|
|
- an itibariyle yayımlanan televizyon makinesinde yer almış, mustafa topaloğlu'nun yanında akıllı uslu bir çocuk gibi kaldığı bir adamdır..delidir evet, canlı yayında bunu tüm türkiye'ye göstermiştir..saçma davranışları ile prim yapmaya çalışmaktadır..
- televizyon makinesini seyretmeme bir süre ara verdirten ama beni gülmekten de öldüren insan.
küçükken arkadaşlarla beraber yabancı dilimizin olmamasından dolayı yabancı şarkıları sallayarak söylerdik. evet salaktık, ama küçüktük... e be adam saçlarına ak inmiş. delisin eyvallah. ama delilikle geri zekalılığı da ayrıt edebiliyoruz evel allah. yanındaki hoş hatun ilhem (türk değil) var olmasa belki bu kadar utanmayıp televizyonu kapatmayacaktım. ama hatuncağız türk değil, neden böyle şeyler yapıyorsun e hızırım acilim. utandım senin yüzünden geçici süre televizyonumu kapattım diyorum daha nediyeyim.. pes! yeter! artık böyle abuk ünlü olan insan istemiyoruz biz! (bkz: türkler) (bkz: imdat)(kel, 02.07.2006 02:26 ~ 02:27)
- tv makinasında ispanyol hatunların bu amcayı gördükten sonra türk erkekleri hakkında nasıl bir yargı oluşturacaklarını merak etmekteyim.
(arinna, 02.07.2006 07:56 ~ 08:03)
- 112dir. yalnız hızır acil yerine direk acil denseymiş, acil durumlarda vakit kazanmayı (yaklaşık 1 saniye) sağlayabilirmiş. yine de emergency'den iyi.
- istanbul da belediyelerin kurduğu il sağlık müdürlüğü 112 ambulans teşkilatı altında çalışan birim.
- kendisinin yepyeni bir barbaros hayrettin vakası* olduğunu düşündüğüm kırmızı pabuçlu, yaşlı başlı enerjik laz.
- son zamanlarda dinlediğim en kötü şarkımsının söyleyemeyeni.
- televizyon makinası'nda kendisine yöneltilen bir soruyu dinlerken "okee" ,"o yeea" gibi efektler çıkartarak, kendisini ayriyetten garipsememize neden olmuş kişican
(chikusho, 07.07.2006 22:12 ~ 17.07.2006 22:08)
- çi-çi-çi-çi çiçeğum
ben seni seveceğum
gibi sözleri olan şarkısıyla, davut güloğlu'nun yıllar önce biyoloji laboratuvarında kaybettiği babası olduğundan şüphelenilen şarkıcı. ayrıca müteahhit olduğu da başka bir gerçek. yaş kemale ermiş fakat zaman bile adamı engellemiş gibi durmuyor, "bu kadar enerji meriç erkan'da yok amca, kalpten gidicen bi gün" diyesi, hatta "akıl akıl gel kıçıma takıl" diyesi geliyor insanın.
|