eller bağlanarak arkaya dönülürken yapılan tribin ünlem hali. hıh diye dönüverilinir aynı anda kollar bağlanarak yüz seksen derecee dönülür dönülen tarafın tersi yöndeki ouzda yukarıdan savrularak alınır.
hatun kişiye yakışan eylemdir... elbet dozu kaçırılmadığı sürece. ünleme en çok yakışan devam ise: "sen git...yap"tır.
-meleğim geçen gün eski mahalleden meltem'le karşılaştım, selam söyledi sana.
-şu senin iki sene çıktığın meltem mi?
-hıı, evet. uzun zamandır görmüyordum.
-hıh.
-ne oldu canım?
-hıh. sen gitmeltem'e sor.
-fesupanallah!
bu "sımayli"yi itü sözlük chat ortamlarında da bulabileceğiniz gibi bizzat şahsım tarafından makul ücretler karşılığında da satın alabilirsiniz.
bu "sımayli" ile hayatınızın kolaylaşacağını garanti ediyoruz. nasıl mı?
-msn messenger'da trip atarken artık zorlanmayacaksınız.
-hıh sımaylisi ile herkes sizin trip attığınızı şıppadanak anlayacak.
-trip attığınız insanlar bu sımaylinin ezici tutumu karşısında ayakta duramayaraktan trip attığınız konu ile ilgili isteklerinizi anında yerine getirecek.
bitti mi? hayır bitmedi.
firmamızın reklamını yapan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliriz.
saygılar, sevgiler.
sevgili tarafından söylendiğinde insanı çileden çıkartabilecek ifadedir,arka arkaya tekrarlanır genelde,ne istediği anlaşılmaz sevgilinin,ağızdan çıkan tek şey 'hıh' olur,kişi ise kanser olur.
ama gene de çok güzeldi be sözlük.
saçları, omuzları, kafayı belirgin bir edayla bir yandan bir yana belli belirsiz döndürürken, diğer uzuvlarla senkronize hareket ettirilen gözlerde baygınlaştırılır, aynı anda çıkarılan '' sana küstüm ama öpersen barışırım '' sesi işte bu sestir. büyük ama küçük hanım muamelesi görmek isteyen kadın davranışıdır.