grand theft auto vice city *

adana çık aradan

1. thommy vercetti isimli psikopat bir katili yönettiğimiz, kendi mafyamızı kurduğumuz, koca bir şehri yavaş yavaş ele geçirdiğimiz muhteşem bir oyun klasiği. vice city atmosfer olarak gerçekten yaşayan bir şehir gibi planlanmış. sayısız araca binebiliyoruz, tonla da yapmamızı bekleyen görev var.
    pizza dağıtmak, itfayecilik gibi konu ile alakasız görevleri de yapabiliyoruz.
    (crownguard, 14.04.2004 14:05 ~ 14:05)

2. oynadıktan sonra sokaktaki tüm arabaların bana ait olduğunu zannettiren, össden 10 gün önce oynamaya başlayıp 1 hafta içinde tüm görevlerini eksiksiz bitirdiğim oyun*.
    (my dying bride, 14.04.2004 14:12 ~ 24.04.2004 00:50)
  3. arayüz dahil her şeyin neon lambası tadında, açık mavi ve pembe, olduğu; tropik tatil cenneti atmosferinde geçen psikopatlık abidesi oyun
    (ati, 14.04.2004 20:25)
  4. tek kelimeyle muhteşem insanın içindeki öldürme duygusunu doruğa çıkartan mantık ötesi bir oyun
    (riso, 14.04.2004 20:43)
  5. oynamaktan kesinlikle bıkmadığım süper oyun.
    (close2death, 19.04.2004 16:27)
  6. vrock radyo kanalının şarkı listesi, gerçekten müthiş...

1.dj lazlow intro
    2.you've got another thing comin' - judas priest
    3.too young to fall in love - mötley crüe
    4.peace sells - megadeth
    5.dangerous bastard - rockstar¹s love fist
    6.turn up the radio - autograph
    7.dj lazlow halftime
    8.i wanna rock - twisted sister
    9.bark at the moon - ozzy osbourne
    10.madhouse - anthrax
    11.2 minutes to midnight - iron maiden
    12.raining blood - slayer
    13.cumin' atcha live - tesla
    14.yankee rose - david lee roth
    15.cum on feel the noise - quiet riot
    16.working for the weekend - loverboy
    17.dj lazlow outro
    18.exploder
    19.thor
    20.dj lazlow rant
    (my dying bride, 24.04.2004 00:58)
  7. bu oyunda en güzel şey mp3 dosyası. en güzel bişey
    (kerrigan, 02.07.2004 21:46)
  8. http://www.oyunsitesi.com/... adresinden hilelerini bulabileceğiniz, oynanabilirliği çok yüksek süper keyifli oyun.
    (the weakest link, 03.07.2004 13:55)
  9. yapay zekası iyi kodlanmış olan,ancak bu zekayı gerizekalılık düzeyinde yükleyen firmanın hatalı üretimi.vatandaşlar nereye kaçacağını bilmiyor.kırmızı ışıkta duracağını bilen otomobilin şöförü,önündeki duvarı nasıl oluyor da göremeyip çarpıyor,enteresan..

yine de güdüleri tatmin edici.hakkında açılan dava halen sürmekte olsa da adım attığınız her internet cafede 11-12 yaşındaki çocukların "laauu sağlık şifresi neydi laauuu" diye bağırışmalarını duyunca "adamlar güzel şey yapmışlar" diyesi geliyor insanın.
    (close2death, 03.07.2004 15:15)
  10. müziklerinin yanı sıra hiçbir zaman sahip olunamayacak cillop gibi arabaları saati 1 milyondan olan net cafelerde sürme imkanı (ehliyet sahibi olmakta gerekmiyor ayrıca)
    (gozuyku, 22.08.2004 17:03)
  11. grand theft auto san andreas resmen bu oyunun modifiye edilmiş versiyonudur..rockstar artık bu işi pişirdi..
    (zeus, 08.10.2005 15:40)
  12. en eğlenceli en özgür bilgisayar oyunu.gördüğüm kadarıyla bir tek yüzme eksik kalmış oynadıkça hep farklı yerler keşfedersiniz.sırf radyodaki djlerin konuşmaları bile başlı başına bir olaydır.bağımlılık yaratır.gerçek dünyaya döndüğünüzde içinizde park edilmiş arabaları çalıp kaçmak hissi oluşabilir.insanın içinde kalanları dışa vurmasını sağlar bi bakıma da.ayrıca denizde tekneyle polislerden kaçmanın da çok zevkli olduğu ayrıntı manyağı oyun.
    (fausta, 29.10.2005 10:54)
  13. grand theft auto 3'ten sonra çıkan, şehir olarak miami'den esinlenilen, zaman teması olarak da 80'ler kullanılan oyun. arabalardaki radyo istasyonlarında eski şarkıları dinlemek çok keyifli. vice city'de gta 3'e göre bir sürü yeni özellik eklenmişti. mesela motorsiklete binmek gibi. gta san andreas'taki yenilikleri gördükten sonra insan yeni bölümün nasıl olacağını merakla bekliyor.
    (vikartindur, 27.06.2006 12:34)
  14. (bkz: cholos)
    (dolphins were monkeys, 16.03.2007 23:19)
  15. radyoda seçilen müziklerle gönüllere taht kuran ilk gta serisi.
    özellikle v rock'ta çalan şarkılar ilk duyuşunda çoğu rock dinleyicisinde "hiyeeeayt ulan, yürü be" gibi tepkilere sebep olmuştur.

ardından çıkan grand theft auto san andreas'ın k-dust ve radio x'i de benzer tepkilerden nasibini almıştır.

ayrıca oyun, scarfacele bir benzerlik gösteriyor.
    (bkz: scarface/!venom)
    (venom, 17.03.2007 00:15)
  16. mülk satın alma olayının ilk olarak başladığı ve bölüm atladıkça haritanın daha da genişlediği, oynanması gereken oyun...
    (ageblood, 01.07.2007 21:20)
  17. gta 3 ile yapılan devrimden sonra,bünyeleri gene altüst eden bir oyun,yapay zekasıyla dalga geçen şahsım;bir gün vice city sokaklarında gezerken bir polis memurunun arkasından hareket yapıp dalga geçme maksadıyla yaklaşırken polisin aniden arkasına dönüp ben daha bişey yapmadan akabinde beni mermi manyağı yapması ve bir daha da yapay zekayla dalga geçilmemesi gerektiğini öğrenen bendeniz...
    (cursedsw, 26.07.2007 22:43)
  18. 80'li yıllarda geçen,ana karakterin tommy vercetti olduğu muhteşem oyun.
    şehir olarak miami düşünülmüş. önceleri ayak işi gibi gözüken bir kaç işe bakıp, daha sonra mafyavari bir hal alıyorsunuz. sonunda da bankayı soyup paraya kıçınızı silecek kıvama geliyorsunuz. oyun biraz eski olsa da hala benim gibi 15. kez oynayanlar vardır herhalde.
    80'li yılların müziğine ilgi duyanlar için radyolar harika; çünkü bir anda 80'lerde yaşadığınzı hissediyorsunuz. fahişelerle takılıp canınızı baraj olan 100'den 125'e çıkarabiliyorsunuz.
    ayrıca oyunu bitirdim diye ortalıkta gezen bir çok kişi tershanedeki uyuşturucu görevini yapmamış oluyor. büyük bir kayıp değil; ama yapılması lazım.
    oyunun kilit noktaları ise malibu club, vercetti konağı ve çetelerin olduğu bölgeler. biraz oyun dergisi kıvamında anlatmış olsam da oynamadıysanız oynamanız gereken oyundur. oynadıysanız zaten o sizi bilgisayara yüklemeniz için çağırır.
    bir sonraki aşamanız:gta san andreas.
    (nevarlannevar, 01.09.2007 17:22 ~ 05.10.2007 22:08)
  19. araba sürerken radyoda vrock'ı açtığımda kulağıma gelen iron maiden'dan 2 minutes to midnight ve slayer'dan-raining blood ile beni mest eden oyun
    (shagrath, 07.09.2007 18:30)
  20. flash fm radyosu da bayağı güzel olan, her yer açıldıysa adaları motorsikletle turlarken radyo dinlenilmesi(özellikle flash fm) çok zevkli olan oyun.
    (maximtsigalko, 16.09.2007 05:39)
  21. (bkz: efsane oyunlar)
    (i am a man who walks alone, 16.09.2007 05:43)
  22. "i poke my head out of the gutter for one freakin' second, and fate shovels shit in my face!" - ken rosenberg
    (escaflowne, 27.10.2007 01:13 ~ 31.10.2007 13:04)
  23. tamamen scarface filminden esinlenilmiş olduğunu daha sonra scarface oyununu oynarken anladığım ve scarfacede al pacino olmak varken bundan sonra işim olmaz diyebileceğim oyun
    (cereyancıyımben, 27.10.2007 02:33)
  24. bence gta 2 hariç her gta oyunundan güzel oyundur. (san andreas belki onun civarındadir, ama da boğucu, aşırı devasa bir oyun olmuş bence.) ortam süper, tipler ilginç, aksiyon dorukta ve bence en önemli niteliği olarak radyosu her oyundan daha güzel.

geçe gün tüm boxseti indirdim baştan sona dinledim. belki o arabanın içinde kaçarken verdiği tadı alamadım ama; kesinlikle çok iyi seçilmiş parçalar. djlerin diyalogları, reklamlar; sakin kafayla dinledim hepsi çok güzel...

ama soundtrack setinde k- chat yoktu. çok büyük bir hayalkırıklığına uğradım işte. oysa ben o sesi istiyordum. eğer herhangi bir şekilde bulmuş biri varsa bana ulaşsın. anılarımı uyandırsın; mutlu etsin beni.
    (the killer, 13.11.2007 22:02)
  25. an itibariyle oynamaya başladığım şimdilik süper görünen ve tüm hilelerini kendi kendime bir ön aşama olarak denediğim oyundur.
    lakin sorun şu ki; hilelerden biri peşimize hatun takma, hepsini birden kıçımızda gezdirme, önümüzü arkamızı görememe hile boku imiş. an itibariyle peşimde ayı kadınlar koşmakta. hiçbir bok yapamamaktayım, istila edildim. bi de güzel kadınlar değil nerden geldiği belirsiz hayvan gibi tipler salak kıyafetleriyle peşimden ölümüne koşmaktadır. birkaç tanesini elektrikli testereyle doğradım, kimisini dövdüm, kimisini vurdum. lakin olmuyor. peşimi bırakmıyorlar, yok mu arkadaşım bunun bir hileden vazgeçtim abi ehehesi, kurtuluşu nedir bunun laaan. kafayı yiycem.
    (hairsprayqueen, 14.07.2008 20:30)