cenk erdem'in 24 adlı yeni haber kanalındaki yeni programları. programın sonuna yetişmiş olmaklar birlikte anladığım kadarıyla gayriciddi haberleri gayriciddi bir şekilde sunuyorlar.
program pazartesi çarşamba ve cuma günleri. saatleri konusunda malesef bir fikrim yok.
edit:cuma geceki programı baştan sona izleyebildim ve çok beğendim. müebbet muhabbetten tek farkı konuları haberlerin belirlemesi ve sürenin kısa olması. ayrıca 23.15'miş saati.
pazartesi çarşamba ve cuma günleri saat 23.25 te 24 te cenk ve erdem beylerin yeni programı.digiturk 40. kanalda ve bu da 24 ün uydu parametreleri
frekans:11754
syb rate 3900
fec:5/6
pol vertical dikey
kenan doğulu, tuğba özay ve tuğba özayın yanındaki dev arkadaşıyla ilgili yaptıkları yorumlarla bizi yerden yere vurmuştur. kendilerini tebrik ediyor ve "donuz!" demek istiyorum.
cumartesi 06:20, 23:15 ve pazar 23:15 saatlerinde başlayan cenk erdem programı. şu an itibari ile bu giriyi okumak yerine izlemenizin tavsiye edildiği programdır ayrıca.
- cenk bey; insanların %70'i su, koyunların %15'i süt müdür afedersiniz?
- hayır; insanların %70'i su, koyunların %15'i insandır erdem bey. bu durumda bir koyunun yüzde kaçı sudur?
- ee, bir koyunun, %15 çarpı 0,7...
- aferin doğru gidiyorsun erdem
- ...den hesaplarsak cenk bey, teşekkür ediyorum.
- evet, %15'i koyun olan insan varsa; yakında %20'si koyun olan insan...
- da bu sipariş üzerine erdem bey, bana %70'i tavuk olan bir kedi verin...
- soğanlı mı soğansız mı falan şeklindeki bir söylemden bahsediyorsunuz.
- evet, tavuğunuza koyun ister misiniz şeklinde.
nedendir bilinmez yeni haberdar olduğum,2 programını izledikten sonra fecii karın kası yaptığımı fark ettiğim program.erdem'in gülme efekti gibi periyodik olarak giren yarılmaları gülmenizi tetikler niteliktedir.
cenk ve erdem'in harikalar yarattıkları,aslında yaptıkları esprilerin hiçbirisine gülünmemesi gerekirken gülünen program.gerçekten de bu ikili her zaman olduğu gibi bu programda da yan yana geldiklerinde muhabbetleriyle insanlarda bir gülme zorunluluğu uyandırıyorlar.komik olmasa da gülüyorsunuz işte.acayip yani...
güldüren, yaran, koparan bir cenk erdem programı. yayın saatiyle sürekli olarak oynanması beni bile sinirlendiriyor afedersiniz. ve bir ilginçliği de program sonunda herhangi bir tanıtım söz konusu değil. ne bileyim yazan, yöneten, gibisinden şeyler. senaryo falan olur. hani olur ya filmlerin, programların, dizilerin sonlarında, ondan işte. ulan hiç mi sponsoru yok bu programın diyorum bazen. aman banane ya. yayından kalkmasın ben başka ne isterim?
çomartesi ve bazar günler 00.20'de canımızdan çok sevdiğimiz ganelimiz 24'te.
euro 2008'e kurban giden programdır. bu nasıl bir televizyonculuk anlayışı, nasıl bir saygısızlıktır ki yayınlanmakta olan program nihai nahiyesine nail olmadan pat diye başka bir program yayına sokulmaktadır. yetkilileri şiddetle kınadım biraz da sıçıp sıvadım afedersiniz.
yayınlanmaya devam etmekte olan programdır. kafi derecede araştırma yapmadan hakkında 'hala yayınlanıp yayınlanmadığı konusunda haber alınamayan programdır' şeklinde yorum yapılmaması gereken programdır ayrıca. durup dururken hötkseverleri paniğe sevk etmenin alemi yok şeklinde bir düşünceye sahibim.
üniversitelere konuk olup burada çekim yapmaya başlamışlar. son bölümde yeditepe üniversitesi'ndeydiler, haftaya sanıyorum kocaeli üniversitesi'nde olacaklarmış. bu seneki konseptleri sanıyorum bu, güzel olmuş.
programın son dakikasında 'son dakika haberi' vererek bu kavrama yeni bir bakış açısı kazandırmışlar. kafaları güzel adamların sunduğu güzel bir güldürüklü temaşa.