belki ilginizi çeker
  1. · göxel
  2. · nazım hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala
  3. · polislerle girilen ilginç diyaloglar
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · dersim katliamı
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · disko kralı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · osmanlı dönemi sözlük başlıkları
  9. · erkek arkadaşın eski sevgilisi orospudur

goxel  

1. uzun zamandır lombak dergisinde çizen, (bkz: mikro kozmoz) , (bkz: yüzbaşı tommix), (bkz: profesör lepistes)gibi karakterlerin yaratıcısı olan keyifle okuduğum şahsiyet. (bkz: yetkin le göxel)de vardı bi ara ama yetkin ayrılınca bitti herhal. micro cosmos her an yarabilir. tommix te de nevada rangerlerinin askerlik anıları gülmekten ağlatabilir.
    (coughlin yasası, 13.04.2007 10:27)
  2. sohbeti son derece keyifli, her türlü ortamda kendini gösteren cinsten kalite şahıs. son olarak lombak dergisinde lombak eşşekleri'ni çizmeye başlamıştır.
    karşılıklı nevizadede bolcana içilecek adamdır, ilgiyle takip ediyoruz.
    (tarzan, 05.07.2009 11:10)
  3. (bkz: göxel)
    (hypnotica girl, 05.07.2009 11:25)
  4. altıncı nesil yazar hoşgelmiş!
    (mokaryus, 04.08.2009 16:55)
  5. nesildaşım olurmuş kendisi @3786388 numaralı girisi ile beni güldürmeyi başarmıştır.

edit: yanlış giri numarası vermem nedeniyle bir düzeltme yapmak zorunda kaldım. artık herşey doğru olmalı.
    (smyrnahk, 04.08.2009 18:09 ~ 05.08.2009 14:03)
  6. vatanseverliği tekeline almış, ve kendisi gibi düşünmeyenlere hain diyerek hedef göstermiştir.

(bkz: @3833043)

bir de güzel bir söz geldi aklıma niyeyse;

(bkz: nazım hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala)
    (asayisberkendal, 17.08.2009 15:23 ~ 15:46)
  7. insanların inançlarına saygı duyan milli değerlerini benimsemiş ve ülkesini bölmek isteyen çapulculara pabuc bırakmayacak olan yazardır. de da ekinin nasıl yazıldığına bakmaktan ne yazdığına bakamayan yazarlar vardır. eleştirecek bilgileri, düzeyleri yeterli olmadığından andik gundik şeyler ararlar, ayrıntılara takılırlar.
    kendisi insanların nasıl yazdığıyla değil daha çok ne yazdığı ile ilgilenir, konuşma diliyle yazmayıda (birleşikbakburdada) sever annadın mı? söyliyim ediyim gibisinden.

ve evet kitap yüklü eşşek olup ülkeyi bölmek için canını dişine takmaktansa, ülkesini seven, bu ülke için ne kanların döküldüğünü bilen, atalarına ve dinine saygısızlık etmeyen biri olmayı tercih eder.. bunun için türkçeyi kötü kullanıyor bile deseler umrunda olmaz...

derin bir nefes alır... bu nefesini gururla almasına sebep olmuş kanlarını ortaya koyan atalarını anar... faşist elbette değildir ama yediğim kaba sıçmam der... ve alır klavyesini yazmaya başlar...
    (goxel, 18.08.2009 08:17)
  8. "sanatının doruk noktaları" eserleri belirli bir topluluk tarafından gün be gün takip edilen yazar.

ulan ne zaman sanatının doruk noktaları kısmına bir yada birkaç girim girse, ertesi gün seri eksi oy bombardınanına uğruyorum. cidden bak. haftalardır aynı durumu yaşıyorum. sanırım g*t acısı yaşamış birileri özellikle takip ediyor ve seri eksi oy patlatması yapıyor. böylece bir tatmin bir huzur yaşıyor herhalde.

statu elbet umrumda değil ama bana seri eksi oy işini kendine görev edinmiş bir sürü insan var herhalde. sanırım birileri oturamıyor yerinde. kuyruk acısı mı desem çıban mı desem? hey allam yaa.

(bkz: @3846815)
    (goxel, 01.10.2009 11:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil