|
|
- gelecek vadeden dördüncü nesil ibiş yazar.
- tek olmadığını görmesini sağladığım ve sankim sevindirdiğim yazar. iyi anlaşacakmışız gibime de geliyor. bakalım...
(bkz: rep to rep)
- (bkz: h 264)
- türkçe küfürleri fransızcaya çevirmekte üzerine yok.çok enfes,çok harika..
- ben fransızca biliyorum hatta bir de türkçeden fransızcaya çeviri yapabiliyorum diye basbas bağıran yazar. aslında daha çok çevirmen galiba!
- girileriyle sözlüğe anlam katacağını düşündüğüm dördündü nesil hoşgelmiş yazar.
- içine babelfish kaçmış yazar.
- hakkımda ilginç tespitler yapmış yazardır.
onu ne kadar çok överseniz o kadar gaza gelir, o kadar fazla yazar demiş mesela. geçen ayın en beğenilen girilerinde 4 tane eseri olan bir yazarın bu ay neredeyse hiç giri girmemiş olması dikkatini çekmemiş demek ki. çok beğenilmişim demek ki 4 giri az değil ki. ama gaza gelmeyi unutmuşum maalesef...
yazısından dolayı kızacağımı sanmış ama samimiyetle söylüyorum kızmadım. kızsam vallahi tepkim farklı olurdu. ben sadece gerçekten inceledim dediği halde dikkat etmeden yersiz konuşmasına üzüldüm...
yakın arkadaşlarım ya beni sallamadı ya onu... tepki onlardan gelir demiş. bana gelmedi, nickaltımda ayar da vermeye çalışmamışlar.. ha kendisine mesajla bir şey diyen olmuş mu bilmiyorum ama... belki de yakın arkadaşım yoktur yahu...
- çok saygılıdır. öyle ki birbirini sikenlere bile saygı gösterir. saygılı ama kendini ifade etmekte zorlanıyor gibi. ne bileyim öküz bir tarafı var ağır basıyor bazı bazı.
|