müzik kültürü yalanası, imrenilesi adam. süper şarkılara sahip playlistinden, en derin duyguların şarkıları çalar 7 gün 24 saat; kral melodiler süzülür mekanından dışarı. üniversite yollarına düşmüştür bu sene hayırlısı olsun; gezip tozacaktır bol bol içli köfte. ayrıca south park ve çizgi film** kültürü de sağlam imiş, al sana bir artı puan daha. iyi adam iyi ***
bana verilen 'sözlükte tool hakkında bilinmeyen tek şey bırakmama' görevindeki ortağımdır kendisi. yalnız çalışmak adetim olmadığından teklifi kendisine götürdüm ve seve seve kabul ettiğini söyledi. ayrıca hayat hakkında söyleyecekleri de pek fazla. ruh kanserine yakalanacak kadar yoğun yaşıyor hayatını. kendisine acil şifalar dilemiyoruz çünkü sanıyoruz ki o böyle mutlu..
5 dakika karşısında oturayım dedim 25 tane geyik döndü.çok geyik muhabbeti yapıyo.şaka lan şaka gral kendisi.şımarma adamı.istediğin kadar şımar yanında.memeler
burası kasıyor msn var mı cümlesiyle başlayan uzun muhabbetlerden sonra garip bir sıfata layık gördüğüm süper insan: 'en çok fsadfsadfasfa yazdıran'.. evet efenim budur bu insan, sol elin üç parmağını asd ve f harfleri arasında fütursuzca gezdirmeye teşvik edendir, çok yaşasındır.