hacıoğlu   

adana çık aradan

1. beşiktaş'taki şubesinin müdavimi olduğum oldukça ekonomik tıkınma seçeneklerinden biri.
    (erdemetal, 27.07.2005 17:51)
  2. (bkz: murat hacıoğlu)
    (toumai, 27.07.2005 18:26)
  3. franchising yöntemiyle çalışan lahmacun şeysi. ciddi oranda teminat yatırılarak bu işe girilebiliyor.
    (wondrous, 27.07.2005 18:31)
  4. lahmacun yapamadıklarına inandığım fabrikasyon yiyecek mekanı.
    (excalibur, 27.07.2005 19:33)
  5. kazık gibi, büküp dürüm haline getiremediğiniz lahmacunumsu şeyler üreten mekan. hele bir de yeşilliklere ayrıca para vermeniz gereklidir ki akıllara zarar bir durumdur. biz ki kebapları, lahmacunları muhteşem yeşillikler, salatalar, ezmelerle yemeye alışkınız. reva mıdır bu bize?
    (rasputin, 28.07.2005 00:10)
  6. lahmacunu ucuza ayranı pahalıya satıp müşterilerini kazıklayan fast food tarzı lahmacuncu.. helal be..
    (iki ekmek bir malboro, 28.07.2005 02:06)
  7. kadıköy de ki şubelerinde lahmacun yanına limon istediğinizde
    -limon yok.
    cevabı aldığınız abudik gubidik küçük tabaklarda sundukları ürünlerini, pahalı fiyatlarıyla süsleyen, sözde kaliteli mekan. anlayamadığım şekilde her zaman da dolu olur burası. ya hakkatten ben normal değilim heralde, ya da insanlarda bi tuhaflık var.
    o kadar para veriyorsunuz, tuz istersin iki saatte gelir, oturacak masa bulamazsın, fast food kültürünü abartmışlar o konu zaten başlı başına iğrençlik, örneğin kasa önünde sıraya girip paranızı ödüyorsunuz, sonra kasanın hemen yanında aç insanlar tarafından bütün ezilme tehlikesine karşı yemeğinizi bekliyorsunuz, sonunda ufacuk bi şey veriyolar, tam bu mu benim yemeğim diye bakarken, arkadan ilerlesene kardeşim sesleri beyninizi tırmalıyor, yemeği yiyecek bir masa bulursanız şanslısınız, fakat ne mümkün hepsi de dolu. ya oldum olası anlayamadım zaten şu fast food olayını, aha bak nasıl midem bulandı yazarken anlatamam. yemek yemekten soğutuyor adamı bunlar.
    (trouble everyday, 05.02.2006 22:02)
  8. türk televizyon tarihinin en kötü reklamlarından birisini ekranlarda döndüren, reklam politikasına anlam verilemeyen lahmacuncu.

bir yaşlı teyze, bir genç hanım, bir tane rockçı genç vs. tarzı her kesimden topladıklarını sandıkları figuranlarla, iğrenç müziğiyle, konusuzluğuyla tam bir hilkat garibesi hakikaten. iştahlı iştahlı lahmacun yiyip bir platform üzerinde dönen ve kamera önünden teker teker geçen oyuncular oldukça yaratıcı zaten.

allah akıl fikir versin diyorum, çekene de, castingini yapana da, yayınlanması için onay verene de, yayınlanması için para verene de acil şifalar diliyorum.
    (sycrone one, 21.04.2007 15:18)
  9. adapazarı'nda bir mahalle...
    (van den budenmayer, 21.04.2007 15:38)
  10. sadece bir yemek üzerine olan tüm şirketler gibi lezzetsiz lahmacular yapar.. halbuki girsen mahalle arası bir kebapçıya, söylesen 2 acılı lahmacun, ikincisini ağlaya ağlaya yersin...

yok acıdan değil, hazdan.. haz..
    (epilofs, 21.04.2007 15:54)
  11. beşiktaş'taki şubesinde, hayatımın en kötü lahmacununu yediğim lafta lahmacuncu. belki diğer franchisinglerinde öyle değildir ama beşiktaş şubesine uğrayıp midemi sözde lahmacunla dolduracağıma; aç gezmeyi tercih ederim. televizyonda reklam döndüreceklerine, kaliteye eğilseler daha hayırlı bir iş yapmış olurlar. zira, bir malın en iyi reklamı yine kendisidir, kalitesidir,müşterisidir. bir kere ismine aldanıp gidebilir insan ama kaliteyi bulamayınca,ikincisi olmaz; dünyanın en yaratıcı reklamını da çeksen olmaz.
    (tekmeleyen kuş, 21.04.2007 16:09 ~ 16:11)
  12. (bkz: hacıoğlu tercih doğru)
    (cybi, 29.04.2007 22:38)
  13. reklamlarındaki garip ötesi rockçının yanından geçmeyen rockçı kızın kimin hayal ürünü olduğunu merak ettiğim lahmacuncu.
    (chericheri, 29.04.2007 22:44 ~ 22:45)
  14. (bkz: ismail hacıoğlu)
    (devotee, 20.08.2007 19:57)