kime taksa o zirveye çıkıyo..örnek mi:
lucescu: beşiktaş'mızı şampiyon yaptı.
şenol güneş: 2002 dünya kupasında üçüncülüğü kazandı.
süreyya ayhan: dünya kupasında ve avrupa şampiyonasında birinci, dünya şampiyonasında ikinci oldu
90 dakika programında haşmet babaoğlu veya kenan onuk konuşurken sıkıntıdan patlayacakmış gibi olan multitasking kişi. misal gözlüğünü cıkarıp gözünü ovuşturmalar, elini yüzüne dayayıp uykulu gözlerle diğerlerini süzmeler, önündeki kağıda bişeyler çizittirmeler... sonra sıra kendine geldiğinde hep en fazla konuşan kişidir kendisi.bu arada kenan onukta 2 hıncala 1 haşmete şeklinde paylaştırmaktadır sıraları.
birçok konu üzerinde fikir belirtebilecek kadar bilgili,ancak eleştirilerine katılmanın her daim mümkün olmadığı,ağzı çok iyi laf yapan,haşmet babaoğlu'nu domine eden,yücel kop'a kıl kapan,şenol güneş ve lucescu düşmanı* türkiye'nin nadide entellektüellerinden birisi olan sabah yazarı.
metin tükenmez'in spor ve medya dersi verdiği zamanlarda itü'ye gelip dersimize konuk olan ve son derece sıradan bir sohbeti birkaç gün sonra gazetesinde "itülü gençlerle muhteşem sohbet" başlığıyla yazan,olayları abartarak anlatmayı seven bu yönüyle okuyucusunu sıkmadan,ortalama zeka düzeyi okuyucunun bile anlayabileceği dille yazan sabah yazarı.eksikliği türk basınında zor doldurulur,12 senedir zevkle takip ediyoruz
yanlış hatırlamıyorsam öcal isminde bir abisi olan ve babalarını öç ve hınç hisleri arasında koyduğu isimler dolayısıyla merak etiğim ilginç ve nedense ilgi ve alaka duyduğum yazar
istanbul'da ne kadar lüks lokanta varsa girip,yiyip okurlara anlatan görgüsüz adam..
"café de pari aldım ben,arkadaşım da suşi yedi,nasıl lezzetliydi anlatamam,200 milyon hesap ödedik,ucuzmuş,herkese tavsiye ediyorum.." adam öyle bir anlatıyor ki,türkiye'de kişi başına düşen gelir yüz milyar sanarsınız!..