görseller
hababam sınıfı tatilde 

belki ilginizi çeker
  1. · avni yalçın
  2. · akil öztuna
  3. · feridun şavlı
  4. · ali yalaz
  5. · inşaat fakültesinde mini etekle dolaşan hatunlar
  6. · sadık şendil
  7. · ayşen gruda
  8. · arzu film
  9. · ertem eğilmez
  10. · feridun şavlı
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · disko kralı
  7. · uludağ sözlük
  8. · tell all the people
  9. · 3 mart 2007 beşiktaş galatasaray maçı

hababam sınıfı tatilde  

1. kemal sunal-inek şaban
    münir özkul-mahmut hoca
    adile naşit-hafize ana
    ahmet arıman-hayta ismail
    feridun şavlı-dom dom
    cem gürdap-tulum hayri
    şener şen-badi ekrem
    sıtkı akçatepe-paşa nuri
    akil öztuna-akil hoca
    ayşen gruda-ayşe
    sevda aktolga-sevda
    filiz bozkurt-filiz
    sevtap erdemli-sevtap
    ergin orbey-müfettiş
    avni yalçın-avni hoca
    muharrem gürses-müdür

yönetmen:ertem eğilmez

mükemmel bir filmdir.bu filmde diğer hababamlarda rol alan güdük necmi ve damat ferit gibi karakterleri göremeyiz.ancak kemal sunal oyunculuğu ile bu açığı o kadar güzel kapatmıştırki...gerçekten seyrine doyum olmayan tekrar tekrar izlenesi bir film.
    (benikoyupgitmeneolursun, 22.03.2006 10:07)
  2. karakterlerin sadece gülmece anlamında değil oyun anlamında da olgunlaştığı unutulmaz hababam filmerinden birisi
    (breath, 23.03.2006 00:29)
  3. efendim okulun ön bahçesinde top oynuyordur hababam sınıfı. kemal sunal topu ister ve dışarıya gönderir:

-ver bakiim. bırak ulan!
    -git al lan topu.
    -niye ben alıyorum? gene de ben alayım.

tulum hayri gidip almasını söylemesine rağmen şaban, tokadı hayta ismail yer. bu da gereksiz bir ayrıntıdır.
    (exaybachay, 26.06.2006 01:03)
  4. hababam sınıfı serilerinin belki de en güzeli. okula 4 yeni kız öğrenci gelmiştir ve rekabet başlamıştır. kendi kazdıkları kuyuya düşmüşler ve izci kampına götürülmüşlerdir. olaylar gelişir

"alçaklara kar yağıyor üşümedin mi
    sen bu işin sonunu düşünmedin mi?
    oh oh amannnn"
    (guenhwyvar, 01.11.2006 12:55)
  5. en aklıma kazınan sahnesi kızların; inek şaban'ın yardımıyla ilaçlı çaylara karşılık dombili ve arkadaşlarına uyku haplı şekerlemeler ikram ettiği sahnedir. o şekerlemeler o kadar mı güzel durur kardeşim, o kadar mı iştahlı yenir? zaten eleman kız gittikten sonra "yumulun" der ve ağızlarına 3-5 er tane atarlar.

tatlı krizimi tetikliyen, azdıran başka bir film sahnesi bilmiyorum ben.
    (bulsaraa, 05.10.2007 21:14 ~ 21:14)
  6. güldürdüğü kadar, mahmut hoca'nın hayata dair verdiği derslerle ağlatabilen de bir filmdir. zaten hababam sınıfı filmlerinin hemen hepsinde, amaç sadece güldürmek değildir. insan olmaya dair, yaşama dair çok güzel tespitler vardır. zaten, esprilerin kalitesi, olayların absürdlüğü, muhteşem kadrosu ve kadronun sergilediği inanılmaz oyunculuk ve verilen dersler, hababam sınıfı serisini başyapıt yapar. bütün bunlardan dolayı, hababam sınıfı efsanedir.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 20.11.2008 04:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil