eminim şu an içinden;
"ulen 2008 yılının en beğenilen girilerine 4. sıradan girdik, hala nick altımıza yazan yok. mnkym böyle işin" diyen yazardır. ayrıca;
nick altına bakınca(sanırım-emin değilim) kimsesiz bir gariban olduğu belli olan yazar. yok, kimsesiz olması umrumda değil de, bu kimsesizliğe rağmen 2008 yılının en beğenilen girilerine(sanırım-emin değilim) kankasız, +cısız girebildiği için tebriklerimi sunmak istediğim(sanırım- emin değilim) güzel insan. tebrikler.
geçen hafta lehçe dersinde geçgin yardoç sınıfı adeta hipnoz etmişçesine baymışken beni gülme krizlerine sokan şahıstır. bir anısını anlattı. yazlıktan dönerken araba ile bir domuza çarpmışlar. tabi o anda domuz imgesi kafamda yarım yamalak canlandı o da winy the pooh çizgi filmindeki sevimli, küçük ve pembe piglet idi. nasıl bişeydi diye sorduğumda sağ çarprazımda oturan şişman hatunu göstererek ''şu kız gibiydi'' demesi ile yarıldım. zaten sınıf küçüktü sanırım bunu; o kız, geçgin yardoç ve sınıfın diğer kısmı da duydu, ama neden gülmediler anlamadım. heralde o domuzu piglet gibi düşünen tek adam bendim. bu sonuca vardım.
hoşgelmiş yazar. (bkz: ulan insan bir hoşgeldin der) uktesinde haklıdır zira yeni gelmiş yazarlar eğer eski yazarlardan kimseyi tanımıyorsa hoş geldin diyeni ya 1 olur ya olmaz.