belki ilginizi çeker
  1. · sözlüğün pezevenk sanılması
  2. · 0 5 uç isteyen gotik hatun
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · yaran diyaloglar
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · eski yaşantıları anımsatan şeyler
  9. · adı cümle olan insanlar

gotik hatun bulmayan itü sözlük  

1. (bkz: sözlüğün pezevenk sanılması)

-bulmuyo muymuş?
    -yok yanlış geldik galiba.
    -belki gotik kalmamıştır.
    -bi soralım... pardon elinizde başka neler var?
    +çekim alanında birbirine ayar verenler yazıyor. uhuhahahah kekledim 1500 kişiyi. ne komiğim be!
    (azwepsa, 25.02.2005 11:57)
  2. sözlük bana gotik hatun bul temennisi içerisindeki nice yazarın vardığı acı farkındalıktır. bir avuç şanslı insan dışında sözlük bana gotik hatun buldu diyebilen yazar olmayışı eminim benim gibi pek çoğunun şevkine limon sıkıyor. (buldu diyenlerin yarısı sallamaktadır ayrıca, da neyse..) uzun lafın kısası, yarınımızdan korkuyoruz. bir türlü gotik hatun bulamamanın verdiği yılgınlıkla dudaklarımızdan dökülen serzenişler, bulabileceğimize dair kalan son ümitleri de beraberinde götürdü.

(bkz: genç yazarlar rahatsız)
    (me vale madre, 03.04.2007 12:38 ~ 12:44)
  3. (magneto, 03.04.2007 14:50)
  4. işinde gücünde olan sözlüktür hatta boş muhabetlerden haz etmeyen sözlüktür.
    (dream endless, 03.04.2007 15:16)
  5. arkadaş siteleri arasında sörf yaparken yolu yanlışlıkla itü sözlüğe düşmüş , yazarlığı için gerekli 10 giriyi gotik hatun bulma ümidiyle yazmış, yazar olmayı başarmış kişilerin yanlış yere gelmiş olduklarını geçte olsa fark etmesinin sonucudur.
    (jassmine, 03.04.2007 15:23)
  6. (mastür, 03.04.2007 15:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil