sanırım harika mouse ve klavye kullanma yetisine sahip. kısa yol copy paste yapmayı biliyor. ctrl c ve ctrl v basmaktan bitap düşmüş olmalı. hangi müzik sitesi meraktayım...
acılar güzeldir, bizi olgunlaştıran ve hayata daha güçlü sarılmamızı sağlayan yaşadıklarımızdır, o yüzden hiç sitem etmesin kızmasın kaderine, güzel günler gelecek, sadece artık inansın yine de acısını yazmaya devam etsin anlattıkça azalır dertler dediğim yazar.
evvel zaman içinde dostlar ağaçlara ev kurardık
tatlı bir düş içinde bir yere bir göğe bakardık
gönlümüz kuş gibiydi dostlar dünyaya kanat açardık
tutsak değildik zamana başına buyruk yaşardık.
çocuklardık parlak yıldızlardık o zaman
ay büyülüydü yakamoz deniz
ardindan koştuğumuz sonbaharlar
artık dönemesek de geriye
ardından koştuğumuz son zamandır.
o zaman bu zamandır dostlar ne ister neyi özleriz
denizini arayan akarsulara benzeriz
pencereler bırak açık kalsın geceleri yağmurlar yağsın
günebakan düşlerimiz yağmur sesiyle çoğalsın.
ay büyülüydü yakamoz deniz
ardindan koştuğumuz sonbaharlar
artık dönemesek de geriye
ardından koştuğumuz son zamandır.
edit: yazdığı giriyi vermiştim, giriyi yazamadan silmiş yada silinmiş, belki de utanmıştır.
adını aldığı şarkının hakkını vermeyen ya sev ya terketçi bir yazar. ya kabul et ya siktir git. meselelerin düz mantığına saplanmış biri. suç, tedbirsizlik, rüşvet, yiyicilik yada hırsızlık gibi "erdemlerin" belirli haklara özgü olmadığını, bunları yapan insanların genelinin belirli bir etnik kökene dahil olduğunun vurgulanmasının sorunun çözümüne hiçbir katkı sunmadığını, aksine sorunları daha da derinleştirdiğinin farkında değil. gerçeği söylüyormuş, ben de söylüyorum; gidin sorun o dere yatağına imar izni verenlerin hepsi türktür. şimdi aynı düz mantıkla türklerin yiyici, hırsız, tedbirsiz olduğunu iddia edip ölen 30'dan fazla insanın vebalini türklere mi yüklemek gerekecek?