belki ilginizi çeker
  1. · gözlüklü kızların çekici olması
  2. · evlat olsan sevilmezsin melis
  3. · çürük elma
  4. · fırat
  5. · hıhı evet hıhı
  6. · hı hı tamam
  7. · soba kurumu
  8. · tacettin abayık
  9. · 2009 eurovision şarkı yarışması nın verdiği mesaj
  10. · utanmadan eurovision izleyen bilinçsizler
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · banu güven
  4. · recep tayyip erdoğan
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · dersim katliamı
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · aşksın sen
  9. · aşkım baksana bana

hı hı evet  

sayfa  / 4
  1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş..

sanki birazcık fıratın gıcık arkadaşı melis'i çağrıştırıyor ama umarım öyle değildir ben yanılmışımdır. hı hı. evet. hı hı
    (üç harfli, 23.01.2009 23:49)
  2. "vay be, negzel nickmiş." diye düşünmemden en fazla beş dakika sonra öğrendim ki kendisi lise arkadaşımmış meğersem. güzel şeyler yazacak diyorum ben şahsen.
    çok çok hoşgelmiş. *
    (çılgın orman meyvesi, 24.01.2009 00:10)
  3. 6 neşil esmer arı. pek hoşgelmiştir kendileri. can insandır bu insan ya, güldürür, eğlendirir, insanı överken birden laf sokar apışır kalırsınız. sittin senedir arkadaşım olması suretiyle az kahrımı çekmemiştir. kah beraber kah beraber ağlamadık... tekrardan hoş geldin diyor ve sözü diğer arılara bırakıyorum.
    (pakanajuhla of boreat, 26.01.2009 22:52)
  4. dengesizin teki yazar kişilik. bir anı bir anına uymaz. hem deli olur hem deli eder.
    ayrıca da hoşbulmustur kendileri.
    (hı hı evet, 28.01.2009 02:31)
  5. dengesiz nesildaş.. ben demiyorum o diyor bunu.. öyle midir bilemem? yalansa onun boynuna.. bu arada bi adamın her yazdığı giri ve nick uyumu'na girer mi ya? giriyormuş abi..
    hoşgeldin diyorum.. ya da demiyorum, ilk önce onun demesi lazım.. ben ondan sonra geldim..

not: kendisiyle en ufak bi diyaloğumuz olmadı.. nerden geliyo lan bu samimiyet diye mesaj atarsa; kendimi direkt offline moda alır, üç dört gün ortalarda gözükmem, pısar kalırım..

çook zamanlar sonra hatırlamamla gelen edit: yukarıda adam diye bahsetmişim ama bayanmış yahu.. çok özür dilerim..
    (geciyordum ugradim, 01.02.2009 00:36 ~ 08.06.2009 04:23)
  6. "bunu size çok sevdiğim bir fıkra olduğu için anlattım, hı hı evet" tarzı cümlelerini çokça görebileceğimiz, hayatımda gördüğüm en sinir bozucu karikatür yaratığının(melis) kullandığı söz öbeği.
    (bkz: evlat olsan sevilmezsin melis)
    (yerçekimli karanfil, 01.02.2009 00:43 ~ 14.10.2009 22:58)
  7. yıllarımı beraber geçirdiğim can insan, yazar arısı. az tokadını yemedim, az tokadımı yemedi! ilişkimizin tam karşılığı için:

(bkz: enseye şaplak göte parmak)
    (pakanajuhla of boreat, 01.02.2009 16:13)
  8. @3060823 no'lu girisiyle çok anlamlı şeylere parmak basan nesildaş yazar.
    (karyatid, 01.02.2009 21:30)
  9. kısa bir süredir tanımama rağmen kanımın ısındığı hoşsohbet kişi. bu aralar yorucu hukuk derslerinden biraz şikayetçi olsa da bu günlerin de geçeceğini hatırlatırım ve kendini üzmemesini isterim. he bir de yardım edeyim dedim de ben ne anlarım be hukuktan.*
    (spitzer, 11.02.2009 20:24)
  10. göbeğimle dalga geçerken tokadımı yemek zorunda kalmış kişilik. tamam seni seviyorum ama her şeyin bir sınırı var yahu. bu ne böyle ya. ayrıca ankara'ya gidiyor olmama da çok seviniyor bu zat! çekip gidiyorum bebeğim uzaklara... kalbim buruk, gözüm yaşlı, cebim ve cepkenim delik olarak ...

hoşçakallll
    hoşçakallll
    ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya
    şahlanıp gitmek içimde var
    hoşçakalll
    (pakanajuhla of boreat, 12.02.2009 22:57)
  11. siz karşınızdakine harıl harıl bişeyler anlatmaya çalışırsınız .kafasına iki damla birşey sokmaya çalışırsınız.bunun üzerine karşınızdakinin 4 boyutlu evrende verebileceği en gıcık cevaptır.
    (burjamess, 12.02.2009 23:03)
  12. sıç bok sıç. böcekli bok birden adamın içine girmiş. eeneee töbeee töbeeee. bu yazarın götü bok yemiş! töbeee dinim amin!
    hergün bulmaca çözen, böylece beyni sürekli büyüyen yazar.
    hıhı evet hıhı.
    (tamam skati ışınla mg, 13.02.2009 09:37)
  13. güzel miydi canım? sorusuna verilen cevaplardan biri ve en acı vereni.
    (teardrop, 13.02.2009 10:49)
  14. nickini çok beğendiğim hatta lan benim aklıma nasıl gelmedi diyip içten içe kıskandığım nesildaş yazar hoşgeldin..
    (kahrıbela, 13.02.2009 13:41)
  15. sözlükte tesadüfen tanıştığım arkadaştır."selam bebek" diye selamını fırlatır hemen. ya bir insan bu kadar mı sıcak kanlı olur arkadaş.bir sohbet esnasına bu kadar mı çok konu sığdırılır ki! (sığıyor işte)yine sözlükte tesadüfen tanıştığım pakanajuhla of boreat ile bin yıllık arkadaş çıkmazlar mı!? allahım ya, aynı şehirde olan ve ortak yönlere sahip 3 arı yazar...tesadüflere zaten inanırdım da artık daha bir inanır oldum.en yakın zirvede buluşup makaranın tavan yapmasını sağlarız herhalde.
    (n excantric matmazel, 13.02.2009 15:53 ~ 14.02.2009 13:52)
  16. farklı bir yerlerde farklı bir hayat olsa ve ben oraya akabilsem diye düşündüm hep. herşeyin güzel oldugu, gözlerin mutluluktan dolup boşaldıgı bir yer, gözünü açtıgında yanıbasında huzurun seni bekledigi bir yer...

bazen siz ne kadar tutmaya çablarsanız o kadar kaçar hayatın ipleri ellerinizden, ne yapsanız başaramazsınız. kazandıklarım kaybettiklerim diye kendinizi vurdugunuz her hesaptan yitirdikleriniz açık ara galip çıkar.

büyümek.
    büyümek.
    büyümek.

ben bundan yıllar önce ayaklarımı sarkıtmış kanepede büyümek arzusuyla yanıp tutuşurken, böyle bir hayat hayal etmemiştim ki...
    (hı hı evet, 13.02.2009 23:27)
  17. şu dünyada beni çıldırtan ender laflardan. bir arkadaşımla msn'de yazışırken ya da konuşurken cümleyi böyle bitirmiyor mu? kan beynime sıçrıyor. hemen oracıkta kafa tasını açıp, beynini parçalıyasım geliyor. sanırım nedeni "402 no'lu sınıf" adlı çizgi filmdeki "polly" adlı nerd ve gıcık karakter. pek bir gıcık söyler, hemen, hemen her cümleyi böyle bitirirdi. gerçekten katlanılmaz bir laf.
    (ceyyar kermit, 17.02.2009 23:09 ~ 23:10)
  18. lise hayatımı şenlendiren en önemli kişilerden, altıncı nesil bir yazarımız.

bowling konusunda gün geçtikçe kendini geliştirmesine bizzat şahit olmuş biri olarak, azimli biri olduğunu söylersem yanlış olmaz. netekim azim isteyen bir bölümde* okuyor kendisi. çenesi de hukukçu olmaya müsait hem. ''tek celsede her şeyini alırız'' insanı. vefalı bir dost.

zaman zaman kontrolünü yitirip dargınlık getirebiliyor ama. bunun sebebi de genellikle kendisine ''gama ışını'' etkisi yapan ''pakanajuhla of boreat'' nickli beşinci nesil yazarımızdır.

ayrıca bir dönem kendini burhan altıntop sanıyordu bu.
    (yata yata paslandık, 21.02.2009 18:00)
  19. ne diyim ki ben bunun için. 2007 nin 20 eylülünde birden girdi hayatima hiç çikmamacasina...belki dillere destan bir arkadaşlik için standartlarda gereken süreyi doldurmadik. ama biz zaten arkadaşlik için bir sürenin gerekmediğinin farkindayiz. birlikte yapmadiğimiz şey kalmadi. yaşamadiğimiz ve yine birlikte atlatamadiğimiz güçlük olmadı. daha yolun çok başindayiz. yapacak ve yaşayacak çok şey var... iyiki hayatimda iyiki her ihtiyacim olduğunda yaninda ve iyiki ben bunu biliyorum...
    (şirret olmayan görümce, 04.03.2009 22:57)
  20. kendi nick altından seri eksi oy veren ibnesine teşekkür etmeyi borç bilen yazardır.

ey seri oy veren ibneciğim,

biliyorum her yazımı okuyor, beni ısrar ve sevgiyle takip ediyorsun. sırf senin siyasi düşünceni taşımıyorum ve seninin beni eksilemenden korkmuyorum diye gözünü boyayan hınçla diziyorsun eksilerini, ama inan umrumda değil. sen yerin dibine soksan da, kendin yetmeyip tüm mahalleyi toplayarak bana eksiyi bassan da yazdıklarım bir öncekilerin dogrultusunda devam edecek, kendini yormaya devam et. hem ne demiş büyüklerimiz, durmak yok yola devam, di mi?

hadi gel bunu da eksile.

kib,öpt.bye
    (hı hı evet, 09.03.2009 12:10 ~ 12:16)
  21. inatçı, şen kişilik.
    bilmem nedir cinsiyeti, yaşı, yeri yurdu; ki ilgilenmiyorum da lakin cıvıldaşıyoruz.
    muhabbete 'semra hanım'dan girmemiz de ayrı bi' olay da derslerini bilip bilip gelsin, bilemezse vitamin olsun diye balığı, domatesi kafasına ben saracağım.
    (eni, 10.03.2009 15:15)
  22. nickiyle bana çok sevdiğim birisini hatırlatan yazar arkadaşımız.hıhı evet hatırlıyorum hıhım.
    (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 11.03.2009 16:43)
  23. ben çok seviyorum bunu ya. kanım kaynadı birden. şu sanal sözlük ortamında abla kardeş diyaloglarıyla başladık muhabbete ama dahası da geldi. ben pek bir seviyorum bunu. benim gibi deli biraz. sempatik falan... yaşasın pasta yiyices zirvesinde daha da bir kaynaşıcaz.

"hadi öptm bebek, mucks, kib, by" diyorum kısaca...
    (n excantric matmazel, 11.03.2009 17:50)
  24. kafa sallama hareketiyle bir söylenebilinecek söz öbeği.

(bkz: hı hı tamam)
    (tassadar, 11.03.2009 17:56)
  25. bir işle uğraşırken,hiç de ilginizi çekmeyen bir konu, bir arkadaşınız ya da herhangi birşeyiniz tarafından size anlatıldığında genel olarak verilen tepki serisinden bir bukle.
    eeeee
    sonra
    aaaaa
    hıım
    diye devam eder.
    (anathema se, 11.03.2009 18:44)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil