|
|
- ilk selamı hypnotica girl'in verdiği yeni sözlük insanı. hoşgelmiş.
- (bkz: hetfield)
- 4. nesil yaratıcılıktan anlayan yazar...nickim altına girdiği giriden sonra şöyle bir girilerini taradım da...bomba gibi geliyor.
- ayrıca indirildiği çaylaklıktan tekrar yazarlığa yükselmiş ve dersini almış yazardır.
- girilerimi takip ettiğinin deklarasyonunu nikaltıma yazmış kişi. şaşırdım valla sağolsun varolsun
- yıllardır aradığım bir şarkıyı duyurulara yazmamdan çok kısa bir süre sonra bulan, google gibi adam. teşekkürler höyt.
(camel, 05.02.2008 00:29)
- @2228653 numaralı girisini favorilerime eklediğim yazar. eklemeden önce de bayağı kahkaha attım, itiraf ediyorum.
- kadim zamanlardan kalma bir dost.
edit medit: en sonunda kim olduğumu çıkarmış tombalak. eskiden tombalak şimdi sırık gibi maşalla. beni sigarayla tanıştıran kişi. bir nevi kötü arkadaş işte. şaka lan, pis metalci. en metalaci ilkokul öğretmeni. 1. sınıflara headbang yaptırdığı söyleniyor. bilemiyorum. o değilde ''bir tek aşkımm canımm yeaa''. anladın sen. canını yerim.
- sevdiği kişiyle sözlenip, ilk adımı atmış bulunan ve bundan mütevellit ağzı kulaklarında olan insanımsı.
- ne mutlu ki sevdiği insanla bir ömür boyu mutluluk için ilk adımı atmış yazardır. kendisine sözlük aracılığyla tebriklerimi sunarım. darısı başımıza artık.
|