belki ilginizi çeker
  1. · wondrous tan bayram harçlığı istemek
  2. · hüzün dokunuşu
  3. · tanımam etmem
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · itü sözlük
  6. · zongul ducks
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · adana adliyesi
  9. · tokat gibi cevaplar

hüzün bükülüşü  

1. hoşgelen bir altıncı nesil yazar.
    (dy, 10.08.2009 21:46)
  2. (ustasına posta koyan jedi, 10.08.2009 21:47)
  3. wondi'ye ayar verdi. çoktan fişlendi. en ufak hatasında uçacak.

bunu yazdım diye beni de kara listeye aldılar. ben de uçacam. söylemedi demeyim!
    (o değilde, 10.08.2009 22:16)
  4. sayesinde yeni uçuşların başlayacağını düşündüğüm yazar. tanımam etmem ama o uçmasın be olmaz mı?
    (üniversite terk, 10.08.2009 22:30)
  5. duvara asılı resimdeki ağlak çocuğun hüznü değil. zaten hiçbir zaman duygusal bir çağrışımın tetikleyicisi olmadı benim için. yağlıboya resimlerini gördüğüm zamanlarda tırnağımla dudağındaki pütürlü bükülüşten parça kopardım itin. yetmedi suratına tükürdüm. ama elbette hüzün baki. hüzün baki tekrar ediyorum. ama hüznün de bükülebileceğine, hüzne diz çöktürülebileceğine dair inancım tam. bunu kollayacağım burada. çünkü çok üzgünüm herkes gibi. ben de herkes gibi günün batışından mahzunum. iliklerime kadar yaşlanıyorum bu arada. ama bu böyle geçmemeli işte. geçmeli belki ama böyle bomboş değil. hayır.

kendisini, doğrularımızı ve kabullerimizi sorgulama makamında sanıp ettiği küfürden yaptığı ironiye kadar kötü yazarlığına kulp arayanların düştüğü sığlıklara sığınmayacağım. sanırım iyi başlangıç. hüzün 0 şevk 1. yazmak pistonum benim, sağ olsun hız alıyorum sayesinde. açlığımı bastırıyorum. çok üzgünüm çünkü. çok.
    (hüzün bükülüşü, 10.08.2009 22:49 ~ 11.08.2009 13:02)
  6. baki ayhan t. okuru olması muhtemel yazar. kendisi de olabilir girileri inceleyip karar vereceğim.
    (otsuz deli ökkeş, 25.08.2009 22:25)
  7. farkettirmeden cümlelerini çaldığım insan. -yoksa farkediyor mu?-
    benim düşündüklerimi yazıya geçirebilme potansiyeline sahip.
    türkçe kadar latinceyi de çözmesi lazım geliyor. hazırlıklara başlamalı.

bükülsün de kırılmasın.
    (antik acılar çarşısı, 26.08.2009 23:30)
  8. @3903572 nolu girisi ile son derece önemli bir noktaya vurgu yaptığını düşündüğüm nesildaş yazar. ayrıca kısa bir süre önce düzenli yazmaya başlayan bir yazar olarak belirtmek isterim ki; sanki sözlükteki oylama çarkları garip bir sevgi yumağının içinde dönüyor gibi geldi bana. umarım yanılıyorumdur.
    (ayarcızade mahmud ekrem, 04.09.2009 21:46)
  9. bugün girilerinin üzerinden bir daha geçtiğim nesildaş. nesildaş olmaktan gurur duyduğum, yegane. 6. neslin en iyisi. bana sorarsanız şu sözlüğün yazın kabiliyeti en üst düzey yazarı. yılların gözlemcisi. öyle başlıklar açıyor ki kimse üzerine söz söylemeye cesaret edemiyor bazen. çünkü söylenecek her şeyi söylemiş oluyor. gözlemleri üzerinden sonuçlara varmaktaki yeteneği, ancak muntazam bir muhakeme gücünün ürünü olabilir. abartısız, çok iyi. iyi ki burada.
    (elijah, 26.10.2009 10:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil