belki ilginizi çeker
  1. · glx
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · göksel
  4. · suicidal silence
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · sevgiliye mektup
  9. · tarihte bugün

gxl  

1. eğer yazmak parayla değilse bu şahıs bir yazar.. 39 girisi var nickaltı bomboş. dikkatlerden kaçmış galiba. benim de dikkatimden kaçardı ;ama ekşi sözlükte aynı nickli bir yazar daha var. sinirlerimi hoplatıyor bazen. sağlam entriler girmekte. bir nevi akıllı düşmanım yani. ve neticede hoşgelmiş..
    (vejetaryen kurt, 18.07.2008 14:49)
  2. (bkz: glx)
    (asosyal demokrat, 23.08.2008 01:00)
  3. içinde sakladıklarını sonradan ortaya çıkarmış güzel insandır. * eğlencelidir, hoşsohbettir, uyumludur.
    not: sen sinema televizyon gibi bir bölüm oku bence hocam.
    (suicidal silence, 06.10.2009 16:40 ~ 16:41)
  4. tanıdığım en komik insanlardan biri; her rolü başarıyla üstlenir kendisi (tamam sustum). muhabbetine de doyum olmaz ayrıca. ne diyelim beğeniyle takip ediyoruz.

ayrıca:
    (bkz: muah)
    (bkz: bakın yanlış anladınız)
    (bellezza, 06.10.2009 23:40)
  5. kendisini maddelere ayırarak anlatmak istediğim yazardır.

-çakma bornovalı
    -çakma izmirli
    -çakma ege üniversiteli
    -çakma romantik
    -çakma oyuncu
    -çakma sarışın
    -çakma seri artı oy veren cici

ve hepsinden öemlisi;

-çakma tescilli şizofren (anladın sen onu)*
    (n excantric matmazel, 09.10.2009 01:26)
  6. terazi burcu sevgilisine güzel bir doğum günü sürprizi hazırlamak için duyuruları kullanarak fikir soran, sevdiceğiyle güzel bir doğum günü yaşamasını temenni ettiğim yazardır.

ayrıca (bkz: @4026613 )
    (elifabeth, 09.10.2009 01:39)
  7. şimdiden özlenen yazar.

kıbrıs diyarlarına gitmiş yazardır ayrıca kendisi.. şafak sayıyoruz cümleten. şafak 45 bugün. özledik lan pis herif.

sesleniyorum buradan belki duyar da bir atraksiyon yapar ve kısa yoldan askerliği bitirip gelir diye.

ya da dur lan kendisine nuri alço sesi göndereyim. duyar, gelir hemencecik. kesin duyar. evet duyar. duymalı..-üzgün smileyler koyuyorum buraya-

-mat karısı özledin mi lan beni?
    +ne özlücem be manyak herif.
    -hiç mi özlemedin lan
    +yoo(pis pis sırıtan smiley var burada)

* olur mu hiç koca dana. özledim tabi. çabuk gel. msnde daha çoklu oturum yapacağız.*
    (n excantric matmazel, 12.10.2009 11:28 ~ 11:29)
  8. küsmüş de solmuş bir zakkumdu sözlerin...
    yorgun...
    yaşlarla dolmuş bir kadehti gözlerin...
    sarhoş...

şafak 43

(bkz: çok özledim be sözlük)

ayrıca:
    (bkz: grup olalım grup)
    (bellezza, 14.10.2009 20:17 ~ 20:29)
  9. an itibariyle askerliğinin bitimine 18 gün kalmış pire torbasıdır. ayrıca telefonlarında taaa kıbrıslardan söz veridği absinthe i getireceğini söylemesi son derece mesut etmiştir bizleri. hadi hocam çabuk gelde kaldığımız yerden devam edelim ticaret hayatımıza demekteyim. *
    (suicidal silence, 05.11.2009 11:55)
  10. askerdeyken her akşam eldeki takvime bir çizgi atılırmış. o günün üstü çizilirmiş. bugün öğretti sağolsun. şimdi takvimimde bugünün üstüne bir çizgi atıcam ve 17 yazıcam. yarından itibaren şafak 17 oldu çünkü. özledik lan pis dana. sesini duyunca keyfim yerine geldi. bir de aramızda geçen bir asker künyesi muhabbetinden sonra "istersen sana yaptırayım" demişti. ben farketmez demiştim. olursa olur, olmazsa canının sağlığı.. yaptırmış bile çoktan. seviyoruz seni dana. *

bir de sigara ve alkolü size yasakladım diye yırtınıyorum ama beni takan yok. suicidal silence ile bi' gelin buraya, bak ban size nasıl sorcam bunların hesabını! -kızgın kızgın bakan smiley konduruyorum buraya da-
    (n excantric matmazel, 05.11.2009 20:28)
  11. kesinlikle özlenilen yazar. akdere bu aralar pek sessiz.
    ayrıca:
    -kuşu altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş.
    -liberate te ex inferis:
    kendini cehennemden kurtar demekmiş.
    -ama sen korkaksın hiç bulaşma, yaklaşmazsın gerçek aşklara*.

gel artık!
    (bellezza, 06.11.2009 00:41 ~ 00:43)
  12. askerlik bitimine 13 günü kalmış pire tormasıdır. kendisine "- gel artık oğlum çok özledim lan. hatta boşver o bana aldığın absinthe i de getirme sadece sen gel yeter gidiyorum. gerekirse kıbrıstan buraya otoban yapcam lan." demekteyim.
    (suicidal silence, 10.11.2009 20:52)
  13. gün itibariyle şafağı 9 olan yazardır* gelirken yanında getirdiği absintheyi suicidal silence ile birlikte içip kameradan n excantric matmazele "shot allah shot hocaaaaaam" deyip el sallayacak ve bellezzayı radyoda dinleyecek yazardır. artık bitse de gitsek yazardır. çoklu msn.i açın, geliyorum..şimdi, ileri baaaaak, raaaaaat*
    (gxl, 14.11.2009 13:36 ~ 13:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil