görseller
grup vitamingrup vitamin
grup vitamin 
belki ilginizi çeker
  1. · ellere sapur şupur bize yarabbi şükür
  2. · mustafa koş seni kim tutar
  3. · grup vitamin yedigün reklamı
  4. · ismail
  5. · çiğ köfteyi yimezsin saçımı begenmezsin
  6. · ellere var da bize yok mu
  7. · istanbul
  8. · dokundur
  9. · yok devenin nalı
  10. · istanbulda
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · uykusu olup da uyumayan insan
  4. · author gibi erkekler
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · eski sevgilinin ardından söylenenler
  9. · eski sevgilinin kulağından yarrak çıkması

grup vitamin  

sayfa  / 4
  1. (bkz. ellere sapur şupur bize yarabbi şükür)
    (knightcoder, 12.03.2004 11:37)
  2. yazdıkları istanbul şarkısı çok güzel olan grup
    (all of nothing, 12.03.2004 14:08 ~ 16.03.2004 22:16)
  3. bir zamanlar fanta reklamına da soundtrack yapmış olan grup
    (bkz. mustafa koş seni kim tutar)
    (togisama, 12.03.2004 14:27 ~ 16.03.2004 22:30)
  4. gökhan, selçuk ve emrah'tan oluşan fakat gökhan'ın aramızdan ayrılmasıyla dağılan grup. başlıca kasetleri, aşkın gözyaşları ve zeytinyağlı yaprak dolmasıdır. devamında da bir best of çıkarmışlardır. şaheserleri istanbul'dur.
    (freshnesscontrol, 16.03.2004 01:37)
  5. müzik yaşantılarına ufuk-ercan-izel üçlüsüyle birlikte bol vitamin albümünü çıkararak başlamış olan topluluk. daha sonra doğru bir karar kendi gruplarını kurmuşlar, kasedin ismi olan vitamin'i de gruplarının ismi olarak tercih etmişlerdir.
    (belmonte, 16.03.2004 21:39 ~ 21:40)
  6. sevgili gökhan anısına diğer grup üyelerinin bir klip çekmesiyle kendine son vermiş olan şirin grup ama gökhanın yerini kimse dolduramaz
    (wildboy, 16.03.2004 22:42)
  7. gökhan isimli güzel insanı kaybettikten sonra üyelerinin her yere dağıldığı, yakın bir tanıdıgım olan selçuk aksoyun ve diger arkadaşının grubu ayakta tutmaya çalişmasına rağmen bi yere kadar dayanabildikleri güzel,eğlendirici grup.keske olsalardı da hem onlar taksimde o bar senin mantigiyla para kazanmaya çalışmasalardı keşke biz yeni 'al aşkını sok gözüne gözüne' gibi güzel laflar duyabilseydik..
    (lovehippy, 16.03.2004 23:00 ~ 09.05.2005 20:33)
  8. al aşkını, törkish kovboylar, ellere var da bize yok mu,istanbul gibi hitleri çıkarabilmiş bugün pek çok gruptan daha iyi olan bir grup. gökhanın aralarından ayrılması grubu maalesef tutamadı... (bkz. çiğ köfteyi yimezsin, saçımı begenmezsin...)
    (sicilium, 25.03.2004 19:09)
  9. (bkz. grup vitamin yedigün reklamı)
    (qwerty, 25.03.2004 19:14)
  10. hıçkırırım tıksırırım,
    kolum altın zincir takarım
    öküz müyüm mü? diye bir şarkı seslendiren grup
    (psycho, 26.03.2004 01:01)
  11. fatoş adlı şarkılarıyla beni yarmış. süper komik sözlere sahip şarkıları olan eski bi grup
    (napoleon, 26.03.2004 01:06)
  12. ortaokul lise yıllarında saatlerce dinlemekten bıkmadığım şarkıları olan, sözleri nasıl yazdıklarını merak ettiğim güzel insanlar topluluğu
    (delilah, 26.03.2004 10:33)
  13. "uydu antenini neremize sokucaz yer mi var ki damda "
    " ismail , çek çek çekerek ismail, ismail , yastık çekerek ismail , tutti frutti izliyom, eğil biraz göremiyom "

gibilerinden akla ziyan şarkı sözlerinin hala benliğimize kazınmış halde bulunmasını sağlayan komik grup
    (darkelf, 11.04.2004 03:59)
  14. misal olarak yok devenin bale papucu diyerek beni gülmekten yere düşüren şarkı sözlerine sahip olan eski müzik grubu
    (jamal, 01.05.2004 19:56)
  15. "ramboooo rambooooo
    mahallenin zontası
    ramboooo rambooooo
    sanki meşe suntası" sözleriyle ünlü ve ismail şarkısıyla hepimizi güldüren grup...
    (anubis 84, 22.09.2004 12:16)
  16. dokundur adlı şarkılarıyla beni gülmekten kırıp geçiren, zamanlarının popüler yabancı şarkılarına kendine has edebiyatlarıyla yeni bir çehre kazandıran efsane grup..
    (rafael, 22.09.2004 12:55)
  17. al aşkını,ellere var da bize yok mu şarkılarıyla asla unutulmıycak olan müthiş grup...
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 22.09.2004 13:03)
  18. keşke gökhan semiz ölmeseydi de bizde bugün abidik gubidik şarkıcılar yerine onlarla dalga geçen bu grubu dinleseydik. kesinlikle o günlerde gülmekten altımıza işediğimiz gibi bugün de altımıza işeyeceğimiz kesindi.
    (guenhwyvar, 29.10.2004 16:19)
  19. "..aman ismail can't touch this!
    oynatmama az kaldı ismail nerde?
    la fa la sol ismail
    ismail ballı lokma tatlım benim
    ismail sensiz cennet bile sürgün sayılır
    seninki düpedüz vurgun sayılır ismail
    ismail sen kocaman bir çılgınsın
    ismail beni anlamadın ya ben ona yanıyorum
    ismail mutfakta biri mi var?"

yarıldik, öldük, bittik herşeyi yaptık ne diyelim...
    (mystra, 18.12.2004 13:23 ~ 13:24)
  20. tavşan yavrusu gibi üreyen, kıçını başını açıp saçma sözlerle şarkılar yazan, iki kırıtıp dağları deviren şarkıcı bozuntularına en iyi şekilde laf sokan,* kliplerinde bu dallama şarkıcı kesmiyle iyice dalga geçen taşak pop müzik grubuydu, ne yazık ki gökhan gitti(tekrar allah rahmet eylesin) grup bitti. daha ben ilkokuldayken albüm çıkartmışlardı, albümler aldığım ilk yasal albümdü, hey gidi günler!
    (bkz: evet! sinirlendim)
    (venom, 22.07.2005 21:48 ~ 22:01)
  21. bi de "şiir" diye bi şiirleri vardı gökhan okurdu. "hem ben sana hiç kıyar mıyım? ben o kadar hıyar mıyım? hıyar dedim de yeni sevgilin nasıl?" gibi bişiler söylüyolardı komikti. "o mahur beste çalar, müjgan'la biz fenalaşırdık, çağırdım seni o gün, saza niye gelmedin? seni bilmem ama ben acayip gaza geldim, soda içtim geçti" ve "misafir ol gel bana, yumurta kırayım sana, param pulum yok ama, borç yazdırırız bakkala" gibisinden zamanın şarkılarına göndermeler yapmışlardı. güzel gruptu. emrah'tı sanırım kıvırcık saçlı olan, o inceden damar şarkıların olduğu bi şarkı söylemişti grup dağıldıktan sonra. onlar da çok kötü dağılmışlardı. ne diyelim allah rahmet eylesin. böyle yetenekli birinin garip bir kazada can vermesi üzücü. şimdi okan bayülgen'in şahan gökbakar'ın çaktırmadan "aha bunları izliyosunuz, akıllı olun kendinize gelin, her saçmalığa prim vermeyin" mesajını verdikleri günümüzde güzel şarkılarla bu hicivleri yapan kimse kalmadı. düşündürücü ve üzücüdür.
    (centrocampista, 22.07.2005 22:34)
  22. (bkz: istanbulda)
    (bkz: üfürükten teyyare)
    (bkz: rap beni ramizemi)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 15.08.2005 12:21 ~ 12:51)
  23. bol haşhaş bol kokain
    çok marijuana az vitamin
    bol ketçap adı tat ketçap
    dök dök ye, dök ye.
    hadi kış kış arazideyiz
    beni küplere bindirmeyin
    bir söyleneni ikiletmeyin
    ikileyin, ilerleyin
    doktor moktor kar etmedi
    oğlan kafayı yedi
    magicbox bile yetmedi
    "uydu isterim" dedi
    uydu antenini neremize takıcaz yer mi var ki damda?
    insaf olur biraz adamda..

(bkz: longtime memory)
    (selenikom, 13.10.2005 21:03)
  24. erkin koray'ın şarkısının müziği üzerine 'arkası gelmez reklamarın bıktım illallah' şeklinde sözler yazmışlardır ayrıca şarkının orjinalini dinlediğimde grup vitamin'den çaldıklarını zannetmeme ve fazlasıyla sinirlenmeme sebep olmuşlardır. ben hala şarkının grup vitamin versiyonunu severim o ayrı..
    (arch angel, 13.10.2005 21:28)
  25. istanbul parçasını dinlerken aramızdan vakitsizce ayrılan gökhanın "abi hadi be gebertelim şu parçayı"demesiyle içimizi biraz burkan grup...
    (miraystrawberry, 24.10.2005 17:25)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil