belki ilginizi çeker
  1. · yılmaz özdil tarzı yazı yazma rehberi
  2. · yılmaz özdil
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · prison brake
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · galatasaray
  8. · private sözlük
  9. · algıda seçicilik

haddinden fazla enter tuşu kullanan köşe yazarı  

1. son dönemlerin en moda köşe yazarlığı efendim..

bu akımın öncüsü tabiki sevgili yılmaz özdil ..mantıklı bir yanı var aslında,bizim insanımızın gazeteyi spor sayfasından okumaya başladığı düşünüldüğünde amaç heralde insanları okumaya teşvik etmek olmalı..

bir cümle iki enter ,iki satır aşağı in bir cümle daha..böyle böyle 15 cümlecik yazdın mı al sana babalar gibi köşe yazısı..bazı cümleler kara kara okuyucunun gözüne sokarak yazılmış hatta,hani sözlükteki gizli bkz hesabı..gözleri bozuk insanlar içinde iyi bir bakıma,hatta okuduğunu takip edemeyen,kıçını başını kaçırıp parmağıyla takip eden düdükler için biçilmiş bir kaftan adeta..iyi de içerik nerede be arkadaşım ? bir de bu yazıların içine türkçe olmayan sözüm ona entellektüel kelimeler serpiştiriyorsunuz tadından yenmiyo yani..

bu yazıyı köşe yazısı gibi yazıyım bak ne güzel oluyo..güzel taktik ama lan!

son dönemlerin en moda köşe yazarlığı efendim..

bu akımın öncüsü tabiki ;

sevgili yılmaz özdil

mantıklı bir yanı var aslında,bizim insanımızın gazeteyi spor sayfasından okumaya başladığı düşünülürse amaç heralde insanları okumaya teşvik etmek olmalı..

bir cümle iki enter ,

iki satır aşağı bir cümle daha..

böyle böyle 15 cümlecik yazdın mı,

al sana babalar gibi köşe yazısı..!

bazı cümleler kara kara okuyucunun gözüne sokarak yazılmış hatta,

hani sözlükteki gizli bkz hesabı..

gözleri bozuk insanlar içinde iyi bir bakıma,hatta okuduğunu takip edemeyen,kıçını başını kaçırıp parmağıyla takip eden düdükler için biçilmiş bir kaftan adeta..

iyi de içerik nerede be arkadaşım ?

bir de bu yazıların içine türkçe olmayan sözüm ona entellektüel kelimeler serpiştiriyorsunuz,

tadından yenmiyo yani..

iyi hafta sonları değerli okuyucularım...
    (bardan adam, 09.09.2009 05:21 ~ 05:27)
  2. "kürt açılımı mı

?

nasıl yani,

deyip durduğum anda,

bir de açılım demesinler mi bana...

rauf tamer misali

bazen kalakalıyorum,

öylece.

bir murathan,

mungan satırı,

sanıyorum kendimi.

bugün,

kü,

yazımda da,

bunu netleştirmek istedim.

açılım derken?

neyin

açılım yahu.

ben yazıyorum

ancak bazen düzelmiyor.

son satırda

çocuğu koyuyorum

o bana

yetiyor.

ne açılımı lan

dingil

misin

?"

örneğinde de bulunduğu üzere alan doldurmaya dayalı yazı anlayışını benimseyen yurdum yazarıdır.
    (elpinoras, 09.09.2009 05:25)
  3. msn de konuşulmaz bunlarla, yazısı da güzel olsa dahi okunmaz gözü bozar. gel karşılıklı yüzyüze oturalım konuşalım arkadaş.
    (sohodo serhan, 09.09.2009 05:26)
  4. kafayı 90 derece yana eğip baktığınızda torosları görebilirsiniz bu yazarların eserlerinde. böyle de sanatsal bir yanı var.
    (togisama, 09.09.2009 05:30 ~ 05:30)
  5. (bkz: türkiye de köşe yazarlığı)
    (atlantis, 09.09.2009 09:23)
  6. aşağıdaki
    linkte
    tüm
    detaylarıyla
    incelenmiştir.
    (bkz: yılmaz özdil tarzı yazı yazma rehberi)
    (yıllanmış öğrenci, 09.09.2009 09:34 ~ 09:38)
  7. bir basiretsiz-beyaz-türk-köşe-yazarı aktivitesi olarak bunun en mükemmel temsilcilerinin ertuğrul özkök veya bekir coşkun falan olduğunu sanardım. meğer yılmaz özdil ormanda 10 satır gücündeymiş.
    (janken, 09.09.2009 10:23 ~ 10:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil