abit'in üst model anakartlarına eklediği özellik paketi. fan hızı kontrolü vs gibi sıradan kullanıcıların asla ihtiyaç duymayacağı özellikleri ihtiva eder.
ekşi sözlükteki moderasyon ve yazarlık görevini bırakan, şu internet aleminde en saygı duyduğum insanların başında gelen kariyerli insan. son röportajında nihat genç'e ayarı vermiştir.
ekşi sözlükte -israil evet şey filan ama aslında israil çok şahane, çok cici, israil iyiydi de arkadaşları bozdu, israil'e kızmayın yazık ona, aslında israil haklı, ne şirin komşumuzdun sen israil- şeklinde onlarca girisi (entrisi) olan bir sözlük yazarı. hayır komplo teorisi peşinde filan değilim de bu başıkta - çok kral adamdır lan, bi bira ısmarlayınca sohbetine doyum olmuyor- girilerinin yanında bi de böyle bişey olsun istedim. ekşi sözlükte israille ilgili istediğin başlığa gir, bak, kendisinin bitmek bilmeyen ve sayıca da fazla olan girilerini oku, belki hak verirsin bana. peki bunu niye yazıyorum, bu aralar - bu aslında bi savaş abi - insancıklarından tiksindiğim için yazıyorum.
kendisi bir facebook çalışanı olduğundan, herkese istediğini yazma imkanı verildiği bir sözlükte çalıştığı şirket hakkında yazılar yazıyor. ama dediğim gibi, internette ağzına geleni dayanaksız, mesnetsiz sallamak kolay.
facebook'ta beni ekleyip sonra da silmiş şahıstır. esasen çok eğlendirdi beni. bu yaptığı iki hareket arasında 6-12 saat kadar zaman olması da daha bi güzeldir. öpüyorum buradan.