|
|
- (bkz: lan terbiyesizlik yapma)
- herhangi bir yasa tasarısından sonra cumhurbaşkanı sezere "veto edersen amına korum" diyecek bünyenin öncü lafı.
- yiğit özgür karikatürü gibi başbakanımızdan yiğit özgür tadında cevap. tebrikler hakkaten. televole başbakanım benim. o kadar sövdü zamanında penguen'e (ama içinden), yok beni fil yaptılar abdullah'ı mamut yaptılar diye, meğer okumadan geçemiyomuş, her perşembe abdullah'a aldırıyomuş bu penguen'den. ne diyelim hayırlısı. maksat malzeme olsun, geçici gündemlerle seçime kadar idare edilsin. seçimi de garantilemiş amcam, söv sövebildiğine.. ama keşke unutmasaydı köylünün milletin efendisi olduğunu. olsun halkım unutkan.
- şayet yaşıyorsa, sayın başbakanımızın annesinin (anası demiyorum çünkü bu cümlede hiç hiciv yok) bu konudaki düşüncelerini öğrenmek isterdim.
- bu söylemle türk insanına acıların çocuğu emrahmış gibi davranan sayın başbakanımız; nuri alço hazretlerinin veliahtı olduğunu ve eline geçen her vakitte türk insanını kullanıp daha sonra da kullanılmış sümüklü mendil gibi buruşturup atacağının sinyalini veriyor.
-ama sen benim babam gibiydin rte amca
-şimdi gerçekten baban oldum ya oğlum
-ama ama
-hadi ananı da al git buradan(chixculub, 13.02.2006 10:01 ~ 27.03.2006 08:31)
- başbakanın,partisinin en fazla bir seçim daha çıkaracağı düşünülürse, bir sonraki seçimlerde gerçekleştireceği durum.
(bkz: ananı al da git artık başımızdan rte)
- saygıdeğer başbakanımızın türlü saygısızlıklar yaparak (bkz: el kol hareketleri) üstesinden gelmeye çalıştığı, çalıştıkça battığı yurdum çiftçisine en sonunda bütün sıfatlarını unutup,genlerine teslim olarak ettiği laftır..ilk seçimlerde halktan da aynısını işiteceği kanaatindeyim.ayrıca çiftçinin başbakandan işittiği lan hitabına cevaben 'lan mı?? canın sağolsun' demesi inanılmaz cool bi davranış olup tayyip bey'i iyice dibe vurdurmuştur..
- (bkz: büyüğe saygı küçüğe sevgi işte tayyibin islam dini)
- (bkz: rtük ün başbakanı kapatması)
- penguende bir karikatüre konu olan rte sözü.
(bkz: http://i50.photobucket.com/...)
- (bkz: http://i50.photobucket.com/...)
dosyanın ismi de ilginçmiş.
- saygıdeğer basbakan rte'nin argo literatürümüze değerli katkıları.
- (bkz: lütfen validenizi de alip gider misiniz beyefendi)
(bkz: penguen)
- (bkz: gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak)
|