gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · boylumlama
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · ugg
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · forever more
  9. · köşeyi döndürtecek icatlar

hüsnü bize çapkınlık öğret  

1. 11 eylül 2007, sabah gazetesi günaydın eki haberi:

"uluslararası mersin festivali"nde sahneye çıkan hüsnü şenlendirici garip bir istekle karşılaştı! mersinli gençler, deniz seki ile aşkı olay olan ünlü klarnetçiden, "hüsnü bize çapkınlık öğret" diye yardım istedi. şenlendirici bu isteğe, "ben size klarnet çalmayı öğreteyim" diyerek yanıt verdi.

(bkz: http://www.sabah.com.tr/...)

evli, çocuk babası bir adamın, insanların gözünün içine baka baka, bu kadar aleni bir şekilde başka bir kadınla beraber olmasının ve söz konusu kadının bu durumdan hiç bir rahatsızlık duymadan "aşk yaşadığını" iddia etmesinin sonucunda başka da bir şey beklememek gerek gençlerden. bir adam, kendi şöhretini ve yeteneğini nasıl böyle popülist bir şekilde harcar ve bir kadın evli-çocuklu bir adamla yaşadığı bu şeyin nasıl arkasında durur ve bu ikili nasıl halâ ortalıkta aşk felsefesi yapar ve bu nasıl bir seyircidir(!) ki bu insanlara alkış tutar?

öyle sanatçılar vardır ki ("sanatçı" anlamında sanatçı), kendi özel hayatında ne yaparsa yapsın, sanatını gölgelemeye kendi gücü bile yetmez. bir de, yaptığı en ufak bir güzelliğe karşı, ve bundan hemen sonra, kendi yeteneğini ve icrasını elinin tersiyle bir kenara itiveren adamlar ve bunları seyreyleyenler var. nasıl bir seyir toplumu olmuşsak, ne güzelle çirkini ayırdedecek izanımız kalmış, ne de akıl sağlığımız.

bana kalan, kendini bu durumdan tenzih edemeyen herkesten tek tek özür dilemek. sanırım tek suçlu her zaman hırsız olmuyor.
    (blaberus, 11.09.2007 12:31)
  2. hüsnü şenlendirici'nin birlikte olduğu kadınlara bakarsak, bir erkeğin hüsnü şenlendirici'ye söyleyebileceği son şeydir bu.

adam anlamıyor ki kadından; elindeki tombik ve geçkin görüntülü hatunun üstüne, elindeki gibi tombik ve yaş itibarıyla gerçekten geçkin başka bir kadın edinmiştir kendine ve zaten bu, bu adamın kadından anlamadığını ve dahası çapkınlıkla alakası olmadığını kanıtlamaktadır. daha bu adamdan çapkınlık dersi istemek saçma değil midir ve bu konu ayrıca beni niye bu kadar ilgilendirmektedir; çünkü acıyorum desem yeridir hüsnü bey'e!
    (clementine, 11.09.2007 13:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil