|
|
- sınıfımızin en çeneli adamı, inanılmaz sevdiğim üyesi, çizim yeteneği süper olanı, sıkça sinirimi bozanı...
- kova burcu süper dedikodu insanı, tasarımcı, çizimci, zeka küpü mimar adayı
(bınar, 06.04.2004 21:29 ~ 10.10.2004 19:10)
- içi dışı bir, güvenilir insan görgüsü ve hayat deneyimiyle pek coğumuzdan bir adım ileride olduğunu düşündüğüm sınıfın en belirgin karakterlerinden olmazsa olmazlarından biri
- resim üstadı,genç mimarları perspektifle tanıştıran insan.lafını esirgemez,proje hocalarına karşı çıkabilecek isyanda en güvendiğim insan.
- sözünü sakınmadan ortaya koyan, fikrinde dosdoğru giden, iyi niyetli insancıl insan.
- aklımızın bir gittiğini düşündüğüm yazar arkadaşımız. * *
(axel fox, 11.08.2004 23:51 ~ 12.08.2004 00:06)
- medeni kişiliği ile sözlükte demokrat turlar atıp, oylarını esirgemeyen ve oylarını vermeden önce değerlendirmelerini ve eleştirilerini dozunda yapan yurt arkadaşım.
- "50 foot" boyundadır... ben malesef huysuz yüzünü gördüm ilk. beni zorla ukala bir mesaj yazmaya itmiştir, bunu yaparken içimi sızlatmıştır. güzel vesilelerle mesajlaşmayı dilerim...
- 3 sene teknik çevirmenlik yapmış, proficiency sınavından 93 ile geçmiş süper ötesi muhteşem biridir.
- yanlış görmediysem bugün öğle saatlerinde mustafa inan kütüphanesinde dolaşan mantıklı konuşan hatırlanmaması olanak dışı arı.
- geniş bir sinema kültürüne sahiptir kendisi.
- şeker şukela bir insandır vallahi. sözlükte yeniden gözükmesine pek sevindim.
- (bkz: saving the world in style)
|