hırbır 

adana çık aradan

1. beşinci nesil yazar.
    pek kibar, pek düşünceli. hoşgeldin demeyi borç bilirim.
    (sezenehir, 22.04.2008 02:04)

2. yardım etmekten zevk alan,arkadaş canlısı,ince düşünceli ve mühendis adayı bir yazar arkadaşımız.yeni katılmış aramıza.iyi de yapmış.
    (fitnefücur, 28.04.2008 12:12)
  3. barcelonayla feci farklar yedikten sonra ağlayan yazar arkadaşımdır. üzülme herkesin bir uzmanlık alanı var sonuçta.

tabi ayrıca kendisi bir yazdır yanımdan ayırmadığım bir insandır. saolsun hep yanımda olan ve bir çok projeye teoride imza attığım kişidir. dost insanı. sağol varol.
    (kelevra, 03.05.2008 14:20 ~ 11.05.2008 00:24)
  4. dertli gecelerin dert ortağı,, neşeli anların neşe kaynağı,, tam 9 yıldır yanımda yöremde olan dost sıfatını hakkıyla hakeden az sayıda insandan biri..
    (whatelseisthere, 05.05.2008 21:07)
  5. zaman zaman kaç yaşında olduğunu kestiremediğim arkadaş, yazardır. bir pes müsabakası sonrası (ki bu müsabaka öncesinde arkadaşın dif sınavı lanet geçmişti, dipnot olarak) çeşitli bağırmalar, garip garip hareketler, bi an sandım ki çocuk beni yenince aklını yitirdi. hayır yani bilsem bu kadar eğleneceğini, 7 yaşındaki erkek çocuğun futbol kartı oynayıp ütmesi gibi sevineceğini daha önceden yenilirdim. hayır tamam işte eğlendin güzel goller attın yendin ne güzel, ama arabamın kapısını tutmak suretiyle gitmemi engellemek neden? ve ne demek? anlamı nedir?

dediğim gibi zaman zaman yaşının değiştiğini düşünsem de yine abilik bizde kalsın. çocukluklarıyla da olsa arkadaştır kendisi. ha bi de ağzı lağım çukuru gibi. *
    (kelevra, 26.06.2008 15:10 ~ 15:10)