yıldız asyalı, seda telciler ve
burcu canbaş’dan oluşan yeni bir pop grubu olmasının yanında grup üyelerinin fiziksel çekibiliteleri bir hayli yüksek olduğu için kliplerini ve röportajlarını izlerken frekans ayarlarınızı iyi yapmanız gerekiyor. hatta yok benim frekans ayarlar önemlidir diyorsanız sadece dinlemeniz bünyeye daha iyi gelecekdir.
* üyelerin tümü aşağı yukarı işe yarayacak müzik bilgilerine sahip ve müzikle ilgilenmişlikleri mevcut ama piyasa bu; ve erol köse oldukca bu işler biraz daha böyle gider bu memlekette, grubun ilk albümünün adı kendi adlarını taşıyor ve etiketinde girinin gidişatından anlaşılamayacağı üzere
mucize işler yazmaktadır. ayrıntılı bilgi için ne yazık ki bir internet adresleri olmayan bu tazecik grubun
hepsi grubundan daha iyi işler yapacağı aşikardır, zannımca.
(deulu, 01.06.2008 00:39)
hepsi grubu bu kadar ön planda ve başarılıyken esamesi bile okunmayacak olan grup.
kendilerinden "winamp", "lame", "320kbps'de encode et beni", "wma'ya varamam mp3 varken", "id3 tagını sevdiğim" gibi şarkılar bekliyorum. "grup mp3" ne yahu? başka isim mi kalmadı?
edit: o değil de, nasıl telafuz edeceğiz isimlerini? "grup empiüç" mü, "grup empeüç" mü, "grup mepeüç" mü, yoksa üç yerine three mi?
(noscho, 01.06.2008 14:41 ~ 15:32)
yıldız asyalı faktörü varken iyi bir reklamla grup hepsiyi dizisiyle beraber tarihe gömecektir. zira bu adamların hedef kitlesinin erkek kısmı komple yıldız asyalı'ya aşık. sen nerem diyosun?
şahsen ajdar'ı bu gruba tercih ederim.
gruptaki sarışın hatunun sanki o yokmuş gibi davranıldığı gruptur. (tanrım bu nasıl bir cümle böyle!) yani çektikleri ilk klipte hatunun yüzünü görmek neredeyse mümkün olmamıştır. yakında bu kızımız isyan eder gibi geliyor bana.
grup üyesi olan kızıl saçlı hatunun ayrıca bir şampuan reklamında boy gösterdiği grup
var olduklarını şimdi öğrendiğim grup.
iaa ödül töreninde iş bankasının oditoryumunda sahne alan ve sarışın olanın grupla hiç ilgisi yokmuş gibi ayrı hareket ettiği gruptur.fena değiller.
amiral battı adlı yarışmanın ilk bölümüne konuk olan, çıtır olmaktan çok kaşar olma yolunda olan grup.(iyi toparladım mı bilemedim)programda bu 3 kızkadından ikisi siyah kapri giyerken,yıldız asyalı hiper mini bir etek seçmiştir.altında siyah tangası ve götünün bütün kıvrımları,havuzdaki yarışmacılar ve biz televizyon izleyecilerinin gözüne sokulmuştur.ne gerek varsa.evet kabul ediyorum süper bir fizik,sütun gibi bacaklar maşallah nazar değmesindir fakat biz neden gördük o kadar detayı anlayamadım.işte bu yüzden yollarının yol olmadığını düşünüyorum.sesine güveniyorsan götünü açmana gerek yok. ama, ben götüme güveniyorum diyorsan o ayrı.
yıldız asyalı 'nın bu grupta var olma nedenini anlayamadım, kendisi kaliteli, güzel keman çalan, iyi oyunculuk yapan bir kızcağızdı.
albüm kapağında yıldız asyalı'nın poposunun bir kısmını gördüğümüz yeni müzik grubu.
çıkış parçaları olan untitled ile ortalığı kasıp kavuruyorlar. vuhuuu ! çılgınlar gibi dinliyorum.
kızlar güzel, kırmızı araba güzel ama çıkış parçası yanlış.
sevmek zamanı hepimizin gönlüne taht kurmuş, her daim oya-bora ikilisinden duymak isticeğimiz, onları sırt sırta vermiş söylerken hayal edeceğimiz şarkıydı. hiç bir zaman arabanın üstünde çeşitli hareketler eşliğinde duymak istemedik.
belki başka zaman kendilerine ait bi şarkıyla daha farklı yorumlanabilirler..
sevmek zamani kilibini şarkısı ile pek ilişkilendiremediğim grup.
yıldız asyalı'yı ailecek çok severiz ama bu grupta ne işi var,neden böyle bir tercih yaptı anlayamadım.umarım grubun adını koyarken o yanlarında bulunmamıştır,grubun adı cidden komik...ilk kez adını duyan biri için "grup" olduğunu anlamak zor."daha çok müzik mi önde ,fizik mi önde ?" sorusunu sormak çok doğru olur.
mükemmel düşünülmüş , uzun uğraşlar sonucunda en gelişmiş süper bilgisayarın bile bu kadar kısa sürede hesaplayamayacağı nitelikte bir isme sahipler.bütün müzik dosyalarınızın sonunda .mp3 yazmıyor mu ? duymaya bu kadar aşina olduğunuz bir şey grup ismi pekala olabilir.osuruk da olabilir gülmeyin.osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.
bunun yanında yıldız asyalı'nın böyle bir oluşum içinde olması da garip.sen o kadar sene çocuk programlarında kemancılık, zıpzıpcılık filan yap sonra da bunu yap olmadı.
he bir de üzerinde oturdukları şu motor da grupla çok uyumlu görünüyor gibi.8 silindirli.
kötü bir oluşum gibi. yanlış ellerde de olabilirler bilemiyorum. müzikal olarak bir yerlere gelmiş insanlar olabilirler ama toplama bir grup oldukları ilk kliplerinden belli oluyor. bağyan şarkıcının kulağa ve göze hitap etmesi normal de bunu klipte sürekli yıldız asyalı'nın olmayan memelerini göstererek ve adını bilmdiğim şu sarışın hatunun göbeğine zoom yaparak, kısaca amatör bir şekilde yaparsan dikkat çekiyor haliyle.
edit: yalnız şu sarışın hatun hakkaten kenara itilmiş izlenimi verdi bana. her grupta fışkıran biri olur burada da yıldız asyalı orası kesin de ben yüzünü göremedim hiç sarışının. ya hep göbeğini gördük ya da kafası yıldız'ın arkasında kaldı.
bizim zamanımızda
unknown artist vardı.bazen kıraç olurdu,bazen nilüfer,bazen de sezen aksu olurdu bu unknown denen şahıs...sağı solu belli olmazdı hani.
bir müzik kanalının haberine göre dağılmış olan gruptur.
paragöz yapımcılar tarafından sivilceli,yeni ergenlerin fantezi nesnesi olsunlar diye bir sarışın,bir esmer,bir de kızıl saçlı kızın toplanmasıyla oluşturulan grup.dolayısıyla kendilerinden kaliteli müzik yapmalarını beklemek mümkün değil.ha bir de nedir bu ülkede güzel müzik yapan bir dişi grubunun olmaması...
(aston, 23.10.2008 14:57)
"kabul et bizdensin" sözleriyle başlayan bir reklamda oynayan gruptur. sizden olduğumuz kötü birşey midir ki kabul ettirilmek zorunda bırakılıyor. ne yani çok utanıyorum ama yapacak birşey yok kabul ediyorum sizdenim mi denmesi gerekiyor.