insanların psikolojisini bozabilecek seviyede şiddet içeren bir oyun.
amerika'da babasının silahıyla sağa sola ateş açan 2 ufaklığın polise verdiği ifadede,
-ama gta!da böyle para kazanılıyordu ! sözleri dumura uğratacak cinstendir.
en sevdiğim playsteyşın oyunu. kardeşim oynarken çok heyecanlı bir filmmiş gibi izliyorum.hatta dur şimdi futbol oyna ben izlemeye gelince oynarsın gta yı dediğim bile oluyor. cj ne güzel koşturup ona buna saldıryor.sonra bak abla cj uslandı artık, bi tek taksi çaldım bugun paso kendi ekmeğimi helal yoldan kazandım muhabbeti var bir de.
bir oyundan-seriden öte kendisini başlı başına bir oyun türü olmuştur. gta 3 oyunundan sonra çıkan bütün oyunlara verilen ad söyledir: ''gta tarzı'' ya da daha kaba şekilde ''gta çakması''. hatta çoğu firma yeni bir oyun haberi verdiğinde mutlaka sonuna ''gta tarzı olacak'' cümlesini yerleştirir.
şu anda deli gibi oynamak istediğim oyun. böyle girsem hamburgerciye pizzacıya, dövsem milleti alsam paraları, sonra kapıya çıksam tekrar girsem, sonra polis motoru çalsam, yüzsem falan. süper olurdu. bi de yükleyebilsem.
birazdan deli gibi pizzacı basıp, milleti döveceğim oyundur. ayrıca en yüksek binaya çıkıp kendimi aşağı bırakmayı, son anda paraşütümü açmayıda çok seviyorum. yüklüdür kendisi ayrıca.
hilesiz oynanmayan oyundur..ayrıca vice city nin müzikleri efsanedir bağımlılık yapar sonra hepsini bulup indirirsiniz..80 lerin rock dünyasına v-rockradyosu , en duygusal şarkılarına emotion radyosu alır götürür sizi...