belki ilginizi çeker
  1. · hababam sınıfı güle güle
  2. · kız oğlan kız olmak
  3. · feridun şavlı
  4. · teşhircilik yapıp bakireliğiyle övünenler
  5. · kartal tibet
  6. · hababam sınıfı
  7. · sadık şendil
  8. · ben böyle ağanın elini değil şeyini bile öperim
  9. · tüm zamanların en iyi 10 türk filmi
  10. · arzu film
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · boylumlama
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · the twilight saga new moon
  8. · direnç çiçeği
  9. · lokma

hababam sınıfı dokuz doğuruyor  

1. çekirdek kadrodan**** pek kimsenin bulunmadığı, hababam sınıfındaki erkeklerden birinin (kıvırcık bir tip) yine aynı sınıftan bir kızı hamile bırakmasıyla başlayan olaylar silsilesini konu alan film.

(bkz: okur uktesi)
    (hypnotica girl, 11.08.2006 19:35 ~ 19:39)
  2. en berbat hababam sınıfı serilerinden. ilyas salman kemal sunal'ın yokluğunu dolduramamıştır. filmden bir replik:

aga rolündeki ilyas salman sınıfa yeni gelir ve öğrencilerin elini öpmesini ister domdom ve diğer kaşarlı öğrenciler buna yanaşmaz ancak aga'nın çıkarttığı sigaraları görünce domdom'un ağzından şu sözler dökülür ''anaaaaaa ben bu aganın değil elini şeyini bile öperim''
    (benikoyupgitmeneolursun, 26.02.2007 23:03 ~ 23:06)
  3. ilyas salmanın şivesi ve başka hiçbir filminde olmadığı kadar espri bombardımanı filmi izlenilebilir kılmıştır. ilyas salman doğum olayını kitaplardan araştırdıkları sırada "ilk mektepten beri bukkadar kitap okkumadıydım yov" diyerek ve domdomun buldum demesi üzerine "az daha bulmasan doktor oluyodum zaten" diyerek beni fena halde koparmıştır....
    (tekkisiliksazekibi, 09.08.2007 16:25)
  4. en efsanevi karakterlerden biri olan hürrem hoca'yı bünyesinde barındıran hababam sınıfı serisi.hürrem'in hababam sınıfıyla tanıştığı sırada kurduğu cümleler insanı kırıp geçirir.

-adım hürrem.yaşım 35.ve...ben bir kızım.kız oğlan kız.el değmemiş bozkırda açan bir tek gül gibi.yalnız ve vahşi.
    esen yelin ürpertisiyle titreyen ama kendini asla teslim etmeyen bir kız.saf...masum..küçük bir güvercin gibi.
    ama başaramıcaksınız.iffetimi korucam.kimseye kendimi infial ettirmem..ettirmem!!.. ettirmem o kadar !!11
    (grace slick, 30.09.2009 00:22)
  5. (bkz: kanuni kanuni hayin erkek)

hababam sınıfı serisiyle beraber düşünüldüğünde,belki de en kötüsü diyebileceğimiz bir film...ama ilyas salman ve perran kutman sayesinde kahkahalara boğulduğumuz anlar da olmuştur...
    (bohemkarınca, 30.09.2009 13:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil