görseller
guguk kuşuguguk kuşu
guguk kuşuguguk kuşu
belki ilginizi çeker
  1. · one flew over the cuckoo s nest
  2. · guguk
  3. · cuckoo
  4. · kuku
  5. · the jacket
  6. · randall patrick mcmurphy
  7. · ölmeden önce okunması gereken 1001 kitap
  8. · bugün olsun gene izlerim
  9. · girl interrupted
  10. · kült film
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · ismail yk
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · 100 opera
  8. · sosyal zeka
  9. · err

guguk kuşu  

1. ken kessey'in one flew over the cuckoo's nestadlı eserinden uyarlanan ve ege üniversitesi tiyatro topluluğunun başarıyla sergilediği oyunlardan biridir.
    (mardek, 02.04.2007 13:25 ~ 13:26)
  2. yavrularına bakmayan bir kuş türüdür. yumurtalarını başka kuşların yuvalarına bırakır. aynı zamanda guguklu saatlerden her saat başı çıkan, çıktığı yere tekrar giren ve bunu 3, 4 kez tekrarlayan objeye de denir.
    (gnarus, 04.04.2007 16:12)
  3. an itibariyle camımda durmuş öten kuş.
    (chericheri, 01.08.2007 11:51)
  4. yeni katılan bir yazar arkadaş
    (wntertime, 26.07.2008 02:10)
  5. ege sanat atölyesi'nin 2006 yılında çıkardığı ve halen ayda bir oynanmakta olan ken kessey oyunu. daha önce 2 defa izlediğim oyunda, mcmurphy'nin ve diğer deli(!)lerin aslında sadece birer günah keçisi olduğu; hikayelerinin sıradan ve dışarıda elini kolunu sallayarak gezmekte olan insanlardan daha kötü olmadığı görülüyor. oyun boyunca çok keyifli zaman geçirerek , sonunda kafanıza bir şeylerin dank etmesi mümkün. 29 şubat cumartesi günü , ege üniversitesi kampüs kültür merkezi(mötbe)'de tekrar oynanacakmış bu oyun.
    (gen ustasi, 23.02.2009 17:13)
  6. guguuşcuk guguuşcuk dile an itibariyle öten kuştur.
    sıcak bir yaz günü hafif hafif esen tatlı rüzgarda yürüdüğüm köy günlerimi hatırlatır hep bu kuş bana.
    (tersinir adyabatik, 22.03.2009 12:52)
  7. ben böyle aymazlık , böyle aşüftelik görmedim.

neden sinirlenmiş bu adam şimdi bir kuşa diyebilirsiniz ama o kadar basit değil dostlar.

işbu haysiyetsiz kuşun dişileri yumurtasını saz bülbülünün yuvasına bırakıyor ve kaçıyorlarmış.kendisininkiyle aynı renkte olan yumurtayı ayırt edemeyen saz bülbülü yavruyu sahiplenirmiş ve bu zavallı yavru dünyaya yetim olarak gelirmiş.

be kahpe guguk kuşu!

madem bakmayacaktın neden yumurtlarsın? ne farkın var senin çocuğunu camii önüne bırakan vicdansız insanlardan? maddi durumun da iyi biliyorum. bir guguk kuşunun aylık geliri ortalama 1000 lira civarında (krize rağmen). peki hal böyleyken , zemin futbola müsaitken neden ha neden?

hiç mi düşünmezsin o yavrucağın psikolojisini ? nasıl ezik bir kuş olacak büyüyünce? uçmak yerine yürüyerek gidecek gitmek istediği yere. martılar gibi umarsızca salamayacak bokunu havadan insanların kafasına. para vererek umumi tuvalate utana sıkıla yapacak abdestini.

hani yuvayı dişi kuş yapardı? böyle mi yapılıyor yuva? sen ne idüğü belirsiz bir kuşla her türlü atraksiyona gir sonra evladını , canından bir parçayı bırak başka bir kuşa. böyle annelik olmaz. aç da biraz ebru şallı ile anneyim ben izle veya televizyon yoksa www.anneyiz.biz e gir bak.

hiç mi özlemedin , hiç mi hatrı yok? bir ara bir sor allah aşkına.

olmaz olsun senin gibi anne. ırspı.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 29.05.2009 19:37 ~ 19:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil