food dükkanı. tutunamamış, kapanmıştır. ilginç anahtarlıkları hatıra olarak kalmıştır. sahibi şu an tabelacı olmuştur, ilginçtir.
bodrum'un içinde gidilebilecek birçok anlamda en temiz yer. no abazan diyelim daha açıklayıcı olsun. giriş ücretlidir. ayrıca burda rus bir dansçı bağyan var* bir kız olarak ben bile hastası oldum.
bodrum'un en gidilesi eğlence yeridir, barıdır, diskosudur.
geçmiş yılların aksine bu sene ünlü türk şarkıcı ve gruplarını da sahnesini çıkartmış ve güzel mekanda daha güzel anılara sebep olmuştur. mekandaki marlboro kızından alınan bilgilere göre emre aydın, ekürisi gripin, kargo gibileri daha önce çıkmış. ben mor ve ötesi'ne yetiştim. ege turnleri kapsamında, bir kez daha iyi bir mor ve ötesi konseri izledim. hele bir derdim var'ı böyle ilk kez canlı dinledim, süperdi.
mekana giriş evet ücretli. bu senenin rayici 30 ytl'dir. konser de aynı fiyattan gitmiştir. saçma ama öyle. dam olayı burada da var ama dışarda satılan giriş biletlerinden 82 erkek arkadaşınızla içeri girmek mümkün. çalınan müzikler de daha bir türk insanına hitaben.
hadigari yer olarak fena bir yerde değil, manzaralı. oturma eğlenme yerleri ise düzenli içerde. ilerleyen saatlerde şöyle herkes koptuğunda üst kat tavsiye edilir. denize nazır masaları güzel, hem katamaran dico'nun doluşunu ve denize açılışı syredilebilir. tabi mekandakiler ihmale gelmemeli.
ayrıca burda rus bir dansçı bağyan var* bir erkek olarak ben bile hastası oldum
bodrumun bana göre en güzel eğlence mekanı.
bir kere ortam güzel. ayrıca son derece güzel şarkılar çalıyorlar ve giden insan profil hiç de fena sayılmaz.
girişlerin paralı olması belki bir nebze sıkıntı yaratabilir ama engel asla .