|
|
- grand theft auto adlı mükemmel oyunun kısaltması.
- (bkz: garı tetkik arama)
- (bkz: alfa 147 gta)
- gta 3 ve vice city sürümlerinde scarface'e göndermeler içeren oyun.
(venom, 09.08.2006 16:56)
- insanların psikolojisini bozabilecek seviyede şiddet içeren bir oyun.
amerika'da babasının silahıyla sağa sola ateş açan 2 ufaklığın polise verdiği ifadede,
-ama gta!da böyle para kazanılıyordu ! sözleri dumura uğratacak cinstendir.
- (bkz: grand theft auto)
(bkz: grand theft auto: london 1969)
(bkz: grand theft auto 2)
(bkz: grand theft auto 3)
(bkz: grand theft auto: vice city)
(bkz: grand theft auto: san andreas)
(bkz: grand theft auto: liberty city stories)
(bkz: grand theft auto: vice city stories)
(bkz: grand theft auto 4) (çıkış tarihi: 19.10.2007)(kaynak:sendit.com)(geukka, 28.02.2007 23:51 ~ 23:54)
- en sevdiğim playsteyşın oyunu. kardeşim oynarken çok heyecanlı bir filmmiş gibi izliyorum.hatta dur şimdi futbol oyna ben izlemeye gelince oynarsın gta yı dediğim bile oluyor. cj ne güzel koşturup ona buna saldıryor.sonra bak abla cj uslandı artık, bi tek taksi çaldım bugun paso kendi ekmeğimi helal yoldan kazandım muhabbeti var bir de.
- (bkz: kill frenzy)
(kl7mu, 28.04.2008 23:05)
- bir oyundan-seriden öte kendisini başlı başına bir oyun türü olmuştur. gta 3 oyunundan sonra çıkan bütün oyunlara verilen ad söyledir: ''gta tarzı'' ya da daha kaba şekilde ''gta çakması''. hatta çoğu firma yeni bir oyun haberi verdiğinde mutlaka sonuna ''gta tarzı olacak'' cümlesini yerleştirir.
- tarzıyla rakiplerine açık ara fark atan bir oyundur.diğer oyunlardaki hemen hemen bütün numaraları kendinde toplamıştır.uçak, helikopter,araba,motorsiklet,tekne ve bunların türevleri her türlü silah ve bir sürü görev..nazarımızda tüm zamanların en iyi oyunudur
- teknolojinin oyun sektöründe nasıl bi etki yarattığını görmek isteyenler şu görselleri takip edebilir ve gta'nın evrimine tanık olabilir;
1997; gta 1: (görsel: gta/12041)
1999; gta 2: (görsel: gta/15164)
2001; gta 3: (görsel: gta/15165) (çağ atladık de mi?!)
2008; gta 4: (görsel: gta/15166) (yok yok, bi filmden değil bu kare!)(zeus, 20.06.2008 09:33 ~ 09:34)
|