"bir grup bu kadar güzel bir melodi yazabilir" dedirten in flames şarkısı... anders* te ayrı bi duyguyla ayrı bi gazla höykürmüş yanık yanık bu şarkıda... hayatımı değiştiren şarkılardan...
the tea party'nin, doğu müziğiyle batı müziği arasına "duvar örmek" yerine "köprü kurduğu" takdire şayan şarkısı:
come face to face with it
pushed on your side
lose all your self control
worlds will collide
inside out, you can't cope
my gyroscope
witness the fall from grace
you shed your skin
change if it pleases you
just don't give in
inside out, you can't cope
my gyroscope
"quiet now" she said
"you're waking up the dead." so...
i cradle the exuse
in love with the abuse so...
i handle it with ease
it's a dignified disease
slow down
soul searching breaks you down
you'll never learn
annihilate yourself
all things must burn
dün gece çaylaklık yolu verilmiş yazar arkadaşım (kanka yok!). ayrıca msn de sabaha kadar starforsaken gyroscope ile bizbize zirvesi yaptığımız anlarda sözlüğüde ihmal etmeden girilerinide giriyor. kaliteli çük muhabbetlerin adamı ,''elit insanlarız '' der hep, haklıda öyleyiz.
bir haftada toplam 10 kilo almış,vermekle uğraşan yazar.
kiloları vücuda değil,surat ve göt olarak paylaştıran bir metabolizmaya sahip şahıstır.
yazar arkadaşlarından en sağlıklı diyetleri ve nasihatleri bekleyen,bahtsızdır.
hoşsohbet adam. az konuşmama rağmen sevdim lan bu adamı. sanki 10 yıllık kankayız öyle de bir samimiyet buldum adamda. istanbul'a da gelicem yazın haberin olsun.
çılgın fikirlerimin çılgın ortağı. beraber kedi kovalayıp, zorla çiftleştirerek, üremelerini inceleyeceğiz. karıncaların yuvalarına şeker atıp kaçacağız, uzaktan ağustos böceği görüp " vay mk" desin istiyorum. hem arabesk müziğe yatkın olan bir kediye kulaklıkla death metal verip tepkilerini deneysel olarak tespit edip halkı bilinçlendireceğiz bu konuda. çok verimli çalışmalar bunlar. parayla gerçekleştirebileceğimiz çılgın fikirlerimiz için gerekli olan parayı da, beşinci boyut, sırlar dünyası gibi programlarda beyaz çoraplı zübeyir ile kadınlık gururu bir kenara itilmiş rahime olarak oynayarak elde etmeyi düşünüyoruz. sidik yarıştırmak var bi' de. ödül yok sonunda. rahatlıyosun sadece işeyince.
üstelik!!! sözlüğün klişesi olan eski sevgilileri arayıp telefonda üfleyeceğiz, isteyene belli bir ücret karşılığında yapabiliriz, tarifelerimiz vardır her tür eski sevgiliye özel. içinizde kalıp söyleyemediğiniz şeyler olursa, biz arayıp geyirerek telefonda anlatıyoruz derdinizi. bunların hepsi uygun tarifelerde belli bir ücret karşılığında.
sap production gururla sundu...
p.s: " serseriiea, çoook güseeelsiiieaaan" diyebilen insanlara kafamız girsin. sakinim*.
infrared spektrofotometrisinde infraredini alacağım zat. mor ötesi etmekle kalmayıp, görünür alanda iddaa ortağım olacak insan. ben ona hadi çıkalım dedim, o da evlenek lan biz didi. sonra boşanıp ıssız triplerine girecek çakal. yok öyle.