hababam sınıfı 3 buçuk 

adana çık aradan

1. korku komedi türünde olacağı rivayet edilen film. sanırım "korkunç komedi" türünden korku komediye yönelinmiş.
    (palanthaser, 14.11.2005 21:54)

2. hababam sınıfı serisinin düştüğü son nokta olmasını isitediğim film. kibariye ve seda sayanın oynaması da kemal sunaldan nerelere düşüldüğünün büyük bir göstergesidir.
    (sslazio, 14.11.2005 22:12)
  3. duyduğum andan beri güldüğüm, filminden çok insanlarda hababam sınıfı* lafını duydukları anda oluşacak tepkiyi* işaret eden isim.
    (naylon, 14.11.2005 22:32 ~ 22:32)
  4. yapılmasa sanki daha füzel ocalak film. yapılmamış, duyulmamış olsa ne güzel olurdu. kuşlar böcekler ve çocukluk anılarının zedelenmesini engellerlerdi. adıyla bile çocukluk anılarına bi yumruk atıverdi daha izlenmeden. izlenirse kim bilir nası yan etkilere sebep olur?
    (luccy in the sky with the diamonds, 27.12.2005 15:49)
  5. beklediğimi alamadım bu filmde. ben hababam tiryakiliğimin verdiği merakla yine gidip izleyeceğim bu filmden yapımcılara söverek çıkacağımı umuyordum, öyle olmadı. daha evvelki iki devam filmi rezaletti. bu filmde ise gülebildik. bir kaç sahnede sesli sesli güldüm, bitse de çıksam demedim, sırf izlemiş olmak için gitmiştim, iyi ki izledim diyerek çıktım. filmde sinemanın en temel özelliği çok güzel yakalanmış, eğlendiriyor. ha hababamdan sayılır mı? hayır!
    (organometallic complex, 07.01.2006 20:15)
  6. diğer yeni versiyon hababam sınıflarından sonra, çok komik gelen sinema filmi.
    (pembe cekirge, 01.02.2006 00:21)
  7. 3. nesil (4 de olabilir) hababam sınıfının 3. filmi. gayet güzel ve eğlenceli bir filmdir. giden herkesi güldürmüştür. ticari açıdan da çok başarılıdır. bu ve benzer projeler türk sinemasına cesaret, başarı ve maddi kaynaklar sağlayarak daha iyi ve daha başarılı projelerin de yapılmasına ön ayak olmaktadır kanaatimce. filmi sinemada seyretmiş bir kişi olarak tekrar, güzel ve eğlendirici bir film olduğunu vurgulasam da elbette sümer tilmaçın yeşil boyalı yüzünün altında pembe boynunu görünce "hasktr ordan, ben böyle makyöz amına koyiim" demeden de edemedim.

neticede gencim, grungem, sorunluyum. popüler olan herşeyle meselem var. "gereksiz" bir film. iyi ki kemal sunal, rıfat ılgaz, vs. vs. görmemiş bunu. komiklik yaptığını sanan maymunlar, türk sineması ah vah. bik bik bik...
    (azwepsa, 01.02.2006 10:48)
  8. istanbul antalya arasındaki otobüs yolculuğunda gece saat 12 de izlettirildiğim, ancak tamamına izlemeye muvaffak olamadığım, devamlı bir cümbüş ve çığlık olmasından dolayı bu ne biçim film beaa diye bir yorum yapmama neden olup otobüstekilerin isyanını dile getirmiş olmaktan mutlu ve huzurlu bir uykuya dalmışımdır..
    (blungel, 01.01.2007 17:37)
  9. en az afişi kadar kötü.
    (dims, 01.01.2007 20:30)
  10. bu seri 1975 - 1981 arası çekilen filmlerdir. para uğruna ''hababam sınıfı'' rezil edilmiştir. hele son film olan hb 3.5 en reziliydi. tamam film komik olabilir. ama asla 1970 lerde çekilen filmlerin havasını asla yakalayamaz.
    (ghost rider 84, 13.04.2007 20:01)
  11. 1 öğretim yılını 1 günde işleyen yapıt
    (gvz, 29.10.2007 12:09)