itü sohbet *  

adana çık aradan

1. tasarımda şahin (ben), programlamada ercüment (cyberboy), yönetimde cihangir, eşittir bomba..
    (geyik, 28.06.2004 16:24 ~ 16:31)

2. genelde sözlük yazarları dışında pek kimsenin bulunmadığı ancak büyük muhabbetin döndüğü ortam.
    (axel fox, 30.08.2004 12:47 ~ 05.09.2004 19:38)
  3. boş ve gereksiz anlarımda takıldığım dolu ve gerekli bir ortam
    (mavimilitan, 08.09.2004 17:34)
  4. web site kodlamasını cyberboy un yapmasının beklendiği fekat tdtkb'de gösterdiği bu muhteşem hızla, itüsohbet sitesini de ancak ve ancak bir dahaki yıl a anca bitirebileceğinin düşündüğü sohbet ortamı..
    (geyik, 10.11.2004 15:08)
  5. son bir saattir 19 yaşında 27 dil bilen tuhaf bir adamın bulunduğu kanal. avustralyaca ve kanadaca bu dillere dahil olmakla birlikte, eskimoca'yı henüz öğrenmemiş. çok yakında* eskimoca ve alt aksanları olan kutup ayısıca ve fokca dillerini de öğrenecekmiş.

bir de şöyle bir şey gördüm sözlükte:
    (bkz: 19 yaşında hayatı anladığını sanan geri zekalılar)
    (aqua, 10.11.2004 23:43)
  6. bilgisayarımdaki java hataları yüzünden bir türlü girememiş olduğum, muhtamel güzel geyikleri de kaçırmış olduğum sanal mekan, kanal..
    (zeus, 06.02.2005 23:56)
  7. irc.ttnet.net.tr'nin #istanbulteknik odasının da içine girdiği şeydir. odadır. hoşsohbet bulundurma yeridir. fakat dil dostu insanlar gelmez pek. bir de insanların o an ne dinledikleri gözler önüne serilebilmektedir.
    (creepingdeath, 15.02.2005 08:28)
  8. zamanında bolca tantanası yapılmıştır ancak şunu öncelikle belirterek başlamak istedim ki "itü sohbet" "itü sözlük" ün resmi kanalı değildir hatta hiç bir alakası yoktur.
    şimdiye kadar gördüğüm en fazla tantanası yapılan irc kanalı...seneler önce irc de takılırken kanallara girip her allahın kuluna özel msg atıp "#osman kanalına girsene çok manyak muhabbet var, kesin gel ok mi cici ? öptüm bye" mantığı haalen devam ediyormuş da haberimiz yokmuş.
    peki itusohbet nedir ?
    öncelikle itu öğrencilerinden oluşan bir kanal değildir! ve anladığım kadarıyla böyle bir amaç da gütmeyen, #zurna nın yoğunluğu ve anlamsızlığına ulaşmaya çalışan ve founder ının yorumlarına göre "kova burcu insanının bir türlü önüne geçemediği her türlü insanla iletişim kurma takıntısının" bir ürünüymüş... bu burçlar insanı nasıl da mahvediyor.

ve madem bir kanal reklamı yapılacaksa eğer, irc.ttnet.tr #istanbulteknik te takılınabilir. dünyayı fethetme ve bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik muhabbetleri dönmese de onun yerine normal geyikler yapılabilir.
    (radiance, 15.02.2005 13:34)
  9. "itüsohbet" ve "itüsözlük"
    yukarıdaki şekilde de görüldüğü gibi bu iki kavram farklı kavramlardır. hatta üzerlerine tıklanınca farklı yerlere gitmektedirler. yoksa biri birinin resmi şeysi değildir. ancak kanala takılanların çoğu gördüğüm kadarıyla itusözlük üyesidirler. isteyen #istanbulteknik te takılır isteye #itusozluk'te. bir de "flash haber" verelim. gelmeyeni taksim meydanında sallandırmıyorlarmış. bin atlının akınlara çıkması kimi niye rahatsız eder, insan rahatsız olduğu yerde neden bulunur. işi gücü olmayan sosyologların araştırması gereken konulardan birisi de budur. (bkz: amdan götten sosyal tespitler yapmak)

(bkz: ironi falan)
    (atlantis, 16.02.2005 00:36 ~ 20:43)
  10. bir irc kanalında olması gereken tüm özellikleri barındıran mükkemmel ötesi mekan.
    · seviyeli muhabbetler, seviyeli insanlar,
    · kaliteli ve adil kanal yönetimi,
    · fikirlerini empoze etmeye çalışmayan kanal sahibi. ve daha nice güzel özellikler
    insanları topladığı <caps><u> itü </u></caps> ismi altında kendini öne çıkarmayan muhteşem kişiliğin sahibi olduğu kankardeşler odası da diyebiliriz buraya. kovalığından gelen chat aurası vesilesiyle herkes hoş karşılanır, hepimizin kardeş olduğu bu güzel okulumuzun ismine yakışır muhteşem mekandır. kimse kimseyi atmaz, herkesin görüşlerine saygı vardır.
    ne kadar güzeldir bu site yardımıyla sohbet etmek: www.itusohbet.tk .

iftira atanlar da yalancıdır, hiç bir şey bilmiyorlardır kanal veya yönetim hakkında; hâttâ hiç bir kere bile girmişlikleri yoktur o kanala. o derece yalancıdırlar yani.
    - di mi benjamin
    + ironiden anlamayan nesle aşina değilim.
    (azureel, 16.02.2005 13:38)
  11. (bkz: kutuya tıkla)
    (wondrous, 18.07.2005 22:50 ~ 22:53)
  12. itüsözlük kanalının dolu olduğunu gördüğüm ortamdır.
    (atlantis, 29.04.2006 02:14)
  13. itüsözlük kanalının aslında itü sözlük'e ait olmadığı bir ortamdır. alakaya çay demle ve benzeridir. isim üzerinden kitlelere seslenme çabası bile olabilir.
    (radiance, 29.04.2006 02:34 ~ 05.05.2006 02:53)
  14. efendim bu sitede (bkz: http://www.itusohbet.com/) uzuuun zamandır bulunan ve beni benden alan bir kısım vardır ki buraya alıntılamadan edemeyeceğim.

"sitemiz yapım aşamasındadır. bittiğindeki görüntüsü şekildeki gibi olacaktır."

y.n. şekil için (bkz: http://www.itusohbet.com/...)
    (excalibur, 19.06.2006 00:12)