belki ilginizi çeker
  1. · allahinemripeygamberinkavliyle com
  2. · görücü usulü
  3. · vela ya sevgili bulma kampanyası
  4. · akp yanlılarının internete girmemesi
  5. · islama uygun flört sözleri
  6. · stv nin yarattığı kuşak
  7. · hurmamı yedim bekliyorum
  8. · habibim
  9. · ihl sözlükten kız kaldırmak
  10. · allahinemripeygamberinkavli com
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · boylumlama
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz
  9. · kamutay

habibimol com  

sayfa  / 2
  1. 1000 e yakın üyesi bulunan dindar insanların eş bulmalarına yardımcı olmayı amaçlayan islami evlilik sitesi.
    (bkz: http://www.habibimol.com)
    tesettürlü bir mankenin siteninin açılışında arzı endam etmesi sayesinde bu aralar site alt yapı güçlendirme çalışmalarına gidecek kadar yoğun ilgi toplamıştır.
    (ses deneme, 28.03.2007 01:03)
  2. sitenin ana sayfasında o ceylan bakışlı güzeli görünce "way waaay analar ne habibler doğuruyor" diye düşündüğüm lakin arama yapınca hayal kırıklığına uğradığım site.

(bkz: siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün)
    (adeleblochbauer, 05.04.2007 10:50)
  3. "saadete giden yol..!" imiş.

(bkz: tey allahım)*
    (selenge, 27.04.2007 20:30)
  4. (bkz: zevzeklik)
    (gölgeningücü, 27.04.2007 20:49)
  5. acaba ampülcülerin yayılma politikası olabilir mi diye düşündürten site.

(bkz: yuh artık)
    (genius kusagami, 27.04.2007 21:05)
  6. biraz inceleyince siteyi kafaya alan tiplerin araya sızdıkları görünüyor. epeyde komik şeyler yazmışlar doğrusu. sitenin moderatörü nasıl oluyor da onları orada tutuyor anlamış değilim. sanırım iş olsun diye bir site açmışlar, şuan ülkenin altını kazmakla, elin gevuruna ülkeyi satmakla, kendilerinden birini cumhurbaşkanı seçtirmekle meşguller.
    (dbk21, 27.04.2007 21:17)
  7. (lefteyenine, 27.04.2007 21:19)
  8. arapça bir kimya sitesini çağrıştıran bir adı vardır.
    (bkz: habibi mol)
    (snitch, 27.04.2007 21:22)
  9. cinsiyetim bayan aradığım bayan diyip araya tıklıyınca ne olucak acaba diye merak ettim tıkladım. sonuç verdi şaşırdım.aynısını erkek için denedim ondada aynı sonucu verdi. zannedersem olayı aşmışlar. bu sitenin gelişmesiyle sanırım görücü usulü denen sistem kalkıcak.

(bkz: bende bir bakış açısı var nah bu kadar)
    (dark elven, 28.04.2007 11:48 ~ 11:55)
  10. görünce tövbe felan olunan sitedir.
    (demiurge, 13.06.2007 02:14)
  11. (püfü, 13.06.2007 02:25 ~ 02:26)
  12. "ay geçen habibimol'da bi çocuk görüaaam bismillah felan oldum yaneee" gibi sözlere yol açabilecek site...
    (hypnotica girl, 13.06.2007 02:31)
  13. üye olup profil ekranına kısa süreli ilişki, evliliğe karşı; habibisiyle beraber yaşamak isteyen eş arıyorum diye yazma isteği uyandıran site.
    (volkanat, 13.06.2007 02:33 ~ 02:33)
  14. (bkz: ya habibi)
    (jamesdean, 13.06.2007 02:44)
  15. caiz olan arkadaşlık sitesidir.

edıt: hayır caiz olan site değildir. bizzat chat kanalına girip orda sordum "alo fetvayı arayıp sordunuz mu böyle bir site caiz mi?" diye. cevap vermeden banladılar beni ya. bu şekilde beni susturarak konuyu örtbas ettiler. yaa yaa...
    (demiurge, 16.06.2007 23:08 ~ 01.07.2007 15:43)
  16. saadete giden yol..!
    islami,seviyeli evlilik ve tanisma sitesi...
    "esselam.. hoşgeldiniz değerli arkadaşlar.. habibimol.com sitesi teknolojinin imkanlarini doğru kullanarak, halis niyetlerle kurulmus bir evlilik sitesidir.. bu bağlamda; gayri ahlaki tutum ve davranişlara yönetim olarak tahammulumuz yoktur..uyelerimizden ve yeni uye olacak arkadaşlarimizdan ilk beklentimiz "evlenme niyeti" dir.. doğru insanin nerde, ne zaman ve nasil karsimiza cikacagini elbette bilemeyiz.. eğer saadete giden yolda, güzel bir karşilaşmaya vesile olabilirsek ne mutlu bizlere.. hayirli eşlerle karsilaşmaniz temennisiyle.. .""
    habibimol..

yazmaktadır sayfasında, beni yerlere yatırmış olan sitedir. seviyeli ve düzgün ilişkiler için birebirdir, chat sayfasında fonda yer alan müzikler dinleyeni zehirlemektedir.

(bkz: şakaysa komik değilse çok daha komik)
    (çakal, 16.06.2007 23:41 ~ 23:44)
  17. (dünyayı kurtaran adam, 16.06.2007 23:48)
  18. tahminimce bu nick ve güzel bir avatarımla kafa göz dağıtılıp kesin atılacağım sitedir. ayrıca herşeyiyle bol, mezhebi genişmiş gibime geldi ya neyse.
    (s a t o, 16.06.2007 23:53)
  19. allah'ın adını kullanarak kız kaldırmaya çalışan allahsızların sitesidir.
    (demiurge, 17.06.2007 00:15 ~ 00:17)
  20. yonja abazanlarından bile daha değişik abazan türlerini barındıran sitemsi.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.06.2007 00:16)
  21. sevgili, yar sözcükleri yerine arapçadan "habib" sözcüğünü kullanarak edepli ve seviyeli olduğunu daha iyi kanıtlamış (!) arkadaşlık sitesi.

-yarim olur musun mualla..
    +aa murat ne kadar ayıp öyle, ne demek istiyorsun sen!
    -habibim olur musun diyorum..
    +ohş..öyle desene hayatım..
    (hipopotam, 17.06.2007 00:47)
  22. dün gece sözlük chatteki hepimizin üye olup chat kanalındakileri kanser ettiğimiz hayırlı kısmet sitesi. türbanlı ablaların `türbanın altındaki gizli vahşiliği keşfetmek isteyen hafızlar`la kaynaşıp, dünya evine girmelerine vesile olan teknolocik hede.

kız tarafı;
    --bizim kızı da istemeye gelcekler kısmetse haftaya.
    ++allah hayırlısına kavuştursun inşallah komşu. kimmiş delikanlı? tandıklardan mı?
    --yok biz de görmedik daha.bizim kız hayırlı bi siteye üye olmuş. ordan da tanışmışlar oğlanla. tabii islami kurallar içerisinde kardeşcim. akşamları sülalecek tolanıp oğlanı web cam den izliyoruz.
    ++o da neymiş yahu?
    --internet kamerası. ay amma cahilsin haa. neyse, oğlanın eli yüzü düzgün. hali vakti de yerinde. yarın bizim büyük oğlan gidip bilgisayarını da kontrol etçek. sakıncalı siteye girmişse bu iş bozulur dedik.
    ++hadi hayırlısı komşucum. böylesini de ilk defa duyuyorum.

oğlan tarafı;
    --oğlum çekil şu bilgisayarın başından. çıkarken de kapıyı ört. kızı banyoda göstercek annesi gil diye yapıştın kaldın buraya. sonra görürsün sen. biz bi bakalım hele, her şeyi tam mı, yerli yerinde mi. eskiden hamama götürürlerdi bu da yeni adet. sen affet yarabbim.
    ++tövbe estağfurullah, anan doğru söylüyo evlat. biz bi görelim alacağımız gelini. dini vecizeleri yerine getiriyor mu banyoda... sen bi çık bakalım. hatta anan da çıksın.
    --haydaa.. sana n'oluyor bey? sen çık asıl. sana helal değil gelinin orasına burasına bakmak.
    -+yaa bi susun. biz sanal sexbile yaptık hatunla. bi çekilin de görelim vücut ölçülerini. hayret bişey yaa....
    (badangel, 17.06.2007 18:06)
  23. komik bir oluşum, chat kanalı özellikle akıllara zarar. bayan nickiyle girdiğinizde msn abazanları hemen devreye girmekte. ayrıca kanalda hep itü sözlük muhabbeti geçmesi ise burayı takip ettiklerinin ve bazılarının burada da yazar olduklarının göstergesi. müspet bir çalışma olmamış açıkçası, katılımcılarının amaçlarını anlamak çok güç. bunu din maskesi ardına sığınarak yapmaları da daha önce site hakkında düşündüğüm önyargıları değiştirmedi, beklediğimden daha komik bir yer. zamanınız varsa dalga geçmek için takılın.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.06.2007 18:08 ~ 18:11)
  24. (caps lock, 17.06.2007 18:42)
  25. çok merak ettiğim bir oluşumdur, normal olabileceğini katiyyen düşünmüyorum, olsa olsa dinci (!) radyolar gibi yerli yersiz dini sözcüklerin ve selamlaşmaların kullanılacağı bir site olacaktır.
    (organometallic complex, 17.06.2007 18:50)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil