galatasaray tv *  

adana çık aradan

1. test yayınında bile olsa izlenilebilecek kanal. o marşlar, o tezahüratlar yetiyor.
    (pandemonium, 20.09.2006 09:58)
  2. dünyada kulüp kanalını ilk kez kendilerinin kurduğunu sananların kanalından çok daha fazla gösterecek şeyi olan kanal.

(bkz: unutulmaz maçlar)

yeter de artar bile.
    (haşmet asilkan, 20.09.2006 12:14)
  3. ilk yayını, fenerbahçe ile oynanan 5-1 kazanılan türkiye kupası maçı olmuştur.
    (ınnersilence, 15.01.2007 13:44)
  4. diğer kanallar bjk tv , fb tv gibi gereksiz olduğunu düşündüğüm kanal.
    (hplovecraft, 15.01.2007 13:49)
  5. gün itibariyle açıldığı söylenen, eğer bir hata yapılıpta izlenmesine karar verilirse o unutulmaz maçların görüntüleri dolayısıyla hem tv başından kaldırmayacak hem de tüyleri diken diken ede ede insanda hal bırakmayacak kanaldır...
    (ageblood, 15.01.2007 13:49)
  6. ana haber bülteni saati 20:45 olan tv. *
    (galak, 16.01.2007 20:44)
  7. çok yeni olmasına karşın kaliteli işler sunan kanal. daha tabii ki tam oturmamış bazı şeyler. misal haberleri sunan bir abimiz var, sabah haber sunmakta bu abimiz, geri kalan haber bültenlerinde de tek yapılan kayıt döndürülmekte. bence yerine güzel bir bayan sunucu getirilebilir. onun dışında akşamları tartışma programları oluyor. camianın medya duayenleri çıkıp konuşuyorlar.

bu tip programlar arasında yakın zamanda çıkan maç dvdlerinden kesitler geliyor ekrana. özellikle bologna maçı sık sık dönmekte. sadece gollerden oluşan görüntülerin yanında bazı zamanlarda 90 dakika maç gösterimleri de ekranlara gelmekte.

galatasaray maç oynarken de ekranı ikiye bölüp bir kenarda maç istatistikleri verilirken diğerinde eski maçlar ve tribünler görüntüye geliyor. izleyemediğimiz basket maçlarını da bu kanaldan tekrar olarak izlemek mümkün oluyor.

ne diyelim hayırlı olsun. özellikle birinci ağızdan takım haberleri almak, futbolcularla birebir yapılan ropörtajları izlemek oldukça zevkli. televizyonda izleyecek bir şey bulamayan taraftarlar için birebir...
    (sycrone one, 30.01.2007 13:55)
  8. ne zaman açsam paf liginin maçları denk gelen kanal.
    (pqwer26, 30.01.2007 14:07)
  9. icadından bu yana gerçekleşen en önemli televizyonculuk olayı. tek kanallı döneme geçiş. ilkeli yayıncılık.
    (işin esprisi, 18.02.2007 16:09)
  10. digitürk platformuna da geçmesi gereken kanal.
    (deget, 02.06.2007 12:22)
  11. d smart platformunda kalacak ve muhtemelen galatasaray'ın hazırlık ve avrupa maçlarının yayınlanacağı kanal. ayrıca galatasaray'ın sezon hazırlıklarına başlaması münasebetiyle sabahları canlı olarak antrenman ekrana geliyor. izleyerek futbolcular arasındaki ilişkileri gözlemlemeniz, arada bir de çift kale maçları izlemeniz mümkün.
    (sycrone one, 28.06.2007 10:40)
  12. galatasarayımızın avrupa zaferlerini tekrar tekrar yayınlayarak bize nostaljik dakikalar yaşatmakla beraber taraftarların attığı yaran mesajları da altyazı olarak geçen kanal. bugün gördüğüm "gs tv ye mesaj atan kızları tebrik ediyorum . onlarla konuşmak istiyorum" mesajından sonra sandalyeden düşmekten zor kurtardım kendimi. hayır merak ediyorum kızların kendisine nasıl ulaşmasını bekliyor bu arkadaş. ya da bu mesajı gönderdikten sonra tv karşısına oturup birinin bu mesaja cevap yazmasını bekledi mi acaba?
    (quentin, 18.07.2007 21:38 ~ 21:38)
  13. (bkz: say it right/@1736641)
    (sycrone one, 24.07.2007 00:26)
  14. artık adam gibi bir internet sitesine ve düzenli programlar yapmaya ihtiyacı vardır. kafalarına göre maç koyup izletmekle ne yazık ki olmuyor böyle işler. yap programını, koy sitene insanlar takip etsinler ne yayınlanacak.

ayrıca bir isteğim daha var tabii;

(bkz: fenerbahçe tv/@1862373)
    (sycrone one, 21.10.2007 12:43)
  15. lincoln aktüel isimli fantastik bir program yayınlayan kanalımız.
    (cymbaline, 21.03.2008 02:58 ~ 03:18)
  16. acilen mahalli kanal çizgisinden ulusal kanal çizgisine geçmesi gereken kanal.
    (ebilona, 04.05.2008 23:53)
  17. kendisinden ulusal kanal olmasını beklemek cahillik olsa gerek zira kendisi tematik/lokal bir kanaldır ve kapalı bir kitlesi vardır. tüm ulusa hitab etmesini beklemek yanlıştır.
    (paul kellerman, 04.05.2008 23:55)
  18. yayın akışı ve kalitesinden bayağılık akan rezalet kanal.

not:yazıma başlamadan önce ezeli rakibinin kanalını yerden yere vurmaya çalışan bir fenerbahçeli veya beşiktaşlı olmadığımı belirtmek isterim. bu sebepten ötürü yazacaklarım götümden uydurduklarım değil gözümle gördüklerimdir.

öncelikle sen kulübün için[buraya dikkat, takım değil kulüp] bir kanal kuruyorsan, bu kanalın yayın akışını dolduracak kadar malzemeye sahip olacaksın öncelikle. galatasaray spor kulübü'de birçok spor dalında geçmişten günümüze başarılar yakalamış, hatta bazı kulvarlarda dünya çapında söz sahibi olmuş bir kulüp. hal böyle olunca 24 saatlik yayın akışını tıka basa doldurabilecek bir malzeme oluşuyor senin elinde. fakat gel gör ki bu yayının %50'si ne idüğü belirsiz kaleydoskop, sultani'den zirveye, çıldırın parti(bunu ekstra olarak ele alacağım) gibi programlarla dolu. %25'lik kısımda kasetleri tekrar tekrar kullanılmaktan aşınmış unutulmaz maç görüntüleri[ki vanspor maçını bile unutulmaz maç diye sunuyorlar]. %10'luk kısımda sabahtan akşama kadar bayat haberler tekrarı.%5'lik kısımda "hoşgeldin de sanctis, hoş geldin meira..." videoları. %5'lik kısımda zerre kadar hayrı görülmemiş lincoln'ün görüntüleri. geriye kalan %5'lik dilimde de osman şenher'in konuk olduğu abidik kubidik, doğru dürüst spor konuşulmayan futbol programları. böyle berbat bir yayın akışı olabilir mi?

değinmek istediğim bir konu da spiker kadrosu. sanki hepsi "galatasaraylı mısın? pazartesi gel başla" şeklinde çağırılmış, iki lafı bir araya getiremeyen arasan böylesini bulamazsın tipinde galatasaray'ın televizyonuna yakışmayan adamlar. bir de her yerde "baros, kewell, meira transferleri için yönetimimize ne kadar teşekkür etsek azdır" diye yağ çekmiyorlar mı, hemen değiştiriyorum kanalı.

ve geldik galatasaraylı arkadaşlarının merakla beklediği bölüme: çıldırın parti. açıkçası ben de merak ediyorum, ne olduğu en azından niçin hala gösterildiği konusunda bir haberim yok. iki kelam edicem şununla ilgili belki bir ampul yanar da anlarım ne olduğunu. şimdi galatasaray 2007-2008 sezonunda şampiyon olurken çıldırın diye bir marş çıktı ya ortaya, yönetim de "sezon sonunda çıldıracağız" dedi. şampiyonluk gelince de yurt çapındaki bütün galatasaray dernekleri şampiyonluğu kutladılar ve bütün bunlar gs tv'de gösterildi. aklımı kurcalayan şu: acaba galatasaray spor kulübü romanların eline mi geçti ki aradan aylar geçmesine rağmen hala kutlanıyor bu şampiyonluk? ayrıca 100 yıllık geçmişe sahip, 17 kez şampiyon olmuş, uefa ve süper kupa almış bir kulübün 100 gündür kutladığı bu şampiyonluğun evvelki yıllarda alınanlardan farkı nedir? gördükçe utanıyorum ve yine değiştiriyorum kanalı.

d-smart kullananlar bilir, d-smart'ta spor kanalları arka arkaya sıralı hep. 40'tan 45'e kadar. galatasaray 44. kanalda bu listede. ama bir galatasaraylı olarak en hızlı geçtiğim kanal gs tv. çünkü arada bjk tv ve fb tv'de izlenebilecek programlar oluyor. fb tv'de nadiren rıdvan dilmen çıkıyor veya bir başkası. fakat adam akıllı futbol konuşuluyor bazen. ama fb tv de sürekli yönetimi ve futbolcularını pohpohladığı için geçiyorum onu da. bjk tv'yi açıyorum. gerçekten futboldan anlayan vedat okyar ve sanlı sarıalioğlu gibi ustalar çıkıyor ve yönetim, teknik kadro, futbolcuları eleştirmekten çekinmeden gerçek bir futbol muhabbeti yapıyorlar. zevkle izliyorum. ama yok işte gs tv'de böyle bir program. osman şenher'i çıkarmışlar bağıra çağıra saçma sapan konuşuyor. tekrar değiştiriyorum kanalı.

tüm bunların dışında yaş ortalaması 12 olan veletlerin "i love you lincoln, bu sene uefa bizim" şeklindeki mesajlarına mahal veren aptal altyazı sms sistemi, tam fakir hesabı.

yapılması gereken ne mi şu durumda? derhal kanalı kapatmak. koskoca camianın medyada bu şekilde temsil edilmesi herkese büyük zarar veriyor, başta futbol kulübüne. böyle bir televizyon kanalı olacağına hiç olmasın daha iyi. en azından kulübün itibarı zarar görmez. spor izlemek isteyen seviyeli galatasaray taraftarı kitle de zaten gs tv'yi izlemediğinden reyting olarak da bir kayıp olmaz hani.
    (phoarbix, 10.09.2008 14:21 ~ 14:43)