görseller
hababam sınıfı askerde 

belki ilginizi çeker
  1. · cengiz küçükayvaz
  2. · karpuz kabuğundan gemiler yapmak
  3. · rüya gördüğünün farkına varmak
  4. · dünyadaki en güçlü ordu türk ordusudur
  5. · en iyi 10 türk filmi
  6. · imdb bottom 100
  7. · herkesin aynı anda intihar etmesi
  8. · tuğba ekinci
  9. · şafak sezer
  10. · arzu film
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · zongul ducks
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · ugg
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · yaran telefon diyalogları
  9. · lucian freud

hababam sınıfı askerde  

1. 14 ocakta vizyona giren film.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 14.01.2005 09:30)
  2. ömr-ü hayatımda gördüğüm en berbat film, zaman kaybı
    (lethe, 16.01.2005 23:25)
  3. sıranın tosun paşa'ya da geleceğini delalet eden yapım.
    (bkz: eşşek)
    (bkz: vajina)
    (bkz: su)
    (bkz: kaçırmak)
    (karakancalos, 27.01.2005 18:12)
  4. ahmet hakan'ın "böyle filmlerden uzak durun ki, bundan sonra komedi filmi çektiklerini sananlar, ‘ulan ne yapsak bu millet yiyor!’ havasına girmesin!" sözlerine aynen katıldığım, rezalet ötesi film. ayrıca hababam sınıfı gibi bir filmi okul ortamı dışında bir yerde çeken kimseler için (bkz: mantığını sikeyim senin)
    (lethe, 27.01.2005 18:23)
  5. "herşey vatan için" ve "her türk asker doğar" repliklerinin geçtiği askeri-komedi-öğrenci filmi
    (heyecanyapma, 27.01.2005 22:15)
  6. vakit ve para ayırmaya değeceğini düşünmesem de güzel, eğlenceli bir film.
    (azwepsa, 27.01.2005 22:21)
  7. ilk filmden güzel de olsa, zaman zaman güldürse de, hülya avşar'ın feci sırıttığı orta karar komedi. mamafih bir oda dolusu manken sayesinde film daha izlenir bir hale getirilmiştir. bir de şafaka sezer'in sıyırtması başarılı idi.
    (stocky2001, 31.01.2005 21:25)
  8. kadın isterse de acayip bir şekilde gizli reklamı yapılan film..haa diziyi izleyip da haber verdiğimi zannetmeyin, öyle zaplarken yakaladım bir an..
    (zeus, 31.01.2005 21:45)
  9. çekimleri iki ayda tamamlanıp millete film diye yutturlumaya çalışılan gereksiz yapıt...
    (easy company, 01.02.2005 08:25 ~ 08:26)
  10. (vonalı, 06.02.2005 02:21)
  11. hata yapılır ama bazı hatalar vardır ki geri dönülmez, hababam sınıfı askerde de öyle bir hatadır
    (boundless, 06.02.2005 12:46)
  12. "bir film çeksem karşıki gişeler yıkılır" diye düşünülüp,"hababam taburu" edasında eşşek kadar adamların okuldan alınıp askere götürülmesi ve bunun adına da "hababam sınıfı" verilmesi kadar saçmalıklar saçması film.sigara içmek için eğitimden kaçmalar,"ulan film böyle komik olmicak bi iki de hatun katalım filmin hedef kitlesini belirleyelim" deyip bir de kız taburu koymuşlar filme..çekilmemiş bir film olsaydı keşke.
    (close2death, 06.02.2005 13:22)
  13. hani bazı filmler vardır, kitlelerce beğenilir, haftalarda vizyonda kalır ve gösterimden kalktıktan sonra vcd'si dvd'si çıkar, izlemek isteyen cd'sini alır izler. bu bir!
    hani bir de şehirlerarası otobüslerin bir çoğunda bulunan ekranlar vardır, muavin ilk ikramdan sonra şoförün kafasının üstündeki gözü açıp ordan bir film koyar, izlemek isteyenin yolculuğu - eğer filmi sevdiyse - keyifli geçer, kitap dergi vb okumak isteyenin ise anası skilir, okunan şey dudaktan öpüşme mesafesine getirilir, çünkü ışıklar kapanmış göz gözü görmez olmuştur.(kafanın üstündeki ışığı açıp okumaya devam etsen ayrı bir dert,birisi kesin ışıktan rahatsız olup abuk subuk laf eder, hiç uğraşmaya değmez daltarakla) bu da iki!
    tüm bu muhabbetlerin geçtiği şehirlerarası yolculukların ankara - konya güzergahında çalışan şehirlerarası otobüs firmaları, film tercihini tek bir filmden yana kullanır, o da hababam sınıfı askerde'dir. hakikaten dünyada sanki başka film kalmamış gibi sadece bu film gösterilir.
    toparlamak gerekirse, birisi hiç gereği yokken hababam sınıfının vcd'sini dvd'sini çıkartmıştır. evet bir aklı evvellik yapmış olabilir, ticaret falan ama daha kötüsü bir başkası da o vcd'yi alma ve otobüste yayınlama gafletini göstermiştir. ve kesinlikle en kötüsü bu filmin iki sene önce vizyona girdiği düşünülürse, hababam sınıfı askerde adlı film en iyi ihtimalle (altını çiziyorum en iyi ihtimalle) yaklaşık bir senedir ankara - konya hattındaki otobüslerde her gün yolculara izletilmektedir.
    buradan benim gibi bu eziyeti çeken tüm yolcular adına otobüs firmalarına, şoförlere ve muavinlere sesleniyorum : yeter lan! yeter .mına koyiim yeter!!

not : sevgili sözlükçü eğer sinirimin nedenini anlayamıyorsan ya filmi izlememişsindir ya da birden fazla izlememişsindir, bu yüzdendir. eğer benim gibi haftada en az bir kez ankara - konya arasını otobüsle gitseydin (yani haftada en az bir kez bu filmi izleseydin) emin ol beni anlardın. " valla ben her gün izlerim hababam sınıfı askerde'yi noolacak? " diyorsanız eğer, sizi alnınızdan öpüyor, hayatınızda başarılar diliyorum sevgili mehmet ali erbil.
    (strutter, 26.02.2007 17:34 ~ 17:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil