belki ilginizi çeker
  1. · ara beni yar
  2. · ara beni ara yar
  3. · merdiven
  4. · serhan kelleözü
  5. · çiçeği burnunda
  6. · akdeniz akşamları
  7. · oyalama yar
  8. · böyle geçer ömür
  9. · murat hasarı
  10. · minör şarkı
gündem
  1. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  5. · ahmet kaya
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · ezel
  8. · tek başına rus ruleti oynamak
  9. · türkiye ye en az 10 yıl kaybettiren insanlar

grup merdiven  

1. uktecinin notu her ne kadar kısaca "kurucusu sansar olan bir rap grubudur" olsa da o bahsedilen sansar'ın beraber çalıştığı grup (ki grubu kurup kurmadığı hakkında bir bilgi bulamadım) kadıköy merdiven adlı bir rap grubu ya da şahıstır.sanırım eksik olmuş.

bundan ayrı olarak, başlığı gördüğümde aklıma ilk ve tek olarak akdeniz akşamları'nı ve çiçeği burnunda şarkısını dilimize dolayan adanalı grup geliyor. bunda, sözlüğün yaş ortalamasının biraz üzerinde olmamın etkisi ne kadar onu bilemiyorum.
    (tricky, 18.11.2006 20:07)
  2. hasretler ayrılıkla başlar şarkısı yeterlidir kanımca grubu anlatmaya.. başka da bişi demiyorum...
    (eleanor, 18.11.2006 20:54)
  3. murat hasarı ve serhan kelleözü tarafından kurulan adana'lı müzik grubu.
    (manha de carnival, 29.01.2007 23:15)
  4. türk müzik tarihinin en çok haksızlığa maruz kalan grubu; dillerden düşmeyen birçok şarkıları vardır, ancak günümüzde çok kimse bu şarkılarının başkalarına ait olduğunu zanneder.

günün birinde, şu anda ismini hatırlamadığım bir radyo kanalında, çok bilen bir diiicey, akdeniz akşamları'nı "bir ibrahim tatlıses klasiği" olarak nitelendirir. (bkz: allah belanı versin)

şimdilerde, ara beni yar, bir yaşar şarkısı, hasretler ayrılıkla başlar bir haluk levent şarkısı olarak bilinmektedir, ama yanlış bilinmektedir...
    (turgon, 11.06.2008 11:20)
  5. haluk leventin kaymağını yediği bir gruptur.
    (metal up your ass, 07.06.2009 12:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil