çok özenli anlatımı ve dupduru üslubu ile kendisini zevkle okutturan, edebiyatçı olması ile de benim adıma daha bir okunası olan nesildaş yazar.
onu, ilk önce divan edebiyatı yazılarıyla tanımıştım. ancak zaman geçtikçe gördüm ki, kendisi iyi bir sinema izleyicisi ve çok da kaliteli bir edebiyat eleştirmeni imiş. özellikle great expectations ve pride and prejudice üzerine yazdığı enfes yorumlarla dikkat çekmektedir.
(bkz: @1868219)
(bkz: @1956763)
aynı zamanda sıkı bir tespit insanı olan yazarımızı, kanuni sultan süleyman'a havale ediyor, huzurlarınızdan ayrılıyorum.
okuyunuz, okutunuz efendim.
yazarın çok kişisel notu: kızım yarın bunlardan çıkmazsa yine kaldım haberin olsun. buradan f3e selam ediyor ve transkripti izlemeye devam edin diyorum.
misafirlerle ne alıp veremediği belirsiz olan yazar.çocukken anneannesinin altın günlerine maruz kalmıştır.yoksa evine çok fazla misafir gelmez genelde o misafire giden.
hatırla sevgilinin hemen hemen bütün görüntülerini görsellere eklemiş kendisi. itü sözlük sesler diye bi fasilite çıkarsa ilerde hatırla sevgiliyi çeken stüdyoyla sözlüğü papaz eder kendisi bence. teğlif hakkı denen bir şey var yahu. naber?
itü sözlüken görseller kategorisi birincisi yazarımız. eklediği görsel sayısını görünce bıraktım sözlüğe görsel ekleme olayını. ne kadar ki diye soruşunuzu duyar gibiyim ama yazmayacağım. gidin bakın. çok lan çok, vallaha bak.
medya takip merkezlerinden (ajanspress, mtm, prnet vs.) bir tanesinde çalıştığından şüphelendiğim yazar. bir sürü dizi, film vs. için görsel yüklemiş. üstelik bir çoğu da kanalın logosunun dahilinde. açıklasın çabuk bu durumu. gizli serviste mi çalışıyor, medya takip şirketinde mi? neredeyse bilelim artık.
birkaç gündür inanılmaz bir sevgi kabardı içimde kendisine karşı. özledim mi ne yaptım bilemiyorum ama öyle işte. sürekli arayıp konuşasım, kafasını şişiresim, ona sürekli bir şeyler anlatasım var. fark ettim ki ben aylardır beni üzen hiçbir şeyi tam olarak anlatmamışım ona. her şeyi saklamışım, üstünü kapamış, konuyu değiştirmiş, kaçmışım. konuşmamışım. belki o toparlar beni, bilemiyorum. tek bildiğim kendisine gerçekten ihtiyacım olduğu. öyle böyle değil hem de...
paketinin arkasındaki "hazırlanışı" kısmında çorbayı sıcak suyla karıştırır iken içine bir çorba kaşığı margarin atmamızı salık veren enteresan hazır çorba markası. knorr, halk, bizim gibi markalarda ise margarin ile ilgili bir bilgi yok. yalnız ilginçtir ki o bir çorba kaşığı margarini atınca çorbanın tadı çok daha güzel oluyor. hayır bu kadar markanın içinde bir tek hürrem mi çözebilmiş bunu acaba. koskoca knorr'un bundan haberinin olmaması da ayrı bi konu.
bugün gittiği atatürk araştırma hastanesi'nin kayıtlarında 1968 doğumlu olarak gözüken bahtsız yazar. bahtsızlık ve yaşlılık sebebiyle fizik tedaviye gitmeye başlayacaktır.