haber : baklava, nazar boncuğu ve lokumumuza sahip çıkan yunanlıların son icraatı karagöz ve hacivat oldu.yunanistan şimdi karagöz ve hacivat'ın patentini almaya çalışıyor.
...
yunanlılar karagöz'e 'karagoizis', hacivat'a 'hacivatis' diyor.
...
şimdi bu haberle ilgili yorumları almak için ulus'taki muhabirimiz osman'a bağlanıyoruz. osman?
muhabir osman : evet ayşe, şu anda ankara ulus'taki şenocak kahvehanesi'ndeyiz. yanımızda bir amcamız var, mikrofonu kendisine uzatıyoruz. isminizi öğrenebilir miyiz efendim?
ali : ali ben.
mo : ali bey ne işle uğraşıyorsunuz?
a : amele pazarından adam topluyorum,
kibar feyzo filminde
kemal sunal'a
sen gelme ulan ayı diyen kişi de bizzat bendim.
mo : evet efendim, anadolu ajansı'nın haberine göre "yunanlılar karagöz'e 'karagoizis', hacivat'a 'hacivatis' diyormuş". yorumlarınızı alabilir miyim?
a :
yok devenin nalı.
mo : teşekkürler ali bey. söz sende ayşe.
ayşe : teşekkürler osman, şimdi yorumlarını almak üzere hürriyet gazetesinin internet sitesi
hurriyet com tr'nin yöneticisi
fatih çekirge'ye bağlanıyoruz. gülten, söz sende..
gülten : evet ayşe, yanımızda fatih bey var. fatih bey, anadolu ajansı'nın haberine göre "yunanlılar karagöz'e 'karagoizis', hacivat'a 'hacivatis' diyormuş". bu durumu, yıllardır gazetecilik yapan bir kişi olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?
fatih :
yok devenin nalı.
...
e ne farkı kaldı şimdi?
yok devenin nalı ne kardeşim, yap haberini olsun bitsin! millete haber adı altında niye gaz veriyorsun? onu da geçtim,
hurriyet com tr bu ülkede en çok ziyaret edilen haber sitelerinden bir tanesi ve
hürriyet 60 yıldır yayımlanan saygın(!) bir gazete. sizin bu yaptığınız hangi akla ve mantığa sığar, basın etiğini boşver, hangi terbiyeye?
bu mudur gazetecilik?
http://www.hurriyet.com.tr/...