illa tiki kızların giymesi zorunlu olmayan , yakıştığı takdirde giyen insana çok ama çok yakışan şey.
şu anda adını hatırlayamadığım bir kaleci abimizin de giydiği eşofman türüdür. bundan hareketle erkeklerin de gerek maçlarda gerekse de normal hayatta giydiklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. giyenlerde bazı zamanlarda evden aceleyle çıkmış da eşofmanı değiştirmeyi unutmuş izlenimi oluşturur.
ekleme: ahanda buldum:
gabor kiraly. onun gibi umursamaz yaşamak lazım hayatı...
kızlar için eşofmanın dış tarafında belden paça kısmına uzanan bir pembe şerit olması makbuldür.
liseyi yatılı okuyan her üç kişiden birinde mutlaka vardır.
eşofman altı denince akla gelendir. nedense diğer renklerdeki eşofman altları bunun yerini tutmaz.
4g teknolojisi: geniş götleri güzel gösteren.
ayrıca erkek kız farketmez, giyenlerin eşortmanını indirip gülesim geliyor. küçükken kaçardık aslında.
(venom, 25.02.2008 00:05)
kurtarıcıdır çoğu zaman..
giyersin çıkarsın..
altına bot giyeni de var bunun, tam sopalık o mesela..
bir de bunların böyle hışırtılı olanları vardır. yürüdükçe ses çıkartır ses çıktıkça da arıza çıkar.
artık gördüğüm 10 kızdan 8 nin giydiği. çoğuna açık saçla gezildiğinde çok yakıştırdığım, havaların sğumasıyla giyilmesini pek tavsiye etmediğim kıyafet yakışıyor.
zamane genç kızlarının, genç kıçlarından düşürmediği giyecekti efendim. gündelik hayatlarını bu gri giyecekle ikame eder hale gelmişlerdi. seminerlere, sergilere, galalara, üniversiteye, sinemaya aklınıza gelebilecek her yere gri eşofman altıyla gider olmuştu genç kızlarımız.
gabor kiraly sendromu dedik bu kızlarımızın içinde bulunduğu duruma. çok üzüldüm. sokaktaki her 10 genç kızımızın 8'inin genç kıçında bu eşofmandan vardı.
daha kötüsü olamaz, bundan daha iğrenç bir şey olamaz dedim ama yanılmışım. şu anda her 10 genç kızdan 10'u çok daha kötü bir akıma kapılmış durumda. çok daha üzgünüm artık.
tabiri caizse pijama
bel kısmı ile popo kısmı arasındaki kalın lastiği bu eşofmanın olmazsa olmazıdır. tikiliğin ilk şartı ve tikilik yemininin gereğidir.
gri spor bi renk gibidir eşofman da spor bi kıyafet olduğundan uyum sağlarlar şıktır severim giyerim.
niyeyse hep bi paçavra havası var kendisinde.ama timbırlend botlarla paçaları da botun içine sokaraktan giyince pek bi ciks oluyür.ama itici.
üstüne yağ dökülünce çekilmez olandır.
o nasıl berbat bir görüntü öyle. tiki değil ne olsa iğrenç duruyor lekeli.
2008 sezonunda yerini yandan altın renkli şeritli iğrenç siyah adidas eşofmana bıraksa da hala gözde olmaya devam eden,timberland sarı botlarla sıkça kombine edilerek kullanılan eşofman.
rahattır. mistir. hep oldu, hep varolacak. her altı ayda bir yenisini alır, keyfime bakarım. (diş kontrolü ve fırça değiştirme dönemlerimde.)
üzerine uzun hırka giyilip yeni bir moda akımı yaratılan eşofman türünün gri renkli olanıdır.
hala anlam veremedim eşofman üstü uzun hırka işine , avm'ler aklınca modaya uygun olduğunu zanneden uyumsuz tiki(bu da ne demekse!) kızlarla dolu. yapmayın etmeyin arkadaşlar sizin kafanız yokmu ? illa birinin size dikte etmesimi gerekıyor giyim zevki oluşturmak için? yapmayın böyle abukluklar lütfen aaaaa
isterlerse en pahalı gri eşofman altını giysinler, yine de kötü durur kardeşim...
adidasın mor tişörtü ile güzel bir ikili oluşturandır.
pembe çizgilisi makbuldür. dış tarafında hani, üç tane.