visual studio 2005 ile ilgili bir baslikta tanistigim, bbs kullanan eski arkadaslardan oldugunu ogrenince cok sasirdigim yazar. internet'in turkiye'de olmadigi zamanlarda bbs kullanan arkadaslardandir.
an itibariyle birisi tarafından oy bombardımanına tutulan yazar. henüz verilen oyların artı mı eksi mi olduğunu kestiremiyor aynı zamanda.
edit: oy verenin seri eksi oy veren hipna olduğu anlaşılmıştır, endişeye gerek yok.
doğal arı. zirvede* gördüğüm haline, "ana adama bak yataktan kalkıp direk ortama gelmiş" dediğim bir insan. o kadar içten yani.
bir de türk hatunlarına verip veriştirmesine, yabancı hatunları bize empoze etmeye çalışmasına bir anlam veremedim. ee ben de akademik kariyer yapmış yabancı hatun bulsam türk kızlarına çamur atma cesaretini gösterirdim.
@1399788 numaralı girisinden sonra seri bir şekilde eksiye bağlanmış yazar. sanırım verdiği üstün nitelikli ayar seri eksici güruhu çok fena rahatsız etti. mutludur huzurludur.
efenim kendisi gayet kumarbaz bir kişiliktir(anladın sen anladıınn).ama bir o kadar da eğlencelidir.uno oynarken bilgisayara hile yaptıgım oyun arkadaşımdır.candır,kandır.o da eskisehirsporludur.en yakın zamanda sevdiceğine kavuşmasını diler,seygiyle kucaklarım kendisini *)" onmousedown="return bkc('1514884','%21%3As%FDr%FDt%FDk+smiley%21%3A')">*
an itibariyle rusya nın kaluga denilen bir şehrinde ilk kez internet başına geçen yazardır.(09-06-2007)
ekleme: yurtdışına çikalı 5 gün olmasına rağmen 3. şehrini görüp, uyumuş, aynı zamanda kabız olmuş yazardır. (11-06-2007)
ekleme2: rusya nın internet sisteminin çok pahalı olduğu keşfedilmiştir. tupelov haricinde boeing uçaklarının olduğu şiş kebaba şaşlık dendiği çok lezzetli olduğu tespit edilmiş. büyük şehirleri hariç ırkçılığın olmadığı, aslında problemin türkiye den gelen kalitesiz işçiler olduğu anlaşılmıştır. (25-06-2007)
ekleme3: 10 dakika önce tacik işçiler ile özbek işçilerin kıyasıya kavgasına şahit olmuş. amonları görmüş, üçbuçuk atıp odasına girip kapısı kilitlemiş yazar.(13-07-2007(02:03))
ekleme4: volga ananın kollarına kendini bırakmış, iyicene işine alışmış, sağlık problemlemlerini aşmış, ve rusya yı çok sevmiş yazardır.(01-08*2007(17:54))
bir iki rusça başlığında öyle değil böyle, böyle değil şöyle diyerekten muhabbete başladığım yazar. bir anlık saçmalamam ve üstüne üstlük savunmam sonucu doğrusunu bir arkadaş sorarak gulersem'in dediği olduğunu anlamışımdır. sağ olsundur artık ömür boyu unutmam.. rusya, rusça ve rus kızları hakkında yoğun tecrübesi var gibi gözüküyor..
an itibariyle bilgisayarında ki tek illegal program olan kaspersky internet security nin lisansı almış olan yazar kişisi. korsana karşı savaş açmış kişi.*
israil katliam yaparken sözlükteki reyting başlığında yazdıkları öyle bir üslupla yazılmış ki okunmuyor. hani bütün cümleyi bağıra bağıra söyleyen insanlara "dur yahu ne dediğin anlaşılmıyor, bi sakin ol" dersiniz ya, kendisine de böyle bir çağrıda bulunmak istiyorum. vallahi bilgisayarın ekranı kırılacak diye korkuyorum.
israil katliam yaparken bilgisayarımın ekranı için endişelenmek gibi bir densizlik yaptığım için de özür diliyorum kendisinden.
herkesi kendi gibi sanan biri. kutsal saydığı değerlere hakaret ediyormuşum. hüseyin üzmez'in peygamberi örnek aldığını söylediğim bir giri yüzünden beni cibiliyetsizler listesine almış.. hüseyin üzmez'in peygamberi neden örnek aldığını belirttim mi ki ortalığı birbirine katıyorsun? ama anladın sen onu.. zeki gençleri severim.. aferim
hüseyin üzmez de dahil olmak üzere 100 kişiye sorduk, 99'u yine de peygamberi örnek alırdık dedi..