belki ilginizi çeker
  1. · sivrisinek öldürme teknikleri
  2. · psikopat çocukluk deneyimleri
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · zongul ducks
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · aşk
  8. · hitman
  9. · mutsuzluk

haşerat öldürme teknikleri  

sayfa  / 3
  1. gazete kağıdını rulo yapıp haşeratı bulunduğu<yere yapıştırmak
    (vonalı, 14.12.2004 23:55)
  2. ufak bir kara fatma öldürme yöntemi olarak üzerinde debelenmek.
    (telvin, 15.12.2004 00:09)
  3. haşerat yumuşak bir nesne ile sarılır. bu yumuşak nesne için en ideal hammadde hamurdur. (bu sarma işlemi sırasında haşeratı ezmemeye lütfen dikkat edelim efendim) sonrasında hamurun ortasında kalan hayvancağızı mikrodalga fırında 150 - 200 c derecede 2,5 - 3 dakika bekletilir. ve haşerat servise hazırdır.
    (giberling, 15.12.2004 01:10)
  4. evin bir köşesinde örümcek beslenir. banyoda lavabonun altı veya gözden uzak bir dolap kenarı bunun için idealdir. ortalıkta dolanan haşerat canlı olarak yakalanır ve örümcek ağına atılarak, örümcek tarafından canlı canlı yenilmesi seyredilir. bu sadece sinek ve kalörifer böceği gibi minik yaratıklar için geçerlidir, kalkıp da hamam böceğini örümcek ağına atmayın.
    (aqua, 15.12.2004 01:15)
  5. evde böcek ilacı kalmamışsa ve sinir bozan bir böcük ortalarda gezmekteyse, parfümle de imha edilebilir. son yaptığım deneyde 3 fıs sculpture ile 2 adet, 4 fıs issey miyake ile 3 adet kalörifer böceği imha etmeyi başardım.**
    (aqua, 15.12.2004 01:22 ~ 05:10)
  6. evde kedi beslenir. ortalıkta gezinen bir haşerat olduğunda kedinin radarları en doğru tespitleri yaparak onu kısa sürede yakalar. ardarda indirilen pati darbeleriyle sersemleyen haşeratın kedi tarafından çıtır çıtır yenmesi izlenir. arzu edilirse "heeyt avcıya bakh, assslan parrçası beeaaa!" şeklinde tezahüratlarla ortam şenlendirilebilir.

ayrıca böylelikle kedinin avcılık içgüdüleri de tatmin edilmiş olacağından sabahın kel köründe kediyi içeri almak için kalktığınızda daire kapısının önünde parçalanmış bir güvercin cesediyle karşılaşma olasılığınız azalır.
    (goyathlay, 15.12.2004 02:15)
  7. (bkz: 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
    (vinsanity, 15.12.2004 12:50)
  8. lavobaya düşmüş ve çıkamıyorsa, çok hızlı hareket ettiği için yakalayamıyorsanız: kaynar su. çaresizliğin imdadına koşar
    (smyrna, 15.12.2004 17:49)
  9. haşeratın üzerine başparmak ile basılarak haşeratı ezme, daha sonra aynı parmağı kaldırmadan 90 ar derece saat yönünde ve tersinde birkaç kere çevirmek suretiyle haşeratı parçalama gerçekleştirilir. bu sırada yüzeyde kan izi bırakmamak ise ancak bu işin ustalarının yapabileceği birşeydir.

(bkz: anket doldurdum nirvanayı buldum)
    (comatose, 15.12.2004 17:58)
  10. deodorant, parfüm, oda spreyi sıkılmak(yavaş yavaş) suretiyle öldürülebilir. veya genelde kullandıkları yollar özenli çalışmalar sonucunda kaydedilir ve buralara çamaşır suyu dökülür. haşeratı 5inci kattan atma denemeleri ise hala başarıya ulaşamamıştır.
    (karoten, 14.12.2005 17:56)
  11. haşeratlar; özellikle karafatmalar, hamambücükleri ışığa karşı duyarlı olduklarından önce ışık kapatılır sonra da ilaç deliklere, köşelere ve hatta duvarlara boca edilir. tarla ilacı kullanılırsa bir yıl boyunca görülmezler.bir- kaç gün leşlerle uğraşılır; o da terlik elinde haşerat kovalamaktan ya da kedinin yarı canlı bıraktığı, sırtüstü yatmış, ayakları kıpraşan böcükleri kağıt arasında ezip atmaktan iyidir.
    (heyiyaif, 14.12.2005 21:44)
  12. etraftaki herhangi birine haşerat çığlıkları atmak!
    işi erbabına bırakmak gerekir.tekniğini bilmeden,helede miden almadan yapmaya kalkışırsan yaratık birkaç ufak darbeyle kaçıp gitmiş olacaktır çünkü.
    (jelly bom, 15.12.2005 01:43)
  13. haşerat herangi bir teknikle yakalanır ve öldürülmeden bir yerde muhafaza edilir ve bir yüzeye uhu veye 404 yapıştırıcılardan herhangi biri bolca sürülür ve sonra haşerat bunun üzerine yapıştırılır ve bir adet kibrit vasıtası ile yapıştırıcı yakılır ve haşeratın yanması seyredilir gelen çıtır çıtır sesler ise insana ayrı bir zevk verir.
    (rüzgarakarşı13metreişeyenadam, 14.05.2006 14:17 ~ 14:23)
  14. kendi adıma ben dün sivrisineğe pergel ucu batırdım, adil bir intikam olması ümidi ile. ben ölmemiştim gerçi o bana iğne batırdığında..

bu arada çocuklara sık sık söylenen şu söz geliyor insanın aklına.misal; böceğin üzerine basan çocuga "öteki dünyada sen böcek olucaksın, o senin üzerine basıp öldürecek seni".. ne sapık ruhluyuz ya..
    (moya the song, 14.05.2006 15:09)
  15. böceği, bir hayalet avcısı* edasıyla elektrikli süpürgeye hapsetmek.
    (siyah, 14.05.2006 15:35)
  16. haşerenin ikamet ettiği mekana gece sızmak daha mantıklıdır. çünkü; haşereler ışığı gördükleri zaman "tehlike" olduğunu biliyorlar. bu durumda;
    haşerenin bulunduğu mekana karanlıkta gidilir. kendimize uygun bir yer bulup ortalam 20-30 dakika arası beklenerek gözler karanlığa alıştırılır. ayaklarımıza,terlik,takunya,sandalet gibi şeyler giymemeye özen göstermeliyiz.yalınayak ya da çorapla operasyona başlanması daha uygundur. kullanılacak infaz gereçleri sırasıyla;
    rulo gazete, terlik, çorba kepçesi, tava, tencere, havlu, süpürge, kap-kaçak olabilir.
    avınıza yavaşça ve sakin bir şekilde yaklaşmanız operasyonun derecesini etkiler. ilk hareketlenmenizde av tedirgin olabilir. bu sizi heyecana ve paniğe yöneltmesin. sakin olun ve bekleyin. ilk bir kaç kıpırdanmadan sonra sizin tarafınızdan bir hareket belirleyemeyeceği için, "lan bi an biri geldi sandım ha!" diye düşünecektir. ve olduğu yerde kalmaya devam edecektir. işte o anda elinizdeki silahı kullanmanın zamanı gelmiştir. silahı avınızın boyuna göre 3-5 boy farkı kadar yaklaştırın. ve o mesafeden vuruşunuzu yapın. eğer çok geriden bir saldırıya kalkışırsanız darbeden önce elinizdeki silahın sallamayla yarattığı rüzgar etkisi darbeden önce intikal edeceğinden avınızı kaçırabilirsiniz. yakın ve sıcak temaslardan kaçınmayın...
    (ccuk, 14.05.2006 17:46)
  17. bir adet cam şişe alınır ve haşerat dikkatlice içine konur. bir adet de büyüteç alınarak cayır cayır krematore* edilir.
    (keyif pezevengi, 14.05.2006 18:25)
  18. 1-klozete atılır,
    2-üzerine çiş yapılır*,
    3-ölmesi izlenir,
    4-şifon çekilir.

*(çocuktum ya, küfretmeyin!)
    (karoten, 28.05.2006 00:43 ~ 00:43)
  19. çakmakla peşlerinden koşmak
    (kahnesty, 28.05.2006 00:51 ~ 00:51)
  20. ablam tarafından denenmiş bir yöntem de şu şekildedir (ben de bizzatî izleyici idim):

- koltuğun tahta koluna reçel sürülür,
    - koltuğun kolundan yere ve duvar dibine kadar reçel sürülerek yol yapılır,
    - bir kaç saat beklenir,
    - karıncalar doluşmaya başlar,
    - [bonus] "o kadar karınca az gelir" diyenlerin 1 gün beklemeleri yeterli olacaktır,
    - beklenen süre sonucunda koltuk kolunun asıl rengi olan turuncu yerine siyah olduğu farkedilir (kompile karınca),
    - bir adet deodorant badi sıprey ile bir çakmak edinilir,
    - bu iki edevat yardımı ile karınca kümesi çıtırdamalar eşliğinde yakılır.

sonuç:

- çok kötü kokar,
    - inanılmaz derecede günah bir olgudur (hadi biz çocuktuk ondan yaptık),
    - "reçel + koltuk" annenin balatayı sıyırması için yeterli bir sebeptir. döver netekim (çocuktuk diyorum).
    (gxix, 28.05.2006 00:52)
  21. bu haşeratla haşır neşir olan insanın haşerattan ne derece korktuğuna bağlı olarak değişiklik gösteren bir durumdur. haşerat da neymiş diyen bir babayiğit gazetesini rulo yapmak yada terliğinin arka yüzünü kullanmak suretiyle bödöf şeklinde hayvanı öldürür. gelgelelim haşerattan haşeratın kendisinden tırstığından daha fazla tırsan bir insan haşeratı görünce bir müddet allerjik olarak kaşınır. bu faslı layığı ile tamamladıktan sonra eline en etkilisinden haşerat öldürücü alır. sonra haşerattan tısa tırsa uzaktan sıkmaya başlar. şişenin yarısını hayvanın üstüne boca eder.hayvan fazla dozdan nakavt olur, şahsımızda mutlu mesut hayatına devam eder.
    (troke, 28.05.2006 01:26)
  22. her şeyden önce haşerat denen mahlukatın tipi çok önemlidir; yani düşman bir güzel tanımlanmalıdır. anatomik yapısından tutun da beslenme ve gezinme alışkanlıkları yeterince irdelenip yeterli veri toplanmadan girişilen her eylem sadece lokal çözümler üretir. unutmayın ki haşerat denilen güruh çok hızlı ve çok sayıda ürer; üç-beş tanesini öldürmek sorunu kökünden temizlemez.

-pireyi ezemezsiniz. ezseniz de ezdiğinizi zannedersiniz. pireyi ya yakarak, ya da iki tırnağınız arasında posası çıkana kadar kuvvetlice ezerek öldürün. elbiselerinizi kaynar suda yıkayın, güzel güzel sabunlanın ki pire üzerinizde barınamasın. yoksa oranızı buranızı ısırırlar.
    (bkz: pire/@815869)
    -sinekleri öldürmek çok kolaydır. bir koli bandı alın ve en yakın ışık kaynağının yanına doğru helezonlar çizerek ve yapışkan tarafı dışarıda kalacak biçimde açın. kendileri gelip yapışacaklardır (salak bunlar).
    -hamamböceklerini kaynar suda haşlayarak öldürün. arzuya göre soğuk servis yapın.
    -ağaçlardaki kurtları ve yaprak bitlerini öldürmenin en sıhhatli yolu hanımböceği veya kalkanböceği kullanmaktır. hem bu böceklerin ağaçlara zararı olmaz, hem de zararlıları afiyetle mideye indirirler.
    (eksiksizuyum, 28.05.2006 01:40)
  23. ev kedisine hediye edilir
    (ben bilmem beyim bilir, 28.05.2006 02:13 ~ 02:13)
  24. (bkz: sivrisinek/@493367)
    (moya the song, 28.05.2006 11:53 ~ 11:57)
  25. havada uçarken ustalıkla yakalanan sinek, beysbol konulu amerikan filmlerinde izlediğimiz o son muhteşem atış tekniğiyle yaklaşık 10 santimetreden duvara fırlatılır. sersemleyen sinek artık sizin kölenizdir
    (mavio, 28.05.2006 12:06)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil