belki ilginizi çeker
  1. · intihar yöntemleri
  2. · mutfaktaki küflere güvenip evi kilitlemeden çıkmak
  3. · kız yurduna musallat olan insafsız sapık
  4. · msn plus
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · dünyayı kurtaran adam
  9. · ahmet hakan coşkun

hırsıza yol göstermek  

1. -abicim iyi geceler. kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
    +bu.. buyrun ne vardı?*
    -abi bir adres var da bende. bir ev soyacaktık. arkadaş beni bekliyor. yalnız ben buraların yabancısıyım. bir tarif edebilir misin?
    +(saf lan bu!)* ederim tabii... burdan dümdüz git. 200 metre sonra sola dön. aşağıya doğru in. bir 50 metre sonra sağda mavi bir bina var. böyle binanın önünde tepesinde kırmızı mavi renkli ışıkları olan arabaların park ettiği...
    -a biliyorum abi orasını görmüştüm daha önce.
    +heh o binanın önünde üniformalı biri olacak. bir de ona sor bakiyim. yalnız adama da söyle. "benim bu adreste bir arkadaşım var. onun yanına gitmem gerekiyor. acelem var" dersen, arabasıyla birlikte gidersiniz daha hızlı olur.
    -sağolasın abicim be! allah razı olsun
    +hadi hadi selametle!*
    (hansvoralberg, 03.03.2005 22:03 ~ 22:06)
  2. hırsızın elinde bıçak, çakı, odun gibi cisimler gördüğünüzde yapabileceğiniz eylemlerden biri.
    (theking, 03.03.2005 23:14)
  3. anne kişinin, "o çantaları alın arabadan, içinde bi sürü şey var" diye bağırmasının tekabül ettiği eylem
    (bınar, 04.03.2005 00:29)
  4. metro,otobüs,tramvay gibi toplu taşıma araçlarında cüzdanı arkacebe koymak,son model kameralı telefonunla habire oynamak,para dolu olan cebini ikidebir kontrol etmek gibi gereksiz hareketler sonucunda ortaya çıkan durum...
    (eddarosa, 04.03.2005 02:21)
  5. kapıda kalınca yan balkonda, aşığıdaki parmaklıklardan tırmanarak balkona geçip camı zorlamaktır.
    (venom, 14.08.2006 15:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil