|
|
- son oyunu (bkz: san andreas) ile kafayı bozmuş insanlarda görülebilecek bu yan etkiler arasında herhalde en geneli yolun kenarına parketmiş, dikkat çeken spor arabayı bir enter'a basaraktan alıp gitmek vardır..hayal olarak kalıyor, öyle ahh canım benim diyesim geliyor içimden..ama madalyonun diğer yüzünde ise oyunların insan hayatı üzerindeki bıraktığı negatif etkileri var..daha çok dikkat çekiyor, hayalini bırakıp gerçekleştirenler insanlar sayesinde büyük davalar oluyor..hatırımda kalan bir başka olayda ise gta'dan fazla etkilenip araba kaçıran ve sağa sola ateş eden sapık bir amerikan da vardı..
(bkz: oyunların insan hayatı üzerindeki etkileri)
- ben bizzat motor çalacaktım. eskiler bilir, cj in tersine uçup, şoförün ağzına tekme atarak motora atlayışı vardır. caddede karşıdan karşıya geçerken hop, binecektim adamın tepesine, yandan geçen polis falan da olduğunu hayal edip sağ üst görüş açımda bir polis yıldızı ile birlikte, istikamet bakırköy ruh ve sinir..
yani, vücutta biraz kondisyon olsa, kendime güvensem, delice para verseler öyle şey yapmaz/denemez bir insan olmasam şimdi bu başlığa değil, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi başlığına 'doktorlarımız çok iyi, bizimle süper ilgileniyorlar' yazıyor olabilirdim(geçen süre zarfında tedaviye olumlu yanıt versiysem tabi o da).
giri kirliliği olmasın, buraya yazayım, bir de ben graffitici oluyordum bir ara. kapşonlu svi tşört ümü giyip.. allah tan yetenek yok. no trouble..(alik, 07.09.2007 04:18 ~ 02.10.2007 05:57)
- oyunun(san andreas) ilk çıktığı zamanlar görevleri bitirmek için sabahlama seansının 4. gecesinde cj kardeşimizle dağın eteklerinde bir yarışa çağrıldık.onun için yola koyulmuşken şöyle birde manzaraya bakayım dedim.güneş doğuyordu.akabinde kafamı pencereye çevirmemle aynı anda gerçek hayatta da güneşin doğduğunu gördüğümde şüphesiz o an benim için oyun ile gerçeğin birbirine girdiği andır.
not:görevleri bitirenler bilir,o yarışta bizimle konuşan beyaz kardeşimiz bir önceki oyun olan vice city deki tommy vercetti nin ta kendisidir.bu da küçük bir ayrıntı.
- gözünüze güzel bir araba kestirdiğiniz zaman kapısını açıp içerdekini yumruğu koyma isteği. ya da polis gördüğünüz zaman arka cepte silah aramak.
- gta liberty city stories'de toni'ye giydirilebilen the texas chainsaw massacre kıyafetinin verdiği gazla elektrikli testereyle katliam yapmak.
(sükun, 07.09.2007 10:28 ~ 10:28)
- öncelikle;
(bkz: grand theft auto san andreas)
1- rap dinlemek.
2- yolda yürürken, önünden geçen ve sebepsiz yere kıl olduğun birisine kafa göz dalmak.
3- polisle taşak geçebileceğini zannetmek. (oldu canım...)
4- gangsta triplerine girmek.
5- can sıkıntısı halinde; jop, beyzbol sopası ya da levye ile bir arabayı parçalamayı istemek.
6- sırf eğlence olsun diye, mercedes'ten inip, şahin'e binmek. (oyunda şahin mi vardı?)
7- ingilizce küfürler etmek.
8- biri sizin arbanıza çarptı diye kendisini öldürmeye çalışmak.
9- arabaya fahişe atıp, ilk gördüğün boş arazide bafi yapma isteği. (oh yeah!)
10- wasted olma durumunda, tekrar canlanacağınızı düşünmek. (oha!)
- beni en etkileyen silah samuray kılıcı olmuştur. gerçek hayatta yolda yürürken gördüğünüz birkaç kişinin kafasını sırf zevk olsun diye uçurmak istemek bu yan etkilerden biridir.
(bkz: psikopat mıyım)(granum, 06.03.2008 05:56 ~ 05:57)
|